Poetka Krysia

ttt

Średnia ocena: 3.9  Głosów: 7

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (14)

  • Szpilka ponad rok temu
    Chyba miecz już wisi
    nad głową tej Krysi,
    lecz ta Krysia twarda głowa
    i się nie da upolować ?
  • MartynaM ponad rok temu
    Ktoś, czytaj Maja, ma ogromny ból czterech liter... pisze słabo i boi się przyjąć tej prawdy... tym bardziej że te popluczyny gdzieś pochwalili i Majeczka poczuła się poetką... biedna Maja, taką krzywdę jej zrobili...???
  • Maja2298 ponad rok temu
    "nie potrafisz wejść w metaforę" :)))
  • MartynaM ponad rok temu
    Majeczka znowu metafory użyła... po swojemu???
  • MartynaM ponad rok temu
    Majka, a tak na poważnie, Ty naprawdę nie spałaś? Tak się przejęłaś tymi bzdurami, które tworzysz w pocie czoła?
    Ojejku, no może coś dobrego z tego wyjdzie, może lepiej zaczniesz pisać... no bez tych jabłek poranionych i drzew grzesznych... takie masz ciągoty do tej natury, że aż księżyc musi Cię pocieszać... żeby Cię tak jeszcze lirycznie i logicznie natchnal...
  • Łukaszenkow ponad rok temu
    MartynaM Gratuluję tobie, jak piszą tobie wiersze nienawistne, znaczy bolały komentarze! Życzę dalszych sukcesów w obśmiewaniu grafomanii
  • Maja2298 ponad rok temu
    O, jest też rozhuśtany emocjonalnie lizus.
  • Łukaszenkow ponad rok temu
    A ty się wysil, takimi infantylno-przygłupimi tekścikami nikogo z tej ligi nie ruszysz
  • Łukaszenkow ponad rok temu
    Póki co to mamy z ciebie ubaw okrutny
  • Bettina ponad rok temu
    No, nie, musiałabyś mieć 14 lar, zaginać na 12 i nagle tu się odnaleźć.
  • Bettina ponad rok temu
    Proszę nie męczyć Krysi. To wiersz o krowie?hm.
  • S2Y3GI9 ponad rok temu
    Tekst "Poetka Krysia" jest absolutnie bezwartościowy i rażąco nieudolny. Przedstawiona w nim postać Krysii jest przedstawiona jako nieodpowiedzialna i niezdolna do tworzenia wartościowych wierszy, które są wręcz porównywane do babek z piasku. Dodatkowo, Krysia jest przedstawiona jako osoba, która używa stempli z odpowiedziami na krytykę, co sugeruje brak umiejętności wyjaśniania swojej twórczości i odpowiadania na krytykę.

    Nie dość, że Krysia jest przedstawiona jako osoba o ograniczonych horyzontach i braku empatii, to jeszcze jest przedstawiona jako osoba, która ma wielbiciela, narkomana, co dodatkowo pogarsza jej wizerunek.

    Ogólnie rzecz biorąc, tekst "Poetka Krysia" jest nieodpowiedzialnym i nieudolnym podejściem do tematu twórczości i nie powinien być traktowany poważnie.
  • Florian Konrad ponad rok temu
    Zalążek satyrycznego opowiadania - jest. Końcówka kaszani wszystko, sprowadza ów zalążek do odwetówkowego, portalowego pierdu.
  • nerwinka ponad rok temu
    tekst dobry. Dlatego budzi niechęć

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania