Uwaga, utwór może zawierać treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich!

Poetyckie to nie jest

Poetyckie to nie jest

Ale pisze co mi w duszy gra

Czy kogoś ruszy mój wiersz?

Nie wiem, ale pisze

Gdy wena mnie dopadnie

Pisze na czym popadnie

I powstaje opowiadanie

Szczęka staje w miejscu

Marzenia przenoszą się na kartkę

Surrealistyczne postacie

A to wszystko za pośrednictwem wyobraźni

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (4)

  • pansowa 13.11.2021
    Mnie nie ruszył.
    Bardzo słabe to jest.
  • Cicho_sza 13.11.2021
    Czuję się trochę wywołana do tablicy xD ostatnio Cię skomentowałam słowami, które zawarłeś teraz w tytule. I niestety się powtórzę, ale dodam, że każdy kiedyś zaczynał. To trochę jak z jazdą samochodem. Można się tego nauczyć.. i tobie też tego życzę. Pozdrawiam
  • Dziękuje i Również pozdrawiam. Miłego wieczoru
  • Tauriel 11.01.2022
    Nie znam się na wierszach. Dlatego nie skomentuję
    Wiem, że powinieneś się wzorować na najlepszych np. Osiecka
    Spróbuj popatrzeć jak ona to robi.
    Pisz pisz, czytaj dużo i próbuj myślę, że z czasem się uda :)
    Pozdrawiam

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania