text usunięty

?

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 5

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (10)

  • Marek Żak dwa lata temu
    Fajne, a ostatnia część jak najbardziej trafiona, z małym wyjątkiem dla braku woli dziecka:). Pozdrawiam
  • Pobóg Welebor dwa lata temu
    Dzięki, nie mogę wyjaśnić, o co chodziło autorowi, żeby nie narzucać interpretacji.
    Pozdrawiam również ?
  • Grain dwa lata temu
    Znam to, mam podobnie,
  • Pobóg Welebor dwa lata temu
    Cieszę się w takim razie ?
  • Poncki dwa lata temu
    Trzeba przeto o swoje wiersze dbać ?
  • Dekaos Dondi dwa lata temu
    Pobóg Welebor↔O właśnie. Tak to bywa?
    Niedawno chciałem napisać tekst↔Uwięziony w wierszu,
    ale jakoś mnie nie napadło odpowiednio, jak dotąd:)↔Pozdrawiam?:)
  • Pobóg Welebor dwa lata temu
    Ano trzeba ?
  • Pobóg Welebor dwa lata temu
    Dekaos Dondi, o, to czekamy na "Uwięzionego w wierszu" ?
    Pozdrawiam również ?
  • Trzy Cztery dwa lata temu
    Te dwukropki. Dwukropek za dwukropkiem. Ciągłe wynikanie. Fajnie to wymyśliłeś.

    (Tytuł trochę skłania ku zestawieniu z wierszem Szymborskiej, Radość pisania. Czy miał być jakiś związek?)
  • Pobóg Welebor dwa lata temu
    Dzięki.
    O Szymborskiej nie myślałem, zresztą nie trawię Jej wierszy... ?
    Pozdrawiam ?

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania