~~

~~

Średnia ocena: 3.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (11)

  • rozwiazanie dwa lata temu
    Spróbuj napisać to, co już inni napisali z innego punktu widzenia:))
  • gratulancja dwa lata temu
    Dziękuję za wizytę i komentarz. Ten wierszyk jest trochę prowokacją, byłam ciekawa reakcji.

    Pozdrawiam serdecznie.
  • Pobóg Welebor dwa lata temu
    Dałem się sprowokować. Dobry wiersz jest dobry, nieważne o czym. A tematów jest zatrzęsienie, właśnie o ułamku piszą piszący, oryginalność to żadna sztuka, to po prostu oryginalność przeżywania. Można na siłę pisać o tym, o czym nie pisze nikt inny, nic łatwiejszego.
    Pozdrawiam ?
  • gratulancja dwa lata temu
    Dzięki, machłem ten wierszyk ot tak, na potrezby tego pożegnalnego konta, ale fajnie, że coś w nim odnajdujesz - pozdra! yanko wojownik:)
  • Pobóg Welebor dwa lata temu
    Ha ha, spoko.
    Pozdrawiam również ?
  • gratulancja dwa lata temu
    Pobóg Welebor. Git!:)
  • Jordan Tomczyk dwa lata temu
    Napisać coś nowego, oryginalnego, o czym jeszcze nikt nigdy nie pisał to prawdziwa sztuka, zwłaszcza w dzisiejszych czasach.

    Ładnie napisane. Pozdrawiam!
  • yanko wojownik 997 dwa lata temu
    Dzięki:)
  • Abbie Faria dwa lata temu
    Ale po co uważać, że poezja ma być utylitarna pod tym względem, że ma wprowadzać coraz to nowe treści?
    Kto tak twierdzi?
    Napisać coś nowego, aby zaspokoić coraz bardziej znudzonych odbiorców?
    Chleb jest ciągle ten sam, a ludzie kupują i jedzą. Dziwne, że nie przerzucili się na inne lepsze frykasy.
  • yanko wojownik 997 dwa lata temu
    W sedno ujęte, nie myślałem specjalnie o głębszym przekazie, po prostu pisałem coś na nowy profil:) Dzięki.
  • yanko wojownik 997 dwa lata temu
    yanko wojownik - ja jest faktycznym autorem tego tekstu - to konto było moje, ale istniało krótko i ban. Gratuluję szybkiej reakcji na poprzedni żart i trochę smutno, że nie niektórzy nie umieją się bawić.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania