Schludny wiersz

Coś dziwnego stało siẹ z moim ciałem

Stało siẹ ułaskawione.

A jeŝli to też łaskawe przegląda gazety,

czyta cierpkie książki, czyta książki, czyta książki.

Czyta nagłówki w gazetach. Nawet

te chwiejne nagłówki o zgonach ídiotów

 

Niedługo przestanie bać siẹ

Bẹdzie smutne ì białe

 

Za duże na grzech

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (10)

  • Grafomanka 7 miesięcy temu
    Coś dziwnego stało się z moim ciałem
    Stało się ułaskawione.
    A jeśli, to też łaskawie przegląda gazety,
    czyta książki, czyta książki, czyta książki.

    Czyta nagłówki w gazetach. Nawet
    te chwiejne o zgonach innych.

    Niedługo przestanie bać się.
    Będzie smutne.

    Ogonki pogubiłaś, dorobiłam więc.

    Tylko jak boi się jest wesołe?
  • Bettina 7 miesięcy temu
    Ẹ Ą?
  • Bettina 7 miesięcy temu
    Jakie ogonki? Nie, nic nie zgubilam. Jesli nie.
  • Grafomanka 7 miesięcy temu
    Właśnie te i jeszcze kropeczka na końcu pierwszego wersu
  • Bettina 7 miesięcy temu
    Grafomanka yyy
  • Bettina 7 miesięcy temu
    Y y znacxy nie
  • Grafomanka 7 miesięcy temu
    Rób, co chcesz, ale przypadkowe przecinki i kropki dziwacznie wyglądają...
  • Bettina 7 miesięcy temu
    Grafomanka
    Dobrze, dam go jeszcze do obejrzenia mojemu styliście.
  • Zenza 7 miesięcy temu
    Wiersz niby smutny, bo o umieraniu, a jednak radosny, bo nic nie dostarcza takiej frajdy jak świadomość, że nadal żyjemy.
  • stereo_dream-dolby-C 7 miesięcy temu
    Klimatycznie.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania