ABC

XYZ

Średnia ocena: 3.0  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (2)

  • Grain rok temu
    Kodeks Karzący
    nie przewiduje niestety
    paragrafu dla
    seryjnego poety.
  • Noico1 rok temu
    Dzięki Grain, wrzuciłem ten tekst jako przedskoczka, już go usuwam.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania