Poprzednie częściTo tylko sen

to nie wiersz, to tylko tęsknota

jest mi trochę gorzej

bez Twojego spojrzenia

włosów w ustach

rano

 

noce zdają się być jasne

gdy wzrokiem

zamiast w Twoich włosach

w gwiazdach tkwię

 

w głowie jakby ciszej

nie świeci słońce

nie wieje wiatr

zdjęcie nie film

Następne częścito tylko ułomność

Średnia ocena: 3.3  Głosów: 6

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (5)

  • Pan Buczybór 10.07.2019
    to nie komentarz, to tylko zapis wrażeń z lektury
    *Twojego, Twoich niepotrzebnie z dużej litery
    *włosy w ustach - fuuuuj
  • puszczyk 11.07.2019
    Raz, że niepotrzebnie z dużej, to powtórzenie źle wygląda.
    Bucz, nie desperuj, to zawsze mogą być łonowe :)
  • TrzeciaRano 11.07.2019
    Włosów w ustach?
  • Canulas 11.07.2019
    "noce zdają się być jasne" - zdają się (bez: "być")
    2x włosy. Tekst gimnazjalne ckliwy, choć znając autora wiadomo, że autentyczny. Co jednak z tymi, którzy tego przywileju nie doświadczyli?
    No wlasnie. Tekst mnie się nie podoba, ale chociaż tytuł uczciwy w stosunku do treści.
  • betti 11.07.2019
    jest mi trochę gorzej
    bez twojego spojrzenia
    włosów na poduszce

    noce zdają się być jasne
    gdy wzrokiem
    zamiast w twoich oczach
    w gwiazdach tkwię


    w myślach jakby ciszej
    nie świeci słońce
    nie wieje wiatr

    zdjęcie nie film

    Dawid, choćby tak - trochę lepiej widać tęsknotę.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania