Wiersz 1.

1. Nieraz me serce Cię zapomni.

Nieraz me serce Cię wspomni.

Me serce wciąż dzikie jest.

Lecz wciąż bije dla Ciebie.

 

2. Choć tylekroć przeszło.

Huragan przez serce moje.

Wciąż zapominając.

Czym miłość jest?

 

3. Lecz na to nigdy więcej.

Nie znalazło swej odpowiedzi.

Jednoznacznej odpowiedzi.

Średnia ocena: 1.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (1)

  • Ktoś postawił Ci jedynkę, ja tylko napiszę, co jest nie do przyjęcia.
    Po pierwsze po co numeracja strof? Pierwszy raz widzę takie zarchiwizowanie.
    Po drugie, i jeszcze ważniejsze, pozbądź się chociaż części zaimków osobowych, a me* już całkowicie odpada..
    Po trzecie w wierszach nie stosuje się zaimków napisanych wielką literą, to nie list.
    Po czwarte nie przeczytałem nic nowego;(
    Pozdrawiam:)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania