Wiersz

Boli mnie to, że nie mam cię obok

Serce mi pęka, że to ja jestem tą drugą Czuję pustkę i ból a jednocześnie zżera mnie od środka to wszystko to zło a ja wciąż czekam.

Średnia ocena: 2.3  Głosów: 3

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (1)

  • Florian Konrad dwa lata temu
    Tego nawet nie da się nazwać wpisikiem blogaskowym.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania