wiersz

Ludzie piszą wiersze,

o lecie i żonglerce,

ogólnie tworzą bzdety,

niestety.

 

Swój bełkot lepią z gówna

choć treść ich bywa różna

temat znów lada jaki

pustaki.

 

A nawet były żołnierz

coś klepie nieprzytomnie

jakby nawiał z kasyna,

człeczyna.

 

Niejedna pełna pasji

bzdetami portal maści

o kotach behemotach,

śmiesznota.

 

A pisarz ponoć wzięty,

zamieszcza ekskrementy,

rozkręcił się na amen,

jak diabeł.

 

A inny jak pepesza,

co chwila wiersz zawiesza,

i chwali każde gówno,

po równo.

 

Już strzelać nie mam siły,

naboje się skończyły,

kogo tu mam na myśli,

zgadnijcie.

artyści.

Średnia ocena: 3.6  Głosów: 8

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (8)

  • Szpilka dwa lata temu
    nie bądź taki ostry i nieczuły,
    raczej miej coś z męczybuły,
    przeca amatorzy tutaj,
    po co zaraz do nich z buta?

    No!

    Stawiam piątaka, bo zgrabne i cóś ma w sobie ?
  • okruszynka dwa lata temu
    Dzięki za piątaka, cieszę się, że się podobało wierszydło.
  • Agnes07 dwa lata temu
    Ekskrementy a nie tak jak zapisaleś/aś. :)
    Jeszcze trzeba było dopisać kulę u nogi czyli opinię o wyżej wymienionych trza było dopisać za mną się ciągnie moja marna opinia. Przeczytalam z przyjemnością ale za slabiutka puenta stawiam w myślach trzy plus :)
  • okruszynka dwa lata temu
    Dzięki za poprawienie orta, jesteś w porzo ale pomyślę przy kolejnym wierszu skoro bardzo chcesz;)))
    Dzięki za komentarz. Pozdrawiam.
  • Poncki dwa lata temu
    Hm,
    A czy każdy pisarz to artysta?
    Przecie nie każdy artysta to pisarz?

    Rytmicznie, przyjemnie, mimo, że wszędzie to gówno ?
  • okruszynka dwa lata temu
    Dzięki, właśnie o to chodzi, że nie każdy pisarz to artysta, ale oni sami uważają inaczej. Każdy pisarz, który skreśli już kilka linijek uważa sam siebie za artystę, ba mistrza pióra;)))) bo rodzina chwali. I często się dziwią, że tylko rodzina;)))
  • Trzy Cztery dwa lata temu
    Wiersz napisany przez bardzo wymagającego czytelnika (może - czytelniczkę, nie wiem). I dobrze. Niech się towarzystwo bardziej stara! Przecież tutaj czyta okruszynka! :)
  • okruszynka dwa lata temu
    O to, to, to. Mogliby się wszyscy bardziej postarać. I nieco zmienić styl, by nie nudzić nas przez kolejne lata tymi samymi odgrzewanymi kotletami. Mam nadzieję, ze za gram krytyki nikt się nie obraził. Dzięki za czytanie i interesujący komentarz, pozdrawiam;)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania