Wiersz czytany raz eliminacje ostatniej szansy Poznań 2019

Loock like

 

я тебя благодарю

 

...

 

.

 

samotni jak góry

powbijali w nas proporczyki i poszli

endemiczne kwiaty na zdjęciach zakwitły

a później przyszła mgła

chmuramgły

i hej

wystrzyżone owce drżą z zimna

a barany zostaną zerżnięte do kebaba

po którym ktoś będzie klął pół nocy

hale stają się foux pax

& peace of shit

w galerii po ruchomych schodach

turla się coraz szybciej galernik z połamanym wiosłem

to jakieś prawo fizychologii

 

samotni jak góry

zakładamy następne strony tych samych booków

w pustych dłoniach chowając twarz

BABAJAGAPATRZY

przez cały czas

like

tylko jeśli look

każdy inny taki sam

otny jak góry

Średnia ocena: 1.0  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania