Wiersz dla mamy - na dzień mamy 2

Wiersz dla mamy

Magda Zdroik

Magda

Mamo tyś jest zdrowie moje

siła moja i moje szczęście.

Przez świat mnie niesiesz

w złotym sercu przecież.

Grzeje mnie ono

miłością twoją,

a gdy tylko choć zapłaczę

ty uleczysz moją ranę.

Nie potrzebny jest mi cud,

i pieniądze, czy też klucz

do ogromnej willi, przecie

ty mi cudem w prawdzie jesteś.

Kochasz, dajesz dobra w brud,

a swym śpiewem mi do snu

przeganiasz obawy moje

w twych ramionach być pragnę.

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania