-----wykasowany-----

----

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (6)

  • Dekaos Dondi dwa lata temu
    Antoniuszu↔Tak bywa. Ludzie z reguły, wolą być w otoczeniu, które rozumieją i znają.
    Jednakowoż to nie reguła. To zależy, jaki kto umysł ma i co przeżył. Pod tym względem nie ma gorszych lub lepszych.
    Jeno są ustabilizowani i wiecznie poszukujący:)↔Znowu mnie naszło:)↔Pozdrawiam:)↔%?
  • Anonim dwa lata temu
    Z tym się w pełni, ale to w całkowitej pełni zgadzam.
    Mam wrażenie, że im większa "wyrwa" w umyśle, tym człek intensywniej poszukuje czegokolwiek, aby ją uzupełnić. Czy taką ma funkcję odczuwanie pustki, która ludziska próbują zapełnić drugą połówką? Swoją drogą to określenie "druga połówka" dobrze oddaje naturę chęci wypełnienia pustki.
    Dzięki, Dekoś.

    Pozdrość.
  • słone paluszki dwa lata temu
    Pójdę na łatwiznę i podepnę się pod komentarz. Dekaosa, bo nic mądrzejszego nie wymyślę?
    Pozdrawiam!
  • Anonim dwa lata temu
    Dzięki, Podpinko ;)

    Pozdrość.
  • zsrrknight dwa lata temu
    dobre
  • Anonim dwa lata temu
    Dzięki.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania