Wiersz nijaki

Robię wiersz nijaki

A ludzie się jakoś

zbierają

A więc może coś z tego wyjdzie

Zobaczymy.

 

- Mamo, mamo patrz co zrobiłem Ci!

- Brawo - powiedziała mama, wzięła nóż i zabiła synka.

 

Po co to wszystko

To ja nie wiem

Jestem jeszcze

na to za młody

Moja mama właśnie mnie zabiła

A ja mam to gdzieś?

 

 

- Mamo, tato zobaczcie co wam zrobiłem!

 

Były to że flaki Maćka, wyjęte z brzucha jego...

 

 

- Co?

- Ee...

- Hahahahahaha!!!

- Z czego się śmiejesz???

 

 

Z ust ich wyleciały flaki

krwi dużo jest!

Ale baaaaaardzo się poplamili

więc synek ich wytarł.

 

 

Ostatnie słoważe rodziceż powiedzieli

ale mało osób słuchających było

bo żył tylko jeden

syn

mamy.

 

 

Oto wiersz mój, przedstawia dobre zagraniczenia

ale jest zasada jedna

że ja

właśnie

się zabiłem...72619273538

Średnia ocena: 1.1  Głosów: 7

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (3)

  • fjoloP 18.08.2016
    Co to jest za gó#^%?
  • Grubas 18.08.2016
    Nie musisz cenzurować ^^
  • Grubas 18.08.2016
    Spierdolina jak zawsze :) Jakże miło wstawia się 1.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania