Nic

Na górze róże

na dolę parfia

Od dwóch godzin

Mnie męczy geografia

Sprawdzian jest jutro na klasy

Z polskiej mapy

Uczę się i męczę

Przy książkach już Ledwo klęczę

Na 6 to lekcji i

Powoli dostaje depresji

Jednak pozostanę jak

Na mapie legendą

I opowiem to z lepszą gawędą

Średnia ocena: 2.4  Głosów: 7

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (2)

  • zsrrknight pół roku temu
    brak słów
  • Sandra pół roku temu
    Wiersz zadebiutował na grupie Whatsappa i dzięki mnie trafił tutaj. Jutro trzeba powiedzieć Księdzu Kamilowi, żeby się za niego pomodlił i wpisał w swój grafik. WIERSZ OPARTY NA FAKTACH. Oczywiście z pozdrowieniami dla pani Karoliny i jej poprzedniczki – Marzenki. Nauczycielki gegry potrafią wkurzyć :)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania