Wiersz2

Nigdy nie biegnij za urodą

Bo jest przemijającą życia wodą

Serce pełne dobroci jest jak miseczka pełno łakoci

Szlachetne serce nigdy nie zginie tak jak słońce promienieje

Bóg przez dobroć i miłość się do ciebie codziennie śmieje

Średnia ocena: 2.8  Głosów: 4

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (3)

  • słone paluszki 12.03.2022
    To nie jest wiersz, tylko sentencje. Dla siebie wybrałam dwie najlepsze z całości i za nie 5 :)

    Nigdy nie biegnij za urodą, bo jest przemijającą życia wodą
    *
    Serce pełne dobroci jest jak miseczka pełno łakoci
  • zsrrknight 12.03.2022
    wersy napisane pod rymy
  • Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie z "Rymami" ?
    Liczymy Na Ciebie!!!
    Tematy to:
    - NIE WSZYSTKO...
    - ABSTRAKCJA...
    Możesz pisać na pierwszy lub drugi, albo powiązać obydwa.

    Piszemy do 31.03.2022 do godziny 23:59
    Więcej na naszym profilu:
    https://www.opowi.pl/profil/literkowa-bitwa-na-rymy/
    lub w wątku konkursowym:
    https://www.opowi.pl/konkursy/

    Z życzeniami owocnych literackich chwil
    Literkowa

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania