Wierszyk człowieka będącego w miłosnej desperacji

Chłopiec z gitarą byłby dla mnie parą

W rytmie czacza serduszko pika...

No nie no, wystarczy mi para z czajnika

Bucha jak z lokomotywy Tuwima, no ale może...

 

Z gitarą dziewczyna?

Ktoś? Coś? Info na priv proszę

Średnia ocena: 4.0  Głosów: 3

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (4)

  • Piotrek P. 1988 17.05.2021
    Ha ha ha, humor poprawiony XD! 5, pozdrawiam :-)
  • Rozrywkowy 20.05.2021
    O to chodzi:)
  • Pan Buczybór 19.05.2021
    heh, współczesny podryw desperata. Dobrze, że bez materiału zdjęciowego
  • Rozrywkowy 20.05.2021
    Oj dobrze, dobrze:)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania