Wierszyk napisany o zmieżhu

O zmieżhu napisałem słowa bardzo warzne

Szypko to zrobiłem, bardzo odwarznie

Właśnie je czytasz, a jak je pszeczytasz

– O co tutaj hodzi? – pewnie się zapytarz

Odpowieć jest prosta – znaleść ją potrafisz…

 

Tekst dla tyh, co gdzieś majom

Zasady ortografi

 

.

Średnia ocena: 3.6  Głosów: 8

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (9)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania