Szybki werszyk o wiośnie z okazji święta poezji

wiosno

 

zwróciłaś mi pamięć w dzień święta poezji

święta lasu

lalkarstwa

geodety i wierzby

 

jeden twój dzień dla tylu i więcej

jeden i pierwszy

 

nadziejo dla kwiecia

znów jesteś

Średnia ocena: 4.2  Głosów: 6

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (7)

  • Morus 21.03.2021
    Dość słaby ten wiersz. Oceny nie zostawiłem.
  • Słaby, miał być ironiczny, ale nie wyszło, jest trochę sytuacyjny, bo pomyliło mi się, że wiosna była wczoraj a dziś się okazało, że to nie było wczoraj.
    Dzięki za poczyt, jest słaby.
  • Pan Buczybór 21.03.2021
    Początek i końcówka najlepsze
  • Wiosno, znów jesteś - tak zawarte sedno i wypełniacze, wypełniacze kiepskie.
  • Szpilka 22.03.2021
    "Nadziejo dla kwiecia"

    Oj tak, bez kwiecia i zieleni czarne myśli nachodzą ?
  • poplskanasbjkd dwa lata temu
    kox jest pisze to w szkole jk XDDF
  • słone paluszki dwa lata temu
    O, tutaj mnie nie było! Fajne :)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania