Wierszyk rytmiczny

Witajcie wszyscy moi mili

Ja dziś sobie robię taki wierszyk

Ale do niczego on nie będzie prowadzić

Więc bez obaw!

 

Jedziemy.

 

Władysław mieszka we władysławowie, a później je kotletów mnóstwo na obiad.

Warto dodać, że lubi także ser

Który jest wyjątkowy,

Bo ma dziurki po myszkach małych

Ale bez obaw!

Władysław wszystkie je dźga nożem do śmierci, zastawia pułapki lub ucina ogony!

Więc nie ma się co martwić.

 

Następnie życie Mirka.

 

Mirek mieszka w Mirowie,

Nie wiem czy dobrze napisałem ale w tyle to zostawmy.

Mirek je codziennie na obiad porcję schabowych

A później zabija się.

Po pogrzebie jego

Matka jego

Pozwala bratowi jego

Dać rękę jego matce jego

A później włożyć jego

Do trumny jego.

 

Historia Agaty.

 

Agatka się zabija.

 

Następnie losy ludzi

Zostają złączone wieki wieków!

Bo agatka powraca

A Mirek zmarchwystaje

Tylko że z trawy a nie ze zboża.

 

Więc skończyło się na tym że wszyscy umarli no i pozostawili majątek ich.

Jednakże, można rzec że oni sami się zabili.

A teraz, pora na najmroczniejszą historię:

Historię Marka.

 

(p.s. można rzec że to najstraszniejsza historia jaką kiedykolwiek słyszałem).

 

Marek je śniadanie

A potem obiad

I wreszcie kolację.

Wstaje,

Głodny,

I robi kanapkę.

Zauważa że ktoś

(a może raczej coś, żem zapomniałem powiedzieć tego!)

śledzi go od wczoraj.

Postanawia zamontować kamerę

I zauważa ducha.

 

 

Tymczasem, nieznajomy zostawia szyfrże jakiś!

88768768868787688678877878686786878867877627856276586588876989677968879678798876

 

514

7

9

0

 

91

9

 

9

9

9

9

 

 

I cożem mam uczynić???

 

I teraz myślę

I rozmyślam o tym

Co zobaczyłem...

Średnia ocena: 1.0  Głosów: 6

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (8)

  • Johnny2x4 24.08.2016
    Zacznijmy od tego, że to nie jest twórczość literacka tylko debilizm.
  • Jared 24.08.2016
    Genialne. 6.
  • Johnny2x4 24.08.2016
    Haha :D
  • 60secondsToDie 24.08.2016
    6545645653453455765854623534253464575686785
  • Tina12 24.08.2016
    Acha xD
  • Tina12 24.08.2016
    A zapomniałam 6
  • Pan Buczybór 24.08.2016
    To jakiś szyfr czy coś? Nic nie rozumiem
  • Julsia 03.09.2016
    To się nawet nie rymuje ;/ 1 beznadzieja

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania