Zostane poetką

Pisze do was zwyli ludzie

co na codzień chodzicie w trudzi

i nie patrzycie w gwiazdy

bo dostałam talentu od losu

podobny do pewnego ciosu

i będą wam z niego rozdawała

chociaż praca mnie dużo kosztowała.

Średnia ocena: 2.0  Głosów: 4

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (2)

  • Nuria 18.02.2022
    "...a ja się po prostu nie chwalę
    ja po prostu mam talent...
  • Abbie Faria 18.02.2022
    Czemuż zadość nieustającą nam dajesz tymi słowami pokrzepiającymi nasze serca strapione losem nam nieuchronnym i ciągnącym nas w ten padół łez?

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania