Poprzednie częścihaiku sraiku

Uwaga, utwór może zawierać treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich!

haiku o kutasiku

Dziad dłubie w nosie

Biegnij lepiej po świder

Ty stary fiucie

 

*

 

Odcięli mi go

Nie wiesz, gdzie jest mój penis?

Stary lekarz wziął.

 

*

 

Skarb faraona:

Tysiące złotych chujów

Po co aż tyle?

 

*

 

Wciągnęło mnie, będę edytował i dopisywał!

Następne częścihaiku z koniem

Średnia ocena: 3.7  Głosów: 6

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (10)

  • nihilista 20.11.2017
    chuja warte
  • Okropny 20.11.2017
    Nihilista-kutasista wie najlepiej ;)
  • nihilista 20.11.2017
    Okropny 5 na 5 dałem głuptasie
  • Okropny 20.11.2017
    nihilista wierzę.
  • betti 20.11.2017
    Okropny spada poziom... nie idź na łatwiznę!
  • nihilista 20.11.2017
    erekcja, a nie tam spada
  • Nuncjusz 20.11.2017
    Napisz jeszcze haiku na jajku
  • nihilista 20.11.2017
    i haiku o siku
  • Tanaris 20.11.2017
    Aż się bać, co będzie następnym razem ;D
  • Pan Buczybór 20.11.2017
    no, naprawdę fajne. Czekam na więcej.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania