-

 

Średnia ocena: 4.8  Głosów: 4

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (7)

  • Canulas 31.03.2019
    Drugi i siódmy bardzo na tak. Ciekawe wiązania.
  • yanko wojownik 01.04.2019
    Zbiór daje większą szanse na wybór - dzięki za głos.
  • Angela 31.03.2019
    Trzy ostatnie podbiły moje serce. Są piękne.
    Pozdrawiam
  • yanko wojownik 01.04.2019
    Cieszę się, że się podobają.
  • yanko wojownik 01.04.2019
    50 procent uznania u odbiorców - to chyba ze mnie jest ten poeta. Dziękuję Wam! Następne porcje wsiech czegoś, co tam ewentualnie za czas jakiś. Na razie będę się delektował tym uznaniem.
  • Wrotycz 01.04.2019
    Szukam spoiwa tej dziesiątki i chyba dokopałam się do autotematyzmu. Lirycznego bólu kreacji. Poezja i Poeta - i brak perspektyw.
    Ostatni fragment bardzo mnie ujął. Skutkiem wymusić przyczynę... kapitalne ujęcie procesu. Nadziei.
    Pozdrawiam Wojownika.
  • yanko wojownik 03.04.2019
    Dziękuję Ci. Przypuszczam, że Twoja opinia jest trafiona lub coś tak... Chyba potrafisz czytać poezję (no już zakładając, że moje treści można taką zwać) dodatkowo ponad wyrazami. Chyba się trochę rumienię i nieśmiałość na mnie spływa. Pozdra dla Cię.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania