Poprzednie częściChcę być kochana

Chcę zostać poetką. Jakie mam szanse?

,, Nad oceanem życia,,

Gdy człowiek wydostanie się na powieszenie z głębin mórz

i przeleci nad górami

pomimo wszystkich codziennych burz

i odnajdzie się między lasami

 

Jako skrzydła się rozwiną

potrzuje w sercu uczucie spełnienia

będzie wiedział że te chwile kiedyś miną

ale zostaną miłe wspomnienia

 

Kiedy znowu będzie się topił

poczuje że ma niezwykłą moc

taką siłe jakby się opił

i rozjaśni życia noc

Średnia ocena: 4.7  Głosów: 3

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (3)

  • O tym komu się to, o czym mówi tytuł, podobno ustlają już po zgonie, także za życia możesz kombinować. Wtrybił bym tu tysiąc - dwa tysie, swoich tworów, które może w afekcie może można brać za wierszyki, ale kto wtedy zapamięta niektóre, co może tymi wierszykami są?
    Każdy ma własną politykę wewnętrzną, ważne jeśli się wie, co co chce się w życiu robić.
  • *uda
  • cos_ci_opowiem 17.01.2022
    Myślę, że są perspektywy na Nike.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania