Codziennie jeden wiersz

Znów

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (5)

  • Bettina pół roku temu
    Heut ich schreibe für dich

    Schon wieder dachte ich an dich an dich
    sehe ein Treum fremd mir
    Soon wie fremd dachte ich
    Schon du bist klein Flöte

    Betrachter betrachte mich!
    Ich dachte gerade du lachst
    In die Ecke dein Mund
    Ich gebe dir ein...
  • il cuore pół roku temu
    jak o bakterii jak o lecącym w dalii – dalii?
    jak o toto jak o dłogo jest cicho – dłogo?
    słyszẹ dźwiẹk
    widzẹ
    wychodzẹ

    Masz jakąś inną klawiaturę?
  • Bettina pół roku temu
    Mam problem z utrzymaniem dźwiẹku jak na skoczność , dźwiẹków podprogowych, a wiem z usłyszeniem skocznej muzyki.
  • Bettina pół roku temu
    il cuore

    https://youtu.be/OKNQRbJeGNY?si=cS8V1ZcuRa_sPvN4
  • Bettina pół roku temu
    Usłszałam.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania