dobry wiersz

jestem w rozkwicie kwiatem czerwonej pomarańczy

trafić ciężko na dobry wiersz

szukamy słów każdym dniem

choćby jeden soczysty wers

strofa jak klin między refrenami

 

najlepiej pisać o sobie na swoim fundamencie na własnej skórze

na własnym grzbiecie dzielić sierść

 

by nikt nie zdołał podważyć prawdy

mleko się rozlało i tak w koło

ostatnio zmieniony nie czuję się sobą

 

wybacz ja nie dam rady to mój styl

popatrz wokół nas nie jest źle

Następne częścidobry wiersz

Średnia ocena: 3.0  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania