Poprzednie częścidobry wiersz

dobry wiersz

jestem w rozkwicie kwiatem czerwonej pomarańczy

 

trafić ciężko na dobry wiersz

szukamy słów każdym dniem

choćby jeden soczysty wers

strofa jak klin między refrenami

 

najlepiej pisać o sobie na swoim fundamencie na własnej skórze

na własnym grzbiecie dzielić sierść

by nikt nie zdołał podważyć prawdy

mleko się rozlało i tak w koło

ostatnio zmieniony nie czuję się sobą

 

wybacz ja nie dam rady to mój styl

popatrz wokół nas nie jest źle

Średnia ocena: 3.0  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (2)

  • Grafomanka 2 miesiące temu
    To nie jest dobry wiersz...
  • Grafomanka 2 miesiące temu
    Nie oceniam, piszę o tym, bo ktoś wstawia jedną gwiazdkę po moich komentarzach, jakby bardzo komuś zależało mi przypisać swoje jedynki.
    Facet chyba nie byłby tak głupi, żeby tak się 'zabawiać', chociaż kto to wie...

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania