Domi123 2 mies. temu |
Domi123 2 mies. temu Fruń, żółw! Pędź teść! Bąknij szloch gamy! |
NinjaC 2 mies. temu |
Notopech 2 mies. temu Wątek ciekawy. W przypadku alfabetu — mowa jest o polskim alfabecie? źródło: https://sjp.pl/alfabet (a ą b c ć d e ę f g h i j k l ł m n ń o ó p r s ś t u w y z ź ż) (A Ą B C Ć D E Ę F G H I J K L Ł M N Ń O Ó P R S Ś T U W Y Z Ź Ż.) Pomyślę, jak to ugryźć? |
il cuore 2 mies. temu |
Domi123 2 mies. temu |
Domi123 2 mies. temu |
il cuore 2 mies. temu |
Domi123 2 mies. temu |
Ant 2 mies. temu |
Domi123 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
Domi123 2 mies. temu |
Notopech 2 mies. temu "Fruń, żółw! Pędź teść! Bąknij szloch gamy" — u ciebie jest 31 słów🤣 |
NinjaC 2 mies. temu |
Domi123 2 mies. temu |
Notopech 2 mies. temu żółw! (4) Pędź (4) teść! (4) Bąknij (6) szloch (5) gamy (4) 4+4+4+4+6+5+4 =🤣 |
Domi123 2 mies. temu |
Notopech 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
Część postów została ukryta (93)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Notopech miesiąc temu |
Notopech miesiąc temu |
Domi123 miesiąc temu |
Notopech miesiąc temu |
Domi123 miesiąc temu |
Notopech miesiąc temu ( ą ć ę j k l n ń ó p s ś ż) Fartuch był gwoździem (a ą b c ć d e ę f g h i j k l ł m n ń o ó p r s ś t u w y z ź ż) Najeść się z pąków ( f i j ł m ń ż) odnaleźć z pąków śrub gęstych ( z m ń ż) dnaleźć pąk śrub gęstych fijołów ( m ń ) dleź k śub tch fjoów pragnął zżyć się ( j ż) leźć dań pąk śrub gęstych fioł m znów ( b f j p ) znaleźć tą gum żyłę wśród końskich ( b f ł p ) znaleźć tą gum żyję wśród końskich ( b t f ł p ich ) znaleźć gum żyję wśród końską |
Notopech miesiąc temu |
Domi123 miesiąc temu |
Domi123 miesiąc temu |
Notopech miesiąc temu Myślenie i ważenie -:) |
Domi123 miesiąc temu "Pozdrowienia z Hong Kongu gdzie na chińskim szezlongu rozwalam się lub rykszy aż się rykszy przykszy" |
Notopech miesiąc temu |
Notopech miesiąc temu No ale wracając do turystychu, oto przykład z Mistrza Barańczaka: "Pozdrowienia z Hong Kongu gdzie na chińskim szezlongu rozwalam się lub rykszy aż się rykszy przykszy" " ____________________ Limerykowo to wybrzmiewa. Albo to fraszencja -:) |
Domi123 miesiąc temu |
Notopech miesiąc temu |
il cuore miesiąc temu Pamiętam tamten szlak zielony, Gdy w plecak rzuciłem marzenia, I światem byłem zachwycony, Gotowy na nowe wrażenia. Pamiętam zapach lasu rano, I rosę, co buty moczyła, Ścieżkę mgłą gęstą zasypaną, Gdy w góry gnała mnie siła. Pamiętam ognia blask wieczorem, Gdy piosenka przy gitarze brzmi, Gwiazdy nad ciemnym leśnym borem, I te beztroskie, piękne dni. 🐸 |
Notopech miesiąc temu Jakaś to dusza jest 🤣 |
Notopech miesiąc temu |
Domi123 miesiąc temu przypłynęłam tu w miednicy. Potem się poznałam z panem, co mnie podwiózł karawanem. Niezła z nim była debata – aż zgubiliśmy denata. Dalej już pójdę pieszo miejscowi się chyba ucieszą. |
Domi123 miesiąc temu dziś wypadłam z tramwaju lekarz odrąbał mi nogę więc już wrócić nie mogę. |
Domi123 miesiąc temu |
il cuore miesiąc temu obie nogi mnie urwało ale mam jeszcze ręce obie ręce na zawleczce 🚑 |
Aisak miesiąc temu tu mnie wstrzymał dzielnicowy👮 bym przestała grafomanić📜 bo, jak przyznał, nie znam granic 😆 |
il cuore miesiąc temu jadąc setką na osiedlach teraz chyba przyspieszę widząc matkę z dziećmi 🦍 |
Gejuś ojejuś miesiąc temu nowe mi ukradli buty! Dziś ustawka na maczety, Wisła - Kraków, rety, rety! Wszędzie stoją też bagiety, towar w jajkach, a pies ślepy! |
il cuore miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu gdzie mieszkam z Nosferatu, który wyszedł z kryminału i jest bliski ideału :] |
Notopech miesiąc temu często chowa — nim zagra na straganach medalik jeszcze śpiewa za stolik |
maga miesiąc temu |
JagVetInte miesiąc temu |
Notopech miesiąc temu |
Marabut miesiąc temu Z dozą mocno kwaśnej miny. Nawet pchły są tu na diecie, jestem tutaj dwa tygodnie. Jeszczem nie był w toalecie — Choć mi z dupy spadły spodnie |
Marabut miesiąc temu Pozdrowienia z Zimnej Wódki, tu jest pięknie, daję radę. Potopiłem wszystkie smutki, już stąd nigdy nie wyjadę. |
il cuore miesiąc temu niekoniecznie tutaj orgie wierzymy w nic poniekąd jednak piecyk daje ciepło 🪑🚒 |
Notopech miesiąc temu Pozdrowienia dla Marabuta, bo dostałem w morde z buta Pozdrowienia dla il cuore od byczej mocy — matadore |
Aisak miesiąc temu |
JagVetInte miesiąc temu tu piwerko szybko znika łyk za łykiem, pyk, Solina tu przydadzą się dwa wina |
Marabut miesiąc temu Ot, niejeden już się głowi, czemu portal jak się patrzy omijają wciąż psychiatrzy. |
Marabut miesiąc temu Tutaj pije stara krowa, kozy o tym ciągle ględzą: bimber, który konie pędzą. |
Marabut miesiąc temu Stąd pochodzi gwałtu sprawca, który kiedyś, nie bez bólu, wziął, wydymał jeża w ulu. |
Marabut miesiąc temu |
Domi123 miesiąc temu |
Marabut miesiąc temu |
Domi123 3 tyg. temu jedna owca robi siku druga owca patrzy w gwiazdy zatrzymują się pojazdy dalej już nie pojedziemy tu, wśród owiec polegniemy |
NinjaC 3 tyg. temu |
Marabut 3 tyg. temu |
Marabut 3 tyg. temu A za nandu co? O rany! To Marabut jest przebrany! |
Aeliora 3 tyg. temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji