![]() | Siwy 27.04.2016 |
![]() | Farfocel 27.04.2016 Ale musisz spełnić chociaż jeden z trzech warunków: A. Znać One Piece B. Znać Axis Powers Hetalia C. Znać Kuroshitsuji Bo lubię gadać głównie o tym ^^ |
![]() | Farfocel 27.04.2016 Więc kto jest twoją ulubioną postacią, i dlaczego Sebastian? |
![]() | Jared 27.04.2016 |
![]() | Siwy 27.04.2016 Tak swoją drogą pierwszy sezon podobał mi się bardziej niż ten drugi . |
![]() | 60secondsToDie 27.04.2016 |
![]() | Farfocel 27.04.2016 Wolę mangę. |
![]() | Farfocel 27.04.2016 |
![]() | Farfocel 27.04.2016 No oglądam Fullmetal Alchemist, Bleacha kiedyś, ale mi się znudził, a poza tym to jeszcze jaojce, ale nie wiem czy ta tematyka cię interesuje :) |
![]() | Siwy 27.04.2016 A któtego alchemika oglądasz ? |
![]() | Sky300 27.04.2016 W tym sezonie oglądam Boku no Hero Academia, Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu, Kiznaiver, który większego wrażenia na mnie nie wywarł no i wreszcie dwa najlepsze, czyli Koutetsujou no Kabaneri oraz Joker Game. Joker Game wywarł na mnie szczególnie dziwne i zachwycające uczucie :) Jeśli również ktoś coś ogląda/oglądał, to chętnie popiszę :D |
![]() | Jared 27.04.2016 |
![]() | Shiroi Ōkami 27.04.2016 |
![]() | Siwy 27.04.2016 #Jared Death Parade , oglądałem do bodajże piątego odcinka. Przestałem dlatego że jako mnie to nudziło bo wyczuwałem powtarzalność. #Sky300 Jesli nie masz co oglądać to polecam Noragami i One punch mana , dobre komedie :) |
![]() | Shiroi Ōkami 27.04.2016 |
Część postów została ukryta (2155)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
![]() | Shogun 2 miesiące temu |
![]() | Pan Buczybór 2 miesiące temu |
![]() | Shogun 2 miesiące temu Łamane schematy, to ciekawe schematy :) Powodzenia w dalszym oglądaniu, choć może i ja sobie łobejrzę? Zobaczy się 😀 |
![]() | Pan Buczybór 2 miesiące temu A największy plus jest taki, że skończyłem to szybko, więc... chyba obejrzę coś jeszcze przed sezonem zimowym xd |
![]() | Pan Buczybór 2 miesiące temu ![]() ![]() ![]() |
![]() | Shogun 2 miesiące temu ![]() |
![]() | Shogun 2 miesiące temu Muszę powiedzieć bardzo przyjemny średniak, nawet myślę, że taki do obejrzenia na raz. Przyjemne nawet dość zabawne postaci. Ładniutka kreska, wpada w oko. Z muzyką mocno średnio, ale nie ma co narzekać. Co do samej fabuły, no to zachwycać nie zachwyca, była po prostu o tym o czym miała być XD Ładniutki i bardzo przyjemny happy end na końcu. No i na wielki plus MC niebędący łamagą i mamałygą. Ogólnie polecam, nie zachwyci, ale mimo wszystko można miło i przyjemnie spędzić czas :) Sento górą! haha :D |
![]() | Pan Buczybór 2 miesiące temu A tak z ciekawości - widziałeś już pierwszy odcinek Ex-Arm, Shogunie? :) |
![]() | Shogun 2 miesiące temu Nie, jeszcze nie miałem okazji. Trzeba nadrobić :) |
![]() | Angela 2 miesiące temu pomimo bólu oglądam, bo zwyczajnie nie mam wyjścia ; / |
![]() | Ellie Victoriano 2 miesiące temu Przed oglądaniem JoJo obejrzyj randomowy odcinek blok ekipy, może pomoże 😅🤣 |
![]() | Onyx 2 miesiące temu |
![]() | Ellie Victoriano 2 miesiące temu ![]() |
![]() | Ellie Victoriano 2 miesiące temu |
![]() | Angela 2 miesiące temu nie przebrnęłam. Shu, fabularnie może jest ok, ale ta kreska doprowadza mnie do rozstroju nerwowego. |
![]() | Angela 2 miesiące temu będzie zmuszony oglądać Yuri on ice :D |
![]() | Pan Buczybór 2 miesiące temu Chciałbym się tylko pochwalić, że recenzja mojego autorstwa została opublikowana na pewnym dość znanym portalu poświęconemu anime. Zachęcam do przeczytania: https://anime.tanuki.pl/strony/anime/8696-ochikobore-fruit-tart/rec/3530 |
![]() | Shogun miesiąc temu |
![]() | Angela miesiąc temu Co do pytania, to właśnie od tej specyficznej, kipiącej nadmiarem testosteronu kreski. Chyba za stara jestem i wolę bardziej klasyczną animację. |
![]() | Pan Buczybór miesiąc temu ![]() ![]() |
![]() | Shogun miesiąc temu ![]() God tier animation |
![]() | Pan Buczybór miesiąc temu |
![]() | Pan Buczybór miesiąc temu https://www.sakugabooru.com/post/show/138334 https://www.sakugabooru.com/post/show/138335 https://www.sakugabooru.com/post/show/128571 |
![]() | Shogun 3 tygodnie temu ![]() |
![]() | Pan Buczybór 3 tygodnie temu |
![]() | sisi55 3 tygodnie temu |
![]() | Pan Buczybór 3 tygodnie temu |
![]() | Pan Buczybór 4 dni temu ![]() A to już tak luźno: ![]() |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji