| Co kogo interesuje - artykuły, linki, muzyka itd, dowolnie, byle bez spamu i z kulturką |
 | Cześć niedouczony pedałku xD |
 | Muzyka musi być, to takie zdrowe u,uzależnienie. Drugie to gotowanie, trzecie pisanie. Dobra książka też jest spoko, no i dobry film. |
 | Hej misiu-pysiu |
 | Proponuję rozejm. |
 | Pierdol się xD |
 | Ah, za późno |
 | Co nam powiesz spedalony nieuku? |
 | Czekam na powrót paluszków |
 | Nigdzie nie docenili twojego pierdolenia matoła? |
 | I musiałeś wrócić... |
 | Stęskniłeś się? |
 | Miły wieczór |
 | yo |
 | Raczej zdziwiłem, bo odchodziłeś jak zapłakana dziwka xD |
 | Która nigdy więcej nie wróci. Zacznij szanować jedyne miejsce co znosi twoje pierdolenie tępaka |
 | e tam |
 | "...byle bez spamu i z kulturką...". Mówisz - masz.😆 |
Część postów została ukryta (451)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
 | Niby nic zaskakującego ale jednak. |
 | Mnie sie mozg otworzyl na Lema bardxo późno. Ale za to z szalem. |
 | Coś tam czytałem Lema ale nigdy mnie jakoś nie oszołomił jak go zachwalano |
 | A ta psychiatria Karen Horney |
 | Czytalam ich troje razem. Moze dlatego bylo to fajne. |
 | Kazuro Ishiguro , nie znam. |
 | Może bestsellery są popularne dlatego że są właśnie takie bazowo masowe |
 | Eh, nawet na pewno |
 | Najczęściej leją wodę zamiast pisać zwięźlej. Nie cierpię tego |
 | Pierwszy rozdział, drugi rodział a typ dalej nie skończył z porównaniami i przykładami. |
 | Ok, ja mysle, ze trzeba wiedziec w jakim kierunku sie zmierxa, zeby nie tracic czas na rozmowy z kims kto nic nam nie wniesie. ( to pradnik plus mysl filozofa. Znanego ) |
 | To prawda ale rozmówca potrafi zaskoczyć. szufladkowanie ludzi od razu nie jest najlepszym pomysłem. |
 | Niesamowite sa romance. Byl taki buum na romance. I co? Romanse dobre wybieraja sobie czas I ludzi. |
 | Chyba. |
 | Jakby nie tracić czasu na nic nie wnoszące rozmowy to prawie wogóle człowiek by się nie odzywał |
 | Romansidła |
 | Różne romanse dla różnych grup wiekowych, inny napiszesz romans dla tween nastoletniej dziewczynki, inny dla kury domowej |
 | Inne stereotypy, inne fantazje. |
 | Ja dzis rozmawialam z sasiadem Wyrzucal narcyzy I zboze. Narcyzy , bo urosly za wysokie - I dyskytowalismy czy donicxka nie byla za mala albo duza. A zboze mu nie uroslo ....na balconie;) |
 | Kryminał mnie zawsze strasznie nudził i nie rozumiałem jego powabu. Zabójstwo już było - czy to faktycznie takie ważne kto zabił? |
 | Zioło mógł hodować |
 | Zaczynam swietne kryminal , Zimny grob , Dunne..jest ...OK. zaczynam |
 | Nie. On wyglada jak Inka, na pewno to nie jest taki Polak Polak. |
 | Dzieki, ja wexme te beletrystyke. |
 | Muzykę filmową jako rodzaj lubię, bo opowiada i stanowi tło dla jakiejś historii. Sens dźwięków jest bardziej rozbudowany i złożony niż powiedzmy zwykłe piosenki o prostym przekazie |
 | I to jest fajne że nawet gdy film nieudany to dalej zostaje jego soundtrack |
 | Ja sie wychowalam przy trąbce. Organki do spania. Lubie teksty. |
 | No I bierki. Tata stawal na glowie. Nie znosze gier. Nienawidxe, tylko ja nie gralam w moim domu w szachy. Ale bierki kocham. Dxieki. |
 | Kupilam mu na w tym roku urodziny bẹben buddyjski - oczywiscie potrzebowal na niego piec minut. |
 | Fajnie, poszukam tej ksiazki. Dzieki. |
 | Zupełnie inna epoka muzyki. A w sumie wcale nie taka odległa. Zawsze mnie irytował fakt że w radiu Polskie piosenki zazwyczaj stanowią mniejszość, a przynajmniej te śpiewane w naszym języku bo obiecujący wokalista często idzie na export i po Angielsku śpiewa |
 | Włączasz odbiornik i jakieś popowe gówno z ameryki zazwyczaj o dupie maryny |
 | Kwiateczki czerwone |
 | No kwiatecxki czerwone sa wow.. |
 | Bo musimy importować amerykańskie trendy bo ho ho |
 | No ale peruki mają super. |
 | Pamiętam jak była imba o tę piosenkę, że siara na cały świat haha |
 | Nie kupisz tskich peruk w Europie. I pewnie wiele innych rzeczy. Ale przede wszystkim psychologia amerykanska wloxyla ogrom pracy w Europie po wojjnie. Te serdusxka, gesty it'd. Ktore byly ,,glupie". Tak uwazam. |
 | Bardxo skrotowo. Pa. |
 | Nara |
 | Papatki |
 | oooommm |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji