Co byście zmienili w Opowi?

Cain
rok temu
Jak widzicie przyszłość tego serwisu/portalu, jeśli i o ile zamierzacie w niego dalej korzystać?
Jakie macie pomysły, które wcielilibyście w życie, gdybyście mieli moc admina jak Ant?
Zapraszam do kulturalnej dyskusji. Każdy pogląd, nieważne jak odmienny, mile widziany.
Puściłabym tobie bąka w twarz, a może coś więcej?
Chciałabym zobaczyć jak się taplasz w moim szambie przydomowym.
Bettina
rok temu
Ja szczerze mówiac dostalam pismo z Prokuratury ì jutro popatrze ile mam dni na odwołanie.
Cain
rok temu
Za mało innowacyjny jesteś misiu
Bettino, ten portal jest za duży dla dwóch kobiet z takimi zainteresowaniami
Aleks99
rok temu
Możliwość dania oceny tylko w przypadku zamieszczenia komentarza
Aleks99
rok temu
Wyrąbanie Bogusia i jego klonów
Logo kobiety puszczajacej cainowi bąka w tawarz.
Bettina
rok temu
Znaczy, rozumiem, ze z pewnym żalem , domaga sie ode mnie , postanowienia.
Cain
rok temu
Fetysze można umieścić w osobnym wątku
Cain proszę daj sobie nasrać na twarz.
Bettina
rok temu
Raz, ze dostalam odpowiedz na maila. Co potraktowalam jako żart.
Aleks99
rok temu
Ale przede wszystkim to bardziej realnego admina
Bettina
rok temu
Zawsze bylam przeciw. Dlatego ze ja nie potrzebuje admina. Nie o to chodzi. Jednak absolutnie nie jestem twarza opowi.pl
Cain
rok temu
Raz umieścić twarz i po tobie. Słuszna obawa
Bettina
rok temu
To moja twarz. Ja z nia moge robic co chce. Ale nie ktos. Nie jestem poza tym osoba publiczna
Cain
rok temu
Czyli czego byście najbardziej chcieli, a czego nie ma?
To zjesz mojego klocka cainie?
Bettina
rok temu
Poza tym osoby publiczne tez sie na to nie godzą. Maja od tego adwokatow.

Część postów została ukryta (315)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

Alienator
rok temu
Moim zdaniem to w zdecydowanej większości mamy tu raczej przekrój patologii.
Alienator
rok temu
W sumie Ciebie to też się tyczy. Bo Twój wkład w literacki profil strony jest raczej gówniany.
Alienator
rok temu
Nie ma takiego równania. Wszystko zależy od tego, co kto chce osiągnąć, prowadząc portal.
Alienator
rok temu
A co Wy z tą tekturą? Jakaś fobia?
ZielonoMi
rok temu
Nudziarzy? No wybacz, ale rozprawianie o stanie na twarz (nawet w formie suchego żartu) to ostry prymityw. Jeśli to ma być zabawne, to nie jest. Nawet dziecinadą nazwać tego nie wypada.
ZielonoMi
rok temu
Sranie*
Alienator
rok temu
Nie ma, prowadziłem własny portal. Dobrze się rozwijał, jeśli chodzi o działalność literacką i skupiał wartościowe osoby. Niestety utrzymanie portalu na przyzwoitym poziomie kosztuje sporo czasu.
ZielonoMi
rok temu
Oczywiście, tylko ciekawe, co na to punki?
Alienator
rok temu
Czyli co?
Alienator
rok temu
To akurat widać...
Alienator
rok temu
xD
Alienator
rok temu
Byłem tam może ze dwa razy od momentu powstania. Przyznaj się Ritha Cię zbanowała? xD
Alienator
rok temu
Ale zbanowała?
Alienator
rok temu
To skąd fobia?
Alienator
rok temu
No że to jakiś nie wiadomo jaki portal, skupiający nie wiadomo kogo, itp.
Alienator
rok temu
Nie mam żadnych wyobrażeń. W zasadzie ich nie potrzebuję. Znam większość użytkowników i nie sądzę, żeby jakoś diametralnie zmienili się z czasem.
Alienator
rok temu
Bo nie widzę, w czym problem?
Alienator
rok temu
To po chuj wyskoczyłeś z tekturą?
Alienator
rok temu
Aż zobaczę, czy taki diabeł straszny. BTW. Jestem na jeszcze bardziej "sterylnym" portalu, pełnym takich przemądrzałych dupków jak ja i wiesz co? Kręci się jak nigdy nie kręciło się opowi.
Alienator
rok temu
Wręcz przeciwnie. Mało tam osobistych wycieczek, czy całowania się po tyłkach.
Alienator
rok temu
Robimy to, do czego strona została stworzona. Czyli, pewnie dla Ciebie rzecz nie do pomyślenia, zajmujemy się literaturą.
ZielonoMi
rok temu
😆😆😆
ZielonoMi
rok temu
Coś innego niż to na forum.
Alienator
rok temu
Coś, czego tu mało.
Alienator
rok temu
Wyłamać w sensie? Że ktoś przyjdzie i nasra na środku? Jeśli tak, to nie...
Alienator
rok temu
Daj przykład jednego.
Alienator
rok temu
Bo z tego co ja widziałem, to jesień czasem wrzuci coś dobrego. Może znalazłbym jeszcze kilku użytkowników, ale nikogo, kogo nie znalazłbym gdzie indziej.
Alienator
rok temu
Nie potrafisz sobie wyobrazić miejsca, gdzie ego schodzi na margines, co?
Alienator
rok temu
Kupę robimy w kiblu, a nie na środku salonu. No ale faktycznie, niektórym trudno sobie taką aberrację nawet wyobrazić...
Alienator
rok temu
No Tokarczuk tam widziałem, więc nie tylko przyszłych...
Alienator
rok temu
Ty to pewnie należysz do tych osób, co by sobie kibla w domu nie zrobili, bo by strasznie śmierdziało?
Alienator
rok temu
Nie spodziewałem się niczego innego.
Alienator
rok temu
Musze Cię zmartwić, niewiele osób na świeci interesuje się byle gównem, więc można rzec, że jesteś wyjątkowy.
Alienator
rok temu
To akurat wiadome, ale pisałem o Twoich zainteresowaniach w kontekście ostatnich dni.
Alienator
rok temu
Przyznaj się, Karol Ci bardzo zaimponował, co?
Alienator
rok temu
xD
Alienator
rok temu
W takim razie źle myślałeś.
Alienator
rok temu
Ja myślę, że jest dokładnie taka, jak tematyka, którą porusza.
Alienator
rok temu
Dobra, idę coś zeżrę, więc spierdalaj i wracam za godzinę.
Alienator
rok temu
Może i nie. Nie mi oceniać własną inteligencję.
Alienator
rok temu
Pewnie tak myślałeś, ale bądźmy szczerzy, nigdy nie byłeś najostrzejszym ołówkiem w piórniku.
ZielonoMi 2 godz. temu
"Oczywiście, tylko ciekawe, co na to punki?"

Anarchia jest poza kontrolą
Miś Przekliniak 2 godz. temu
"A kupy pewnie nie robicie bo jesteście idealnymi istotami?"

Rodowity karaś złocisty w akwenach o małym natlenieniu i braku pożywienia, tworzy formy głodowe, którym zanika układ pokarmowy, tak nie robi kupy, ale wciąż odbywa tarło - w jego przypadku dosłownie kopuluje. Jest zatem istota doskonałą, uzyskuje to pod wpływem niekorzystnych warunków środowiskowych
Najbardziej Marg
Ale ciekawe jest to, co ludzie piszą, właściwie każdy chce tego, co jest, ewentualnie właśnie t3
Ale zina warto, dwie rzeczy, wciąż nie jestem wolny od magii i nie mam okularów. Choć nie wiem, czy ktoś chciałby udostępnić swoje: utwory, arty, cytaty, grafiki, foty. Tym bardziej, że forma, definicja, idea, nie jest większości znana, właściwie jest przeżytkiem
"Artzin (ang. art magazine – magazyn sztuki) – rodzaj pisma alternatywnego o tematyce literackiej lub artystyczno-literackiej[1].

Historia artzinów w Polsce
Idea tego rodzaju wydawnictw w Polsce ma swoje korzenie w działaniach nowofalowców, z przełomu lat 60. i 70., którzy nielegalnie powielali swoje wydawnictwa książkowe. Nosiły one nazwę samizdatów i pozwalały istnieć poza cenzurą.

W latach 80. stanowiły filar trzeciego obiegu. Dominowały w nim niezależne fanziny: muzyczne, ekologiczne, anarchistyczne.

Artziny zrobiły karierę w latach 90. jako prywatne arkusze „preparowane manufakturowo przez swoich autorów, najczęściej odbijane na ksero”, czasem też drukowane. Dystrybuowane były głównie za pośrednictwem poczty, ale też sprzedawane w punktach stacjonarnych. Są tworzone przez amatorów, często na zasadzie handmade, co podkreśla tym samym koncepcję samowystarczalności, osobności i niezależności artzinów.

Na początku XXI w. ich istnienie podważył powszechny dostęp do Internetu[1]. To właśnie na jego witrynach można znaleźć publikacje przypominające artziny (zwykle w postaci plików do ściągnięcia)."
Nie wejdą w to, bo nobliści
Część satysfakcji
Kurdę, cześć, nie część:)

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji