DayanaS ponad tydzień temu Piszę ten post, bo chyba dotarłam do ściany. Mam wrażenie, że nikt wokół mnie we mnie nie wierzy. Moja pasja, moje myśli – to wszystko dla moich bliskich nie ma znaczenia. Czuję ogromną samotność, siedząc w pokoju i tworząc światy, w których czuję się lepiej niż w tym prawdziwym. Czy wy też macie tak, że pisanie to wasza jedyna ucieczka? Napiszcie chociaż jedno słowo, żebym wiedziała, że po drugiej stronie ekranu ktoś jest. „Przestań marzyć, zajmij się czymś poważnym”. To słowa, które słyszę najczęściej. Nikt w mojej rodzinie ani wśród znajomych nie wierzy, że to, co piszę, ma jakąkolwiek wartość. Jak sobie radzicie z brakiem wsparcia? Czy warto pisać tylko dla siebie, kiedy cały świat mówi ci, że to bez sensu? Bardzo potrzebuję waszych opinii i wsparcia. Dopiero zaczynam i bardzo boję się oceny, dlatego chciałabym zapytać: czy znajdę tu osoby, które mimo różnicy wieku lub doświadczenia, zechcą pogadać i wesprzeć początkującą autorkę? Szukam ludzi, dla których liczy się drugie serce, a nie tylko technika pisania. Czy wierzycie, że przez opowiadania i tematy na forum możemy się nawzajem wspierać niezależnie od tego, ile mamy lat i skąd jesteśmy? Czy ta strona internetowa się do tego nadaje? |
DayanaS ponad tydzień temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ ponad tydzień temu Ktoś tu przyjdzie, żeby Cię pocieszyć. Ta strona jest pełna wspierających się ludzi. A tak poza tym ile jeszcze wątków stworzysz? |
C₁₂H₂₂O₁₁ ponad tydzień temu |
Cain ponad tydzień temu Słów wsparcia też tu raczej nie znajdziesz... Dużo prowokatorów i dram za to. Moderacja praktycznie nie istnieje, więc niemal wszystkie chwyty są tutaj "dozwolone". Jeśli cenisz swoje nerwy, to mocno odradzam tę stronę. Powiedziawszy to wszystko, jeśli chcesz sobie trochę popisać z ludźmi, poczytać i pobawić to można tutaj wsiąknąć na długo. Ale to strona dla dorosłych. |
Cain ponad tydzień temu |
Aleks99 ponad tydzień temu |
Cain ponad tydzień temu |
JagVetInte ponad tydzień temu |
Część postów została ukryta (51)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
JagVetInte tydzień temu |
Pulinaaa tydzień temu Nie dajmy mu tej satysfakcji i nie odpowiadajmy na zaczepki ,cisza go wyniszczy♥️😇 |
DayanaS tydzień temu |
DayanaS tydzień temu |
zsrrknight tydzień temu |
DayanaS tydzień temu |
zsrrknight tydzień temu |
Starszy Woźny tydzień temu A portali poetyckich coraz mniej. NO! |
Pulinaaa tydzień temu |
Pulinaaa tydzień temu |
yfgfd123 tydzień temu |
DayanaS tydzień temu |
Notopech tydzień temu Ha...ha — hihihihi — rmo...rmo — hihihihih — nia!... nia! hihihihihi -:) |
Cain tydzień temu ![]() |
Bettina tydzień temu |
Bettina tydzień temu |
nie mam talentu tydzień temu DayanaS wczoraj o 0:20 Gdzie znajdę przycisk 'Zgłoś naruszenie' przy komentarzach? Chciałabym zgłosić treści łamiące regulamin serwisu..." Możesz jeszcze spróbować pitolić: https://www.opowi.pl/forum/pitolenie-155-anno-domina-w1906/ Nie zaistniejesz, to jesteś zbędna:( |
Notopech tydzień temu To może zostanie Notoheh?'' Ja jestem cały czas z wami -:) EJ SI / DI SI |
Bettina tydzień temu Jem kolacje. Dzieki. |
Notopech tydzień temu Poza tym, smacznego życzę |
Bettina tydzień temu |
nie mam talentu tydzień temu |
Dominic _Decoco tydzień temu |
nie mam talentu tydzień temu To jakiś wątek "żal mnie zżera..." |
C₁₂H₂₂O₁₁ tydzień temu |
Notopech tydzień temu Jem orzechy :). Dziẹki.'' Czyli mam rozumieć — miażdżysz skorupy bez ''Dziadka''? 😂 |
Bettina tydzień temu |
Bettina tydzień temu |
nie mam talentu tydzień temu ![]() |
nie mam talentu tydzień temu ![]() |