Czy tylko ja czuję się tu niewidzialna?

DayanaS
ponad tydzień temu
Cześć wszystkim!
Piszę ten post, bo chyba dotarłam do ściany. Mam wrażenie, że nikt wokół mnie we mnie nie wierzy.
Moja pasja, moje myśli – to wszystko dla moich bliskich nie ma znaczenia.
Czuję ogromną samotność, siedząc w pokoju i tworząc światy, w których czuję się lepiej niż w tym prawdziwym.
Czy wy też macie tak, że pisanie to wasza jedyna ucieczka?
Napiszcie chociaż jedno słowo, żebym wiedziała, że po drugiej stronie ekranu ktoś jest.

„Przestań marzyć, zajmij się czymś poważnym”.
To słowa, które słyszę najczęściej. Nikt w mojej rodzinie ani wśród znajomych nie wierzy, że to, co piszę, ma jakąkolwiek wartość.
Jak sobie radzicie z brakiem wsparcia? Czy warto pisać tylko dla siebie, kiedy cały świat mówi ci, że to bez sensu? Bardzo potrzebuję waszych opinii i wsparcia.

Dopiero zaczynam i bardzo boję się oceny, dlatego chciałabym zapytać: czy znajdę tu osoby, które mimo różnicy wieku lub doświadczenia, zechcą pogadać i wesprzeć początkującą autorkę? Szukam ludzi, dla których liczy się drugie serce, a nie tylko technika pisania.
Czy wierzycie, że przez opowiadania i tematy na forum możemy się nawzajem wspierać niezależnie od tego, ile mamy lat i skąd jesteśmy?
Czy ta strona internetowa się do tego nadaje?
DayanaS
ponad tydzień temu
Weszłam tutaj, szukając drugiego człowieka i pasji do tworzenia, a znalazłam kogoś, kto najwyraźniej zatrzymał się w rozwoju na etapie piaskownicy. Twój komentarz jest tak prymitywny, że nawet nie jest obraźliwy – jest po prostu smutnym świadectwem Twojego braku polotu i inteligencji. Jeśli to jedyne, na co Cię stać w miejscu dla pisarzy, to współczuję Ci biedy umysłowej.
C₁₂H₂₂O₁₁
ponad tydzień temu
Co to za bliscy, którzy nie wspierają?
Ktoś tu przyjdzie, żeby Cię pocieszyć. Ta strona jest pełna wspierających się ludzi.
A tak poza tym ile jeszcze wątków stworzysz?
C₁₂H₂₂O₁₁
ponad tydzień temu
Polecam wyjść z forum i iść nawiązywać kontakty również na głównej.
C₁₂H₂₂O₁₁
ponad tydzień temu
I na koniec, pokaż wszystkim Twoim bliskim, że wierzysz w siebie i pisz bez ich aprobaty.
DayanaS
ponad tydzień temu
Widzę, że masz jakąś dziwną fiksację na punkcie mycia... Czyżby mama w końcu pogoniła cię spod prysznica, bo w piwnicy zaczęło już za bardzo jechać desperacją i brakiem życia towarzyskiego? To forum literackie, a ty wjeżdżasz z tekstami na poziomie pijanego wujka na weselu. Może zamiast pilnować cudzej higieny, umyjesz własną klawiaturę, bo aż tu czuć ten smród braku atencji, który od ciebie bije. Serio, stać cię tylko na tyle? Słabiutkie.
Cain
ponad tydzień temu
Jak nie masz twardej skóry to opowi nie jest dla ciebie.
Słów wsparcia też tu raczej nie znajdziesz... Dużo prowokatorów i dram za to.
Moderacja praktycznie nie istnieje, więc niemal wszystkie chwyty są tutaj "dozwolone". Jeśli cenisz swoje nerwy, to mocno odradzam tę stronę. Powiedziawszy to wszystko, jeśli chcesz sobie trochę popisać z ludźmi, poczytać i pobawić to można tutaj wsiąknąć na długo. Ale to strona dla dorosłych.
DayanaS
ponad tydzień temu
Mówisz, że to strona dla dorosłych? Świetnie, bo dorośli zazwyczaj potrafią czytać ze zrozumieniem, choć patrząc na niektóre komentarze pod moim postem, mam wrażenie, że niektórzy utknęli w fazie 'buntu dwulatka'. Skoro chwyty są dozwolone, to idę naostrzyć pióro. Dzięki za mapę po tym bagnie, zamierzam tu trochę namieszać i dobrze się bawić!
C₁₂H₂₂O₁₁
ponad tydzień temu
Pięknie! 😂
Cain
ponad tydzień temu
Załóż ciężką zbroję i naostrz miecz bo będą ci potrzebne
C₁₂H₂₂O₁₁
ponad tydzień temu
Cain Optymistycznie wprowadzasz pokój. 😁
Aleks99
ponad tydzień temu
Przed wyruszeniem w droge należy zebrać drużynę
C₁₂H₂₂O₁₁
ponad tydzień temu
Zapożycz Farloka
Cain
ponad tydzień temu
No dokładnie. Opowi's gate.
C₁₂H₂₂O₁₁
ponad tydzień temu
Ale to byłaby wyprawa po bagnie
JagVetInte
ponad tydzień temu
🫡
C₁₂H₂₂O₁₁
ponad tydzień temu
Ja mam różczkę i zamieniam grafomankę w żabę
C₁₂H₂₂O₁₁
ponad tydzień temu
😅
DayanaS
ponad tydzień temu
Dzięki wam! Staram się jak mogę. Widocznie kolega od 'higieny' zapomniał, że na forum literackim słowa tną głębiej niż brzytwa. Jak ktoś wjeżdża do mnie z tekstami z rynsztoka, to musi się liczyć z tym, że wyjedzie na taczce z kompleksem niższości. Spokojnie, mam jeszcze zapas ciętych ripost na całą armię takich trolli – na razie użyłam tylko rozgrzewki! Dzięki za wsparcie, dobrze wiedzieć, że są tu jeszcze ludzie z wyobraźnią, a nie tylko z deficytem uwagi.
C₁₂H₂₂O₁₁
ponad tydzień temu
My zawsze z odsieczą przyjdziemy

Część postów została ukryta (51)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

JagVetInte
tydzień temu
Dobra, Tytusek, utkaj 3,14zde i skurwiaj
JagVetInte
tydzień temu
Nie będę Cię ssał
JagVetInte
tydzień temu
Nie myl mojej kobiety ze swoją mamą
Pulinaaa
tydzień temu
Nosz kompletny brak słow ,kretnizm i wampir energetyczny, którą sie z tego cieszy.
Nie dajmy mu tej satysfakcji i nie odpowiadajmy na zaczepki ,cisza go wyniszczy♥️😇
DayanaS
tydzień temu
Gdzie znajdę przycisk 'Zgłoś naruszenie' przy komentarzach? Chciałabym zgłosić treści łamiące regulamin serwisu...
DayanaS
tydzień temu
Pulinaaa - Dziękuję Ci bardzo za tak ciepłe przyjęcie!. Co do pancerza – masz rację, już zdążyłam zauważyć, że niektórym brakuje tu kultury, ale staram się tym nie przejmować. Szczerze? Bawi mnie to xd
zsrrknight
tydzień temu
Nie ma czegoś takiego. Na dole jest zakładka kontakt - tam można pisać do admina. Nie licz jednak na interwencję - zdarzają się one bardzo rzadko. Ogólnie panuje tu po prostu bezprawie
DayanaS
tydzień temu
Cholera...
zsrrknight
tydzień temu
mimo tego strona jakoś istnieja od ok. trzynastu lat, więc da się z tym żyć xd
Starszy Woźny
tydzień temu
Co stanie się z narcyzami, jeśli strona przestanie działać?
A portali poetyckich coraz mniej.
NO!
Pulinaaa
tydzień temu
Nie ma za co :)Pięknego Dnia!
Pulinaaa
tydzień temu
Czyli piszesz o sobie hahah dobre
yfgfd123
tydzień temu
dawno się tak nie uśmiałem jak przy tym wątku. no cóż. jest coś poetyckiego we wrzucaniu tutaj tekstów. coś o perłach i wieprzach.
DayanaS
tydzień temu
Sama harmonia! :)
Notopech
tydzień temu
Ja, ja z tego wszystkiego zacząłem się jąkać:
Ha...ha — hihihihi — rmo...rmo — hihihihih — nia!... nia! hihihihihi -:)
Cain
tydzień temu
Bettina
tydzień temu
Markowe ciuchy?
Bettina
tydzień temu
Gdzieś tu widzialam kaczkẹ.
JagVetInte
tydzień temu
To może zostanie Notoheh?
nie mam talentu
tydzień temu
DayanaS, Zawaliłaś egzamin na lożę:

DayanaS wczoraj o 0:20
Gdzie znajdę przycisk 'Zgłoś naruszenie' przy komentarzach? Chciałabym zgłosić treści łamiące regulamin serwisu..."

Możesz jeszcze spróbować pitolić: https://www.opowi.pl/forum/pitolenie-155-anno-domina-w1906/

Nie zaistniejesz, to jesteś zbędna:(
Notopech
tydzień temu
''JagVetInte 2 godz. temu
To może zostanie Notoheh?''

Ja jestem cały czas z wami -:)
EJ SI / DI SI
Bettina
tydzień temu
Moglbys wytlumaczyc komus, ze sie zgubil?
Jem kolacje. Dzieki.
Notopech
tydzień temu
Bettina, kto, Ja?
Poza tym, smacznego życzę
Bettina
tydzień temu
Jem orzechy :). Dziẹki.
nie mam talentu
tydzień temu
Bettina, Leci na nią
Dominic _Decoco
tydzień temu
Jak moderator zatwierdzi moja publikacje polecam przeczytac sklada sie z 10 rozdzialow i poniekad jest na faktach tytuł Tunel
nie mam talentu
tydzień temu
Nikt dziesięciu tu nie przeczyta, moderator nie istniej,jet tylko admin, który ma swoją inną działalność.

To jakiś wątek "żal mnie zżera..."
Dominic _Decoco
tydzień temu
Np krzyczac z toba haj hitla ?
nie mam talentu
tydzień temu
C₁₂H₂₂O₁₁, Bylem, usunąłl - zły...
nie mam talentu
tydzień temu
Dominic _Deco, Pierdolę Twoją publkację, jestem z lozy i mam wiele kont
nie mam talentu
tydzień temu
A nie, sam się ni zAuwazyłem, dobry admin
Dominic _Decoco
tydzień temu
Jakiej lozy?
Dominic _Decoco
tydzień temu
Jestes masonem ? Albo wolnomurarzem
nie mam talentu
tydzień temu
Loży Szyderców
nie mam talentu
tydzień temu
Ale masoni też, bo - bez loży nic się raczej nie ułozy
Dominic _Decoco
tydzień temu
Dla mnje jestes dzbanem wielkim i z malym mozdzkiem odciety
C₁₂H₂₂O₁₁
tydzień temu
Na faktach przeczytam
Notopech
tydzień temu
''Bettina 37 min. temu
Jem orzechy :). Dziẹki.''

Czyli mam rozumieć — miażdżysz skorupy bez ''Dziadka''?
😂
Bettina
tydzień temu
Z dziadkiem.
Bettina
tydzień temu
Z pradziadkiem.
nie mam talentu
tydzień temu
Dominic _Decoco, jesteś debilantem? Zabłyśnij czymś
nie mam talentu
tydzień temu
Notopech, czachą pradziadka ze szczęką, Bettina charakterystycznie podchodzi do materii
nie mam talentu
tydzień temu
Dominic _Decoco, Nie masz publikacji, bo jesteś debilantem
nie mam talentu
tydzień temu
Notopech, Ace dece, każdy słuchał swego czasu i razi ł się prądem, jak był fanem
nie mam talentu
tydzień temu
nie mam talentu
tydzień temu
I diabłowie też słuchali
nie mam talentu
tydzień temu
nie mam talentu
tydzień temu
Ale... - masz swoją nisze możesz być sławna z zakładania wątków
nie mam talentu
tydzień temu
Ewentualnie wrzucaj nagie foty (uważąj na Szaleja), to się sprawdza na krótki czas
nie mam talentu
tydzień temu
*uważaj

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji