Bettina 10 miesięcy temu |
Bettina 10 miesięcy temu I wszystko jest za stare jak Ludzie struny zwierzeta I gdzie sie Nie obrócisz brakuje ci matki natury I pẹdzla. Wmówiłam sobie >Urna<. W nocy chciałaś siẹ ogolić, co dziwne to spalenie miało formẹ podtekstu. Tuszu. W łazience paliło siẹ śwatło, a w kabinie prysznicowej była spalarnia. Byłam Psychologią. Nieudaną. Jednak wróciłaś z leķko opalonymi włosami, mówiąc mi bez słowa - . O naturze drugiego człowieka,> ty jednak jestes moja druga natura< nieogolona. |
Szpilka 10 miesięcy temu ඞඞඞඞඞඞ Pożycz Wesołych Świąt Fąfara puka do drzwi sąsiadki i pyta: – Mogłabyś mi pożyczyć soli? – Nie. – A cukru? – Nie. – A może chociaż mąki? – Nie. – A czy w ogóle jest coś, co mogłabyś mi pożyczyć? – Tak. Mogę ci pożyczyć wesołych świąt! *** Zagraniczne potrawy Przyjaciel pyta Fąfarę: – Jak minęły święta? – Wspaniale! Żona serwowała mi same zagraniczne potrawy. – Jakie? – Barszcz ukraiński, fasolkę po bretońsku, pierogi ruskie i sznycel po wiedeńsku z kapustą włoską. |
Szpilka 10 miesięcy temu - Dzisiaj w bet lejem. ඞඞඞ - Jak wyznawcy Kriszny śpiewają kolędy? - Merry Christmas - Merry Christmas - Christmas Christmas - Merry Merry... |
Szpilka 10 miesięcy temu – Co, tniemy choineczkę na święta, bo nie łaska kupić u gajowego? – Tak – odpowiada wystraszony Tata. – W takim razie zetnij pan i dla mnie! ඞඞඞ Tata pyta Jasia: – Dlaczego chcesz, aby św. Mikołaj przyniósł ci dwa komplety kolejki elektrycznej? – Bo ja też chcę się bawić, kiedy jesteś w domu. |
Szpilka 10 miesięcy temu Milicjant w śmiech: – On ma przecież za mały kaliber. Struś wtedy poruszył cały komisariat: – Owszem, kaliber mały, lecz koliber – wariat. |
il cuore 10 miesięcy temu – Po co ci słoń? – Słoń mi niepotrzebny. Potrzebuję tyle pieniędzy. Rozmawiają dwaj dresiarze; – Fajny zegarek, ile dałeś? – Dwa razy w mordę. Do dyrektora zoo, przychodzi człowieka i prosi o posadę... – Czy umie pan karmić zwierzęta? – Doskonałe! Byłem przedtem kelnerem. cul8r |
Noico1 10 miesięcy temu Gdy porusza ustami:)))) |
Noico1 10 miesięcy temu |
il cuore 10 miesięcy temu – Nie dawał mi tego, czego oczekiwałam. – A czego oczekiwałaś? – Nie wiem. Nie dawał mi tego. W psychiatryku; – Kim pan jest? – Napoleonem. – Kolejny cesarz się trafił. – Ja jestem koniak. |
il cuore 10 miesięcy temu Na egzaminie ASP. – Tan zegarek, który ma pan na ręku, działa? – Jest wiele warty – mówi aspirant zdejmując... – Zdał pan egzamin. Na komendzie. – Dlaczego zostałeś tak bardzo pobity? – Bo miałem pytania. – A my mamy polecenia bez pytań. |
Noico1 10 miesięcy temu Polrado dzisiaj 19:07 Słońce Peru, Ryży Tyfus to jest Rudy na 102, czyli sto metrów od domu i dwa metry pod ziemią. |
Część postów została ukryta (385)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Poncki 3 miesiące temu - Panie doktorze, niezręczna sprawa - dalej szeptem - jak zaczyna padać deszcz, to mnie jaja pieką. Lekarz myśli, myśli, myśli i mówi: - Niech pan przyjdzie jak będzie padać. Akurat pod koniec tygodnia zebrało się na ulewę. Pacjent przychodzi ponownie. Lekarz patrzy na karła i mówi: - Proszę się rozebrać i położyć za parawanem. Pacjent położył się na kozetce zgodnie z poleceniem. Czeka, czeka i tylko słyszy, że lekarz coś tam dłubie za parawanem i kombinuje. Nie wytrzymał zniecierpliwiony i pyta: - Panie doktorze, czy wszystko w porządku? - Tak już skończyłem. Powinien się pan poczuć znacznie lepiej. Przyciąłem panu kaloszki. |
PatrycjuszKR 3 miesiące temu -czeka jak ją prąd popieści XD Jak się nazywa specjalista od owiec -fachowiec XD Co łowi matematyk w rzece -sumyXD |
Bettina 3 miesiące temu |
ZielonoMi 3 miesiące temu - Mamo, ja się chyba rozwiodę, ja już tak dłużej nie mogę, ja tego nie wytrzymam! - nic tylko seks, seks i seks. Kiedy wychodziłam za mąż miałam dziurkę jak dwadzieścia groszy, a teraz mam jak pięć złotych. Mama na to: - Córeczko ty się dobrze zastanów. Dom masz? Masz. Samochody przed domem stoją? Stoją. Wczasy w najlepszych kurortach, ciuchy od najlepszych projektantów, zabezpieczenie finansowe dla ciebie i dzieci. I co? będziesz się kłóciła o te cztery osiemdziesiąt? |
ZielonoMi 3 miesiące temu - Jasiu, gdzie mieszka Bóg? - W mojej łazience. - A dlaczego tak sądzisz? - Bo jak rano siedzę w łazience, to mama woła: - Boże, jeszcze tam siedzisz? |
PatrycjuszKR 3 miesiące temu Jakie są tabletki antykoncepcyjne -stosunkowo najlepszeXD Co leży na podłodze i ledwie dycha -9.50 XD |
Bettina 3 miesiące temu Bodajże szósty rok życia.. Asperger ma olbrzymie całujące migdały , nie chcemy je usunąć dlatego szwendamy sie od homeopathy do laryngologa, regularnie. Pani laryngolog objaśnia na czym polega badanie ì zbiera wywiad. Pyta - Co ciẹ boli? - Bolą mnie rẹce , nogi, brzuch, ...(długa lista) ì siuraczek. Cisza... - A oczy , oczy ciẹ bolą? Namysł... - Nie, oczy mnie nie bolą. |
Bettina 3 miesiące temu -Boli mnie serce... - Opisz ten ból - mama - Bòl w klatce piersiowej z promieniowaniem... |
Bettina 3 miesiące temu Od progu wyjaśniam jakiejs waznej psycholg coś ... - Syn nie umie mòwić? Zamykam siẹ. ROZMOWA - Proszẹ pani to o co właściwie chodzi? - do mnie. Dostajemy kartke idziemy oddac w okienku. ..kolejka...nagle patrze Asperger siada...stajẹ w kolejce Mysle - Znow siẹ zamknął (w sobie) - mam mało czasu - ale nie mam tej kartki .. W końcu siadam obok - Co tu jest napisane? Czytamy kartkẹ. Po przeczytaniu Asperger staje w kolejce I oddaje kartke w okienku. |
Bettina 3 miesiące temu W tym pokoju znajduje siẹ ciemnozielony obraz powieszony na jednym gwoździu. Obok stoi kanapa a na niej leży wygodna poduszka a za nią kolejna poduszka. Do pokoju wchodzą oni. Jest wczesna godzinna pora, o której miesza siẹ cień z światłem dziennym. Pachnie perfumą stojącą obok na bialoczarnym stoliku. Mẹżczyzna mówi - Jest godzina siódma rano. Kobieta milczy, nie wypada jej potwierdzić. |
Bettina 2 miesiące temu Beda nagrody Co to jest? https://youtube.com/shorts/VruuUsIowk0?si=RKB9ZO9l-WjCJWru |
Conie 2 miesiące temu |
Alienator 2 miesiące temu |
Conie 2 miesiące temu - kobiety o wiek - mężczyzny o zarobki - Trzaskowskiego, którędy dopłynąć pod Pałac Kultury. Po olbrzymim sukcesie żeglugi rekreacyjnej na Wiśle, Rafalala rozszerzył tę formę rozrywki na warszawskie drogi i mosty. |
Conie 2 miesiące temu - Chłopy, caaaałkiem powoli się zbieramy. Biuro Premiera się pali... |
SwanSong 2 miesiące temu |
Bettina 2 miesiące temu |
Conie 2 miesiące temu |
Bettina 2 miesiące temu Salon24 |
Bettina 2 miesiące temu Az raz wtacajac od stolu z bluza I podkoszulkiem w reku - w drodze do sypialni mówi - Nigdy wiẹcej |
Bettina 2 miesiące temu 80 % uczestników tej ekspozycji chciało woedzieć jakie choroby zostaną w jej wyniku uwolnione. |
Conie 2 miesiące temu Kobieta z WHO ułatwia klaczowi życie. Czym się różni sztuczna inteligencja od zwykłej. Tym samym, czym krzesło elektryczne od zwykłego krzesła. |
Bettina 2 miesiące temu - Jak mnie samochód potrącił, to był taki ból ... Druga: - Jak rodziłam, to był jeszcze większy ból... Trzecia: - Te wasze bóle to nic, jak ja jechałam na rowerze i mi się cycek w łańcuch wkręcił, to aż z bólu dzwonek pogryzłam. |
Conie 2 miesiące temu https://x.com/PogPsych/status/1830477945258836447/photo/1 |
Bettina miesiąc temu - Przecież, ciẹ poślubiłem - No tak, ale 17 lat temu - Jest... |
Bettina miesiąc temu Sorry, mam tendencje do palenia dowcipòw. |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu Jade nad Dunajem I jest to wieczorem...widze na mojej ławce, gdzie zawsze siadam siedzi eko na oko kobieta. Siadam obok niej ì po chwili śpiesze z wyjaŝnieniem, ze pojechałabym dalej ...widzẹ, że tu odpoczywa..., ale wiem, że ram daleǰ w krzakach leza ludzkie ì zwierzece ekskrementy - na co ona - O tym nie rozmawiamy! - bardzo poruszona. Milknẹ, powoli zasypiam ì czuje jak mi miẹkko. Jednak kątem oka dostrzegam, że moja sąsiadka wlazła na ławke I siedzi na porẹczy. **** Wstajẹ ì mówie - Cześć - Cześć. |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu Plec mɛska jest wtedy kiedy brakuje jednego chromosome |
Bettina miesiąc temu |
ZielonoMi miesiąc temu niż zwykle do domu, wbiega do sypialni, patrzy: a tu żona leży naga na łóżku, a na niej znajduje się wielki, umięśniony murzyn. Facet widzi że w walce na pięści nie ma szans, wiec biegnie do kuchni i zrywa z wieszaka największa patelnię. Wpada do sypialni i z całej siły wali nią murzyna w nerki. Murzyn obraca się, uśmiecha szeroko i mówi: Dzięki, stary, teraz wszedł cały. 😁 |
Conie miesiąc temu Zbiera sie rada gabinetowa Tuska. |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji