Bettina 09.12.2023 |
Bettina 09.12.2023 I wszystko jest za stare jak Ludzie struny zwierzeta I gdzie sie Nie obrócisz brakuje ci matki natury I pẹdzla. Wmówiłam sobie >Urna<. W nocy chciałaś siẹ ogolić, co dziwne to spalenie miało formẹ podtekstu. Tuszu. W łazience paliło siẹ śwatło, a w kabinie prysznicowej była spalarnia. Byłam Psychologią. Nieudaną. Jednak wróciłaś z leķko opalonymi włosami, mówiąc mi bez słowa - . O naturze drugiego człowieka,> ty jednak jestes moja druga natura< nieogolona. |
Szpilka 09.12.2023 ඞඞඞඞඞඞ Pożycz Wesołych Świąt Fąfara puka do drzwi sąsiadki i pyta: – Mogłabyś mi pożyczyć soli? – Nie. – A cukru? – Nie. – A może chociaż mąki? – Nie. – A czy w ogóle jest coś, co mogłabyś mi pożyczyć? – Tak. Mogę ci pożyczyć wesołych świąt! *** Zagraniczne potrawy Przyjaciel pyta Fąfarę: – Jak minęły święta? – Wspaniale! Żona serwowała mi same zagraniczne potrawy. – Jakie? – Barszcz ukraiński, fasolkę po bretońsku, pierogi ruskie i sznycel po wiedeńsku z kapustą włoską. |
Bettina 09.12.2023 |
Bettina 09.12.2023 |
Szpilka 09.12.2023 - Dzisiaj w bet lejem. ඞඞඞ - Jak wyznawcy Kriszny śpiewają kolędy? - Merry Christmas - Merry Christmas - Christmas Christmas - Merry Merry... |
Szpilka 09.12.2023 – Co, tniemy choineczkę na święta, bo nie łaska kupić u gajowego? – Tak – odpowiada wystraszony Tata. – W takim razie zetnij pan i dla mnie! ඞඞඞ Tata pyta Jasia: – Dlaczego chcesz, aby św. Mikołaj przyniósł ci dwa komplety kolejki elektrycznej? – Bo ja też chcę się bawić, kiedy jesteś w domu. |
Bettina 09.12.2023 |
Szpilka 09.12.2023 Milicjant w śmiech: – On ma przecież za mały kaliber. Struś wtedy poruszył cały komisariat: – Owszem, kaliber mały, lecz koliber – wariat. |
Bettina 09.12.2023 |
il cuore 09.12.2023 – Po co ci słoń? – Słoń mi niepotrzebny. Potrzebuję tyle pieniędzy. Rozmawiają dwaj dresiarze; – Fajny zegarek, ile dałeś? – Dwa razy w mordę. Do dyrektora zoo, przychodzi człowieka i prosi o posadę... – Czy umie pan karmić zwierzęta? – Doskonałe! Byłem przedtem kelnerem. cul8r |
Bettina 09.12.2023 |
Noico1 09.12.2023 Gdy porusza ustami:)))) |
Bettina 09.12.2023 |
Bettina 09.12.2023 |
Bettina 09.12.2023 |
Noico1 09.12.2023 |
il cuore 09.12.2023 – Nie dawał mi tego, czego oczekiwałam. – A czego oczekiwałaś? – Nie wiem. Nie dawał mi tego. W psychiatryku; – Kim pan jest? – Napoleonem. – Kolejny cesarz się trafił. – Ja jestem koniak. |
il cuore 09.12.2023 Na egzaminie ASP. – Tan zegarek, który ma pan na ręku, działa? – Jest wiele warty – mówi aspirant zdejmując... – Zdał pan egzamin. Na komendzie. – Dlaczego zostałeś tak bardzo pobity? – Bo miałem pytania. – A my mamy polecenia bez pytań. |
Noico1 10.12.2023 Polrado dzisiaj 19:07 Słońce Peru, Ryży Tyfus to jest Rudy na 102, czyli sto metrów od domu i dwa metry pod ziemią. |
Część postów została ukryta (1069)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Bettina 4 miesiące temu |
Aisak 4 miesiące temu A oni jenu zgniłe jaja w okna🤭 |
Aisak 4 miesiące temu Właśnie o sucharze miałam ułożyć, kurde. No, więc uwaga wpisuję sucharka: Czym się różni lecznica od ladacznicy? Niczym. W obu miejscach rozbierasz się i zostajesz bez kasy😆 Fajne, co nie😄 |
Aisak 4 miesiące temu Czym się różni suchar od suchara? Na jednym łamiesz zęby, na drugim głowę. Też moje😄 |
il cuore 4 miesiące temu Moi młodzi bawią się i zarabiają Trump też się bawi a zarobią młodzi |
mamutaszukała 4 miesiące temu Oglądają gumy z historyjkami. — Patrz! Te z mercedesem będą w sam raz, będzie komfortowo, nie? — Nie! Weźmy te z ferrari, będzie szybko. Sprzedawca podchodzi do lady i mówi: — Weźcie te z dżipem, bo i tak po guano będziecie jeździć -:) |
Sucre 2 miesiące temu |
Sucre 2 miesiące temu ![]() |
Bettina 2 miesiące temu ![]() |
Bettina 2 miesiące temu |
Dobranocka 2 miesiące temu |
Aisak 2 miesiące temu spadł na ryj i po bocie który hasał po płocie |
Dobranocka 2 miesiące temu |
il cuore miesiąc temu – Na komisariacie policji. – A co tam robisz? – Odpowiadam rysopisowi... #_#_ – Kim jest twój ojciec? – W zasadzie to nie wiem, czasami myślę, że ślusarzem, a czasami, że księgowym. – Jak to? – No bo wieczorem ostrzy nóż a rano liczy pieniądze. &_&_ – Jak pan zasypia? – Bez problemu – liczę owce przed snem... – A do której zdąży pan policzyć? – Do trzeciej. – Tak szybko? – No... czasam do wpół do czwartej... |
il cuore miesiąc temu |
il cuore miesiąc temu Wyobraźcie sobie? Na jego szczęście jeszcze nie spałem – grałem na perkusji. $_$_ – Dlaczego otworzył pan sklep ze spadochronami. – Bo nie lubię żeby mi klienci przychodzili z reklamacją zakupu. @#_ Facet stoi na wadze. Żona patrząc śmieje się i mówi: Myślisz, że jak wyciągniesz brzuch to waga pokaże inaczej? – Wcale tak nie myślę, wciągam brzuch żeby zobaczyć co waga pokazuje. |
Dobranocka miesiąc temu Panowie, dlaczego wy tych autostrad nie budujecie? – pyta oburzony rudy. Jeden z Chińczyków odpowiada: – Bo ja nie umiem, ja jestem kucharz. Jak pan nie umie, to po cholerę się pan bierze za budowanie? – pyta zdziwiony folksdojcz. A pan po co się bierze za rządzenie? – mówi Chińczyk. |
il cuore miesiąc temu – A te papużki to świergocą i gadają? – Pan mnie pyta, więc ja także – jest pan żonaty? – Tak. – I co, mało panu? |
il cuore miesiąc temu – Lenistwo to grzech. A ja; – Zazdrość też. @_-@ – Co to jest żart? – Najbezpieczniejszy sposób mówienia prawdy. +-_+-_ Każda kobieta ma w sobie Marilyn – ale musisz rozróżnić czy Monroe – czy Manson |
il cuore miesiąc temu – Bo musiałem umyć szyję i nogi. Ale to się nigdy więcej nie powtórzy. (////) – Nie masz ani długopisu, ani zeszytu. Wiesz jak się nazywa żołnierz, który idzie na wojnę bez karabinu? – Wiem, proszę pana. To generał. |
Bettina miesiąc temu |
kigja miesiąc temu Zapytał bot żabę, bo też żaba. |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
il cuore miesiąc temu – Co by mi pan doradzał zrobić przy moich żółtych zębach? – Najlepiej byłoby założyć brązowy krawat. @-@- – Proszę pana, mój synek nie przyjdzie dziś do szkoły, bo jest chory. – A kto mówi? – Mój tatuś. |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu Tak. I na dwa po tygodniu |
Bettina miesiąc temu |
il cuore miesiąc temu – Tak, oczywiście. – A może się dogadamy?... +-+-+ Chciałem oddać krew – ale zadawali zbyt wiele pytań: – Czyja to krew? – Skąd ją masz? – Dlaczego w wiadrze? @_@_ – Jasiu, powiedz jakieś zdanie w trybie oznajmującym. – Koń ciągnie wóz. Pięknie, Jasiu. A teraz zmień w tym zdaniu tryb na rozkazujący. – Wio! |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Dobranocka 3 tygodnie temu |
Bettina 3 tygodnie temu |
Bettina 3 tygodnie temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji