Bettina 09.12.2023 |
Bettina 09.12.2023 I wszystko jest za stare jak Ludzie struny zwierzeta I gdzie sie Nie obrócisz brakuje ci matki natury I pẹdzla. Wmówiłam sobie >Urna<. W nocy chciałaś siẹ ogolić, co dziwne to spalenie miało formẹ podtekstu. Tuszu. W łazience paliło siẹ śwatło, a w kabinie prysznicowej była spalarnia. Byłam Psychologią. Nieudaną. Jednak wróciłaś z leķko opalonymi włosami, mówiąc mi bez słowa - . O naturze drugiego człowieka,> ty jednak jestes moja druga natura< nieogolona. |
Szpilka 09.12.2023 ඞඞඞඞඞඞ Pożycz Wesołych Świąt Fąfara puka do drzwi sąsiadki i pyta: – Mogłabyś mi pożyczyć soli? – Nie. – A cukru? – Nie. – A może chociaż mąki? – Nie. – A czy w ogóle jest coś, co mogłabyś mi pożyczyć? – Tak. Mogę ci pożyczyć wesołych świąt! *** Zagraniczne potrawy Przyjaciel pyta Fąfarę: – Jak minęły święta? – Wspaniale! Żona serwowała mi same zagraniczne potrawy. – Jakie? – Barszcz ukraiński, fasolkę po bretońsku, pierogi ruskie i sznycel po wiedeńsku z kapustą włoską. |
Bettina 09.12.2023 |
Bettina 09.12.2023 |
Szpilka 09.12.2023 - Dzisiaj w bet lejem. ඞඞඞ - Jak wyznawcy Kriszny śpiewają kolędy? - Merry Christmas - Merry Christmas - Christmas Christmas - Merry Merry... |
Szpilka 09.12.2023 – Co, tniemy choineczkę na święta, bo nie łaska kupić u gajowego? – Tak – odpowiada wystraszony Tata. – W takim razie zetnij pan i dla mnie! ඞඞඞ Tata pyta Jasia: – Dlaczego chcesz, aby św. Mikołaj przyniósł ci dwa komplety kolejki elektrycznej? – Bo ja też chcę się bawić, kiedy jesteś w domu. |
Bettina 09.12.2023 |
Szpilka 09.12.2023 Milicjant w śmiech: – On ma przecież za mały kaliber. Struś wtedy poruszył cały komisariat: – Owszem, kaliber mały, lecz koliber – wariat. |
Bettina 09.12.2023 |
il cuore 09.12.2023 – Po co ci słoń? – Słoń mi niepotrzebny. Potrzebuję tyle pieniędzy. Rozmawiają dwaj dresiarze; – Fajny zegarek, ile dałeś? – Dwa razy w mordę. Do dyrektora zoo, przychodzi człowieka i prosi o posadę... – Czy umie pan karmić zwierzęta? – Doskonałe! Byłem przedtem kelnerem. cul8r |
Bettina 09.12.2023 |
Noico1 09.12.2023 Gdy porusza ustami:)))) |
Bettina 09.12.2023 |
Bettina 09.12.2023 |
Bettina 09.12.2023 |
Noico1 09.12.2023 |
il cuore 09.12.2023 – Nie dawał mi tego, czego oczekiwałam. – A czego oczekiwałaś? – Nie wiem. Nie dawał mi tego. W psychiatryku; – Kim pan jest? – Napoleonem. – Kolejny cesarz się trafił. – Ja jestem koniak. |
il cuore 09.12.2023 Na egzaminie ASP. – Tan zegarek, który ma pan na ręku, działa? – Jest wiele warty – mówi aspirant zdejmując... – Zdał pan egzamin. Na komendzie. – Dlaczego zostałeś tak bardzo pobity? – Bo miałem pytania. – A my mamy polecenia bez pytań. |
Noico1 10.12.2023 Polrado dzisiaj 19:07 Słońce Peru, Ryży Tyfus to jest Rudy na 102, czyli sto metrów od domu i dwa metry pod ziemią. |
Część postów została ukryta (1027)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Bettina 5 miesięcy temu |
Dobranocka 5 miesięcy temu |
Dobranocka 5 miesięcy temu |
Anonim 5 miesięcy temu |
Anonim 5 miesięcy temu |
Aisak 5 miesięcy temu Dzień dobry. Przeglądam pana cv. Ma pan dzieci? Tak, 4 córki i 5 synów. A rękami umie pan coś robić? 🤣 |
Notopech 5 miesięcy temu Co znaczy K.M.B, gdy ksiądz zjawia się po kolędzie na ziemiach szczepów afrykańskich? W ich narzeczu to oznacza: Koperta Musi Być 🤣 |
Anonim 5 miesięcy temu ![]() |
Anonim 5 miesięcy temu ![]() |
ZielonoMi 5 miesięcy temu |
Bettina 5 miesięcy temu My jestesmy swiete krowy z Indii A my swiete osły ì rządzimy. |
Anonim 4 miesiące temu jeden mówi - to je iglok drugi mówi - to je śpilok nie mogą dojść do porozumienia, idą bacy baca mówi - to nie je ani iglok, ani śpilok, to je kolcok |
Anonim 4 miesiące temu |
Dobranocka 4 miesiące temu "Zatrudnie betoniarza albo betoniarkę":)))))))))))) 460 debili w sejmie to wymyśliło, 100 w senacie klepnęło i podpisał kolejny debil. A psychiatrzy podobno nie mają roboty. |
Aisak 4 miesiące temu Wszyscy poskładali się ze śmiechu, śmieszku i śmieszkowania. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 |
Aisak 4 miesiące temu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 |
Aisak 4 miesiące temu - Jedziesz na front, wesołek-ókaszenkow! - Ale nie mam nogi i mózgu! - To nawet dobrze, nie uciekniesz z pola walki... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 |
Aisak 4 miesiące temu - Tato, czy ja jestem adoptowany? - K*rwa, synek, co ty?! Myślisz, że bym cię wybrał?! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 |
Aisak 4 miesiące temu - Szanowni Państwo, w związku z RODO nie mogę używać nazwisk, więc zapraszam na wizytę kontrolną pana z syfilisem, czyli wesołek-ókaszenkow! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 |
Aisak 4 miesiące temu |
Aisak 4 miesiące temu - Panie doktorze, czy operacja się udała? - Tak. Jest pan, przepraszam, jest pani od teraz 100% kobietą. - Doktorze, ku*wa, ja miałem mieć wyrostek robaczkowy usunięty! - No masz. Babie nigdy nie dogodzisz... 𝛑.zda zawsze będzie 𝛑.zdą niezależnie od płci. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 |
Dobranocka 4 miesiące temu Czeka na pity. |
Aisak 2 miesiące temu Tu. Tu. Tu. |
Dobranocka 2 miesiące temu |
Dobranocka 2 miesiące temu Ależ dzisiaj świat się zmienia, coraz trudniej o jelenia. |
Sucre 2 miesiące temu A Żeleński z tym złomem chce odblokowywać Ormuz. |
realista miesiąc temu Czego mnie małpo małpujesz. |
realista miesiąc temu Bo nie jestem urodzony z małpy |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu ![]() |
Bettina miesiąc temu Bo kto to kogo słucha. 😉 |
Dobranocka 3 tygodnie temu ![]() |
Bettina 3 tygodnie temu |
Aisak 3 tygodnie temu A oni jenu zgniłe jaja w okna🤭 |
Aisak 3 tygodnie temu Właśnie o sucharze miałam ułożyć, kurde. No, więc uwaga wpisuję sucharka: Czym się różni lecznica od ladacznicy? Niczym. W obu miejscach rozbierasz się i zostajesz bez kasy😆 Fajne, co nie😄 |
Aisak 3 tygodnie temu Czym się różni suchar od suchara? Na jednym łamiesz zęby, na drugim głowę. Też moje😄 |
il cuore 3 tygodnie temu Moi młodzi bawią się i zarabiają Trump też się bawi a zarobią młodzi |
mamutaszukała 3 tygodnie temu Oglądają gumy z historyjkami. — Patrz! Te z mercedesem będą w sam raz, będzie komfortowo, nie? — Nie! Weźmy te z ferrari, będzie szybko. Sprzedawca podchodzi do lady i mówi: — Weźcie te z dżipem, bo i tak po guano będziecie jeździć -:) |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji