![]() | Bettina dwa lata temu |
![]() | Bettina dwa lata temu I wszystko jest za stare jak Ludzie struny zwierzeta I gdzie sie Nie obrócisz brakuje ci matki natury I pẹdzla. Wmówiłam sobie >Urna<. W nocy chciałaś siẹ ogolić, co dziwne to spalenie miało formẹ podtekstu. Tuszu. W łazience paliło siẹ śwatło, a w kabinie prysznicowej była spalarnia. Byłam Psychologią. Nieudaną. Jednak wróciłaś z leķko opalonymi włosami, mówiąc mi bez słowa - . O naturze drugiego człowieka,> ty jednak jestes moja druga natura< nieogolona. |
![]() | Szpilka dwa lata temu ඞඞඞඞඞඞ Pożycz Wesołych Świąt Fąfara puka do drzwi sąsiadki i pyta: – Mogłabyś mi pożyczyć soli? – Nie. – A cukru? – Nie. – A może chociaż mąki? – Nie. – A czy w ogóle jest coś, co mogłabyś mi pożyczyć? – Tak. Mogę ci pożyczyć wesołych świąt! *** Zagraniczne potrawy Przyjaciel pyta Fąfarę: – Jak minęły święta? – Wspaniale! Żona serwowała mi same zagraniczne potrawy. – Jakie? – Barszcz ukraiński, fasolkę po bretońsku, pierogi ruskie i sznycel po wiedeńsku z kapustą włoską. |
![]() | Szpilka dwa lata temu - Dzisiaj w bet lejem. ඞඞඞ - Jak wyznawcy Kriszny śpiewają kolędy? - Merry Christmas - Merry Christmas - Christmas Christmas - Merry Merry... |
![]() | Szpilka dwa lata temu – Co, tniemy choineczkę na święta, bo nie łaska kupić u gajowego? – Tak – odpowiada wystraszony Tata. – W takim razie zetnij pan i dla mnie! ඞඞඞ Tata pyta Jasia: – Dlaczego chcesz, aby św. Mikołaj przyniósł ci dwa komplety kolejki elektrycznej? – Bo ja też chcę się bawić, kiedy jesteś w domu. |
![]() | Szpilka dwa lata temu Milicjant w śmiech: – On ma przecież za mały kaliber. Struś wtedy poruszył cały komisariat: – Owszem, kaliber mały, lecz koliber – wariat. |
![]() | il cuore dwa lata temu – Po co ci słoń? – Słoń mi niepotrzebny. Potrzebuję tyle pieniędzy. Rozmawiają dwaj dresiarze; – Fajny zegarek, ile dałeś? – Dwa razy w mordę. Do dyrektora zoo, przychodzi człowieka i prosi o posadę... – Czy umie pan karmić zwierzęta? – Doskonałe! Byłem przedtem kelnerem. cul8r |
![]() | Noico1 dwa lata temu Gdy porusza ustami:)))) |
![]() | Noico1 dwa lata temu |
![]() | il cuore dwa lata temu – Nie dawał mi tego, czego oczekiwałam. – A czego oczekiwałaś? – Nie wiem. Nie dawał mi tego. W psychiatryku; – Kim pan jest? – Napoleonem. – Kolejny cesarz się trafił. – Ja jestem koniak. |
![]() | il cuore dwa lata temu Na egzaminie ASP. – Tan zegarek, który ma pan na ręku, działa? – Jest wiele warty – mówi aspirant zdejmując... – Zdał pan egzamin. Na komendzie. – Dlaczego zostałeś tak bardzo pobity? – Bo miałem pytania. – A my mamy polecenia bez pytań. |
![]() | Noico1 dwa lata temu Polrado dzisiaj 19:07 Słońce Peru, Ryży Tyfus to jest Rudy na 102, czyli sto metrów od domu i dwa metry pod ziemią. |
Część postów została ukryta (491)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
![]() | Bettina 3 miesiące temu |
![]() | drzewo herbaciane 3 miesiące temu - Chcesz ? A Niemiec myśli: W zamian będzie chciał mnie wyruchać. - Nie chce. Rusek podchodzi z tą słoniną do polaka: - Chcesz ? A Polak myśli: W zamian będzie chciał mnie wyruchać. Ale zjem słoninę i będę miał siłę w rękach i się obronie. - Chcę. Polak zjadł słoninę, a Rusek do niego: - Zjadłeś ? - Zajdlem. - Masz siłę w rękach ? - Mam - To przytrzymaj mi Niemca |
![]() | Where Is My Mind 3 miesiące temu |
![]() | Conie 3 miesiące temu |
![]() | Bettina 2 miesiące temu |
![]() | Bettina 2 miesiące temu https://youtube.com/shorts/WK3_eWBh5bM?si=MeaC41pv6iILZ-lZ |
![]() | Mniszka 2 miesiące temu Jednak był tak gruby, że się nie mieścił na krześle elektrycznym. Zarządzili dietę. Po tygodniu o chlebie i wodzie - koleś zamiast schudnąć, przytył 10 kilo. Na krzesło nijak się nie mieści. Zarządzili tylko wodę - znów przytył 10 kg. Postanowili nic mu nie dawać. Kolo zamiast chudnąć, poprawił się o 10 kg. - Co jest, czemu nie chudniesz? - Jakoś qrwa nie mam motywacji... |
![]() | Kontroler lotów ze Smoleńska 2 miesiące temu |
![]() | Bettina 2 miesiące temu |
![]() | Mniszka 2 miesiące temu Spotykaja wielblada i chca na nim jakos dojechac do najblizszego miasta. Ale pojawia sie pewien problem - wielblad ma tylko dwa garby, trzech sie nie zmiesci na jego grzbiecie. Mysla wiec, mysla... nagle Polak mówi: - Wiem! Ja i Rusek siadziemy mu na garbach i tak jakos dojedziemy. - A co ze mna? Pyta Niemiec Rusek podchodzi do tylu wielblada, podnosi ogon i mówi: - A ty Horst do kabiny! |
![]() | Mniszka 2 miesiące temu |
![]() | Mniszka 2 miesiące temu - Bo usłyszał, że po wojnie atomowej ocaleje tylko Biały Dom. |
![]() | Conie miesiąc temu - Przespałem. |
![]() | Monszymon miesiąc temu |
![]() | Conie miesiąc temu |
![]() | EllVik miesiąc temu |
![]() | Bettina miesiąc temu |
![]() | Bettina miesiąc temu |
![]() | ZielonoMi miesiąc temu |
![]() | ZielonoMi miesiąc temu |
![]() | Conie miesiąc temu Filip: Miała ponad dwie godziny na zamówienie eutanazni podczas prezydentury Rafalali. |
![]() | Conie miesiąc temu Takich ludzi są dziś miliony i to oni są adresatami różnych działań manipulacyjnych. |
![]() | Conie miesiąc temu ![]() |
![]() | Conie miesiąc temu - Ja w sprawie tych złodziei w moim garażu. Nie kłopoczcie się już, zastrzeliłem ich. Po dosłownie 3 minutach na posesje zajechały 4 radiowozy, antyterroryści, karetki….. Złodziei oczywiście złapano. - Przecież mówił pan, że ich zastrzelił! - A wy mówiliście, że nie macie wolnego radiowozu..." za INFO Szczecin |
![]() | Conie 3 dni temu Niedopuszczanie do sibie czarnych myśli. |
![]() | Conie 3 dni temu Niedopuszczanie do siebie czarnych myśli. |
![]() | słone paIuszki 3 dni temu |
![]() | Bettina 3 dni temu ??????? Zawsze była. |
![]() | Where Is My Mind 3 dni temu |
![]() | Bettina 3 dni temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji