Bettina dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu I wszystko jest za stare jak Ludzie struny zwierzeta I gdzie sie Nie obrócisz brakuje ci matki natury I pẹdzla. Wmówiłam sobie >Urna<. W nocy chciałaś siẹ ogolić, co dziwne to spalenie miało formẹ podtekstu. Tuszu. W łazience paliło siẹ śwatło, a w kabinie prysznicowej była spalarnia. Byłam Psychologią. Nieudaną. Jednak wróciłaś z leķko opalonymi włosami, mówiąc mi bez słowa - . O naturze drugiego człowieka,> ty jednak jestes moja druga natura< nieogolona. |
Szpilka dwa lata temu ඞඞඞඞඞඞ Pożycz Wesołych Świąt Fąfara puka do drzwi sąsiadki i pyta: – Mogłabyś mi pożyczyć soli? – Nie. – A cukru? – Nie. – A może chociaż mąki? – Nie. – A czy w ogóle jest coś, co mogłabyś mi pożyczyć? – Tak. Mogę ci pożyczyć wesołych świąt! *** Zagraniczne potrawy Przyjaciel pyta Fąfarę: – Jak minęły święta? – Wspaniale! Żona serwowała mi same zagraniczne potrawy. – Jakie? – Barszcz ukraiński, fasolkę po bretońsku, pierogi ruskie i sznycel po wiedeńsku z kapustą włoską. |
Bettina dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
Szpilka dwa lata temu - Dzisiaj w bet lejem. ඞඞඞ - Jak wyznawcy Kriszny śpiewają kolędy? - Merry Christmas - Merry Christmas - Christmas Christmas - Merry Merry... |
Szpilka dwa lata temu – Co, tniemy choineczkę na święta, bo nie łaska kupić u gajowego? – Tak – odpowiada wystraszony Tata. – W takim razie zetnij pan i dla mnie! ඞඞඞ Tata pyta Jasia: – Dlaczego chcesz, aby św. Mikołaj przyniósł ci dwa komplety kolejki elektrycznej? – Bo ja też chcę się bawić, kiedy jesteś w domu. |
Bettina dwa lata temu |
Szpilka dwa lata temu Milicjant w śmiech: – On ma przecież za mały kaliber. Struś wtedy poruszył cały komisariat: – Owszem, kaliber mały, lecz koliber – wariat. |
Bettina dwa lata temu |
il cuore dwa lata temu – Po co ci słoń? – Słoń mi niepotrzebny. Potrzebuję tyle pieniędzy. Rozmawiają dwaj dresiarze; – Fajny zegarek, ile dałeś? – Dwa razy w mordę. Do dyrektora zoo, przychodzi człowieka i prosi o posadę... – Czy umie pan karmić zwierzęta? – Doskonałe! Byłem przedtem kelnerem. cul8r |
Bettina dwa lata temu |
Noico1 dwa lata temu Gdy porusza ustami:)))) |
Bettina dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
Bettina dwa lata temu |
Noico1 dwa lata temu |
il cuore dwa lata temu – Nie dawał mi tego, czego oczekiwałam. – A czego oczekiwałaś? – Nie wiem. Nie dawał mi tego. W psychiatryku; – Kim pan jest? – Napoleonem. – Kolejny cesarz się trafił. – Ja jestem koniak. |
il cuore dwa lata temu Na egzaminie ASP. – Tan zegarek, który ma pan na ręku, działa? – Jest wiele warty – mówi aspirant zdejmując... – Zdał pan egzamin. Na komendzie. – Dlaczego zostałeś tak bardzo pobity? – Bo miałem pytania. – A my mamy polecenia bez pytań. |
Noico1 dwa lata temu Polrado dzisiaj 19:07 Słońce Peru, Ryży Tyfus to jest Rudy na 102, czyli sto metrów od domu i dwa metry pod ziemią. |
Część postów została ukryta (969)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Pracownik lady mięsnej 3 tygodnie temu |
nie mam talentu 3 tygodnie temu |
Dobranocka 3 tygodnie temu |
Dobranocka 3 tygodnie temu |
Bettina 3 tygodnie temu https://youtube.com/shorts/xnmC8n9b2b0?si=wkGFEZYH3Vk67v0V |
Dobranocka 3 tygodnie temu - Pod Pałac Kultury i Nauki proszę. - Ale my jesteśmy w Łodzi. - No to wiosłuj. |
Bettina 3 tygodnie temu |
Dobranocka 3 tygodnie temu pogryzły ją żmije, one pozdychały, a teściowa żyje. |
nie mam talentu 3 tygodnie temu Ja jestem na bieżącą z nauką i wiesz, historia domniemanych czasów; Mojżesza, Salomona, Dawida, nic o nich nie wspominaml, a jest to juz czas dobrze oipisany i wiesz chyba, że jerycho ni miało murów, jeden przeciwpowodziowy |
TseCylia 3 tygodnie temu - Ano Reksio. |
Notopech 3 tygodnie temu Ze szminki -:) |
Notopech 3 tygodnie temu Syfilis -:) |
Notopech 3 tygodnie temu Om, Om, Om. OM -:) |
JagVetInte 3 tygodnie temu W Angry Birds. |
Dobranocka 3 tygodnie temu Gdy otwiera mordę. |
Kapłan 3 tygodnie temu Na szczęście było zämkniẹte |
Vampire Fangs 3 tygodnie temu |
Dobranocka 2 tygodnie temu - To auto pali proszę pani 9 litrów w mieście, a 6 na trasie. - A skąd to auto wie, kiedy jest w mieście, a kiedy na trasie? |
Szpilka 2 tygodnie temu Co tam blondynka, zwierzaki obleczone w ludzką skórę gwałciły orangutankę. To niemożliwe, żeby Bóg stworzył osobnika płci męskiej, niemożliwe! 'Przypięta do łóżka w indonezyjskiej wiosce na Borneo, Pony była regularnie golona przez właścicieli, ozdobiona makijażem i biżuterią, i przez lata zmuszana do przyjmowania setek mężczyzn. Pony jest orangutanem.' Onet |
Mniszka 2 tygodnie temu Bo coś kombinuje przy prodiżu. |
Moczybober 2 tygodnie temu |
Aisak 2 tygodnie temu |
Notopech 2 tygodnie temu Mamuta szukała -:) |
ZielonoMi 2 tygodnie temu |
Bettina 2 tygodnie temu |
Bettina 2 tygodnie temu Nieoficjalnie coś tam potrafiẹ. |
Dobranocka 2 tygodnie temu Naturalnym procesem po połknęciu żurka jest jego wydalenie w innej formie. Nie muszę dodawać jakiej. |
Starszy Woźny 2 tygodnie temu A powiedz coś o działce przy CPK. Co na to twoi redaktorzy? NO! |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji