wolfie
18.05.2015
Trochę nie na temat związany z pisaniem, ale bardzo interesuje mnie to, co lubicie oglądać :)

Ja bardzo lubię marvelovskie produkcje (w szczególności te o Avengersach), komedie z udziałem Jackiego Chana, najnowszego Bonda z Danielem Craigiem, Piratów z Karaibów i produkcje dotyczące II wojny światowej ( Powstanie Warszawskie, Pianista, Zakazane piosenki) :)

A Wy co najbardziej oglądać? Pochwalcie się swoimi ulubionymi tytułami, może coś wpadnie mi w oko! :D
Willa
18.05.2015
Hej. Ja też lubię Piratów z Karaibów, komedie romantyczne, filmy na podstawie powieści Nicholasa Sparksa, dreszczowce i jakieś dobre filmy akcji.
A z moich ulubionych filmów to Nie kłam kochanie (widziałam tyle razy, ale jeszcze mi się nie uprzykrzyło ), seria Szybcy i wściekli, Step Up wszystkie części.
Ong Bak obejrzyj jak J.C. lubisz. O boksie tajskim
Wałenza
18.05.2015
Wolfie, jak ci się podobał Age of Ultron? Dla mnie mega!
wolfie
18.05.2015
Wałenza jeszcze nie oglądałam tego filmu, ale z pewnością zrobię to w najbliższych dniach :)
Sileth
18.05.2015
Ogólnie to tak jak i w książkach uwielbiam fantasy i wszelkie podobne lub pokrewne gatunki. Oprócz tego kryminały, sensacyjne i przygodowe :)
Wałenza
18.05.2015
Polecam się do kina wybrać, to widowisko świetne.
Widziałaś wszystkie pozostałe filmy z kinowego uniwersum Marvela?
NataliaO
18.05.2015
marvelovskie produkcje Avengers, Iron Man, Spider tylko nowszą wersję, Hulka itp.Filmy z Jackie Chanem.

Filmy typu " Ukryty smok przyczajony Tygrys'

Jet Li " Pocałunek Smoka " "Człowiek Pies" PolecaM :)
" 13 Dzielnica" są dwie części tego filmu Polecam :))

SZYBCY i WŚCIEKLI
Każdy film z Steven Seagal oraz Sylwetser Stallone ten grał też w dobrej komedii "Oskarze" ubawiłam się

" UPROWADZONA " dwie części patrzyłam z Liam Neeson
" ZEJŚCIE" polecam dwie pierwsze, kolejne to standard
" Droga bez Powrotu"

Uwielbiam BATMANA ale w wykonaniu Christiana Bale / ale jest batman gdzie role grała Michelle Pfeiffer jako kobieta kot bomba. " Powrót Batmana"
Oraz Michell w " Młodych gniewnych"

" CO KRYJE PRAWDA " MichellePfeiffer POLECAM ZASKOCZY

" Wzgórza Nadziei"
" NIGDY WIĘCEJ"
" SYPIAJĄC Z WROGIEM"

wolfie
18.05.2015
Wałenza, z pewnością wszystkich nie oglądałam. Widziałam serię X-Men, filmy dotyczące poszczególnych bohaterów z drużyny Avengersów (Iron Man, Thor, Kapitan Ameryka) oraz wcześniejsze produkcje o Hulku :)
NataliaO
18.05.2015
Thor też jest the besth :)
wolfie
18.05.2015
NataliaO, a co myślisz o Lokim? ;)
Wałenza
18.05.2015
Spider-many też polecam zabaczyć. Tym bardziej, że Spider-man w najbliższych filmach stanie obok Avengersów :-)
NataliaO
18.05.2015
tak, jak fajnie
Majeczuunia
18.05.2015
Animowane... Najczęściej oprócz anime oglądam Disneya i Pixara. Ale lubię też dramaty, na przykład Służące :)
Jeśli animowane, polecam HellSing
KarolaKorman
19.05.2015
Polecam;
,,Ich oczy oglądały boga''
,,biały oleander,,
,,w kręgu miłości'' - tytuł szmira, film świetny. Produkcja belgijska, nieznani aktorzy.
,,Moja lewa stopa''
nie wspominam o klasykach
Anonim
19.05.2015
Wszystko Herzoga i Larsa von Triera
Vasto Lorde
19.05.2015
Z sensacyjnych to większość, może nawet wszystkie z Stevenem Seagalem i Sylvesterem Stallone.
Wszystkie części Terminatora z Schwarzeneggerem :)
Transporter także wszystkie części.
Fantastyki mało oglądam >.<
Horrory:
Wzgórza mają oczy
Droga bez powrotu
Śmiertelna cisza
Coś
Prometeusz
Klątwa
Koszmar z ulicy wiązow
Freedy vs Jason
Piątek 13-ego
Piła wszystkie części
Grave Encouters
Paranormal Activity
REC
I mogę tak wymieniać w nieskończoność, ale to tytuły, które zapadły mi w pamięci :)
Vasto Lorde
19.05.2015
Uwielbiam także Avengers i większość bajek z lat dzieciństwa Disneya np
Król Lew itp.
NataliaO
19.05.2015
Wolfie powiem Ci, że lubię Lokiego takie postacie są ciekawe

Część postów została ukryta (516)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

Pracownik lady mięsnej
4 miesiące temu
https://www.cda.pl/video/154751136e
Cain
4 miesiące temu
JagVetInte
4 miesiące temu
https://share.google/v4AbMg0hbQCgBDb3I
KuIfon
4 miesiące temu
https://vod.tvp.pl/filmy-fabularne,136/big-bang,290773?fbclid=IwY2xjawM3wp1leHRuA2FlbQIxMABicmlkETBFWTFMbFo5RXJtNzNINHg1AR5zz3zuRn2N1vZy9NjCPkQvhsL03jGKCTcspBpab5EXEKGjTIOHAXpibJMttg_aem_XrxUCe-Su4eVj74I35hsFw
Bettina
4 miesiące temu
Keanu Reeves - śliczny.
Bettina
4 miesiące temu
Śliczny. ♡
KuIfon
4 miesiące temu
https://www.cda.pl/video/422083467
Jaga Banga
4 miesiące temu
Smerfowa Stonoga
4 miesiące temu
Gymli
3 miesiące temu
Gymli
3 miesiące temu
Gymli
3 miesiące temu
Ciekawi mnie co z tego zmajstrują. Nowy aktor może być lepszy od mrukliwego Cavila.
Pracownik lady mięsnej
3 miesiące temu
https://www.cda.pl/video/12420978ea
Pulinaaa
3 miesiące temu
Szukam jakiegos dobrego fillmu
Najlepiej online zadarmo
Jakies cda, you tube..?
Bede wdzięczna
Notopech
3 miesiące temu
Gorąco polecam to:
https://www.cda.pl/video/257141073f
Pulinaaa
3 miesiące temu
Teraz widzę, dziękuję
Cain
3 miesiące temu
Cain
3 miesiące temu
Cain
2 miesiące temu
Notopech
2 miesiące temu
Pulinaaa
2 miesiące temu
Coz to za film?
Notopech
2 miesiące temu
Film o Sylvii Plath
Notopech
2 miesiące temu
Myślę, że wart obejrzenia.
Pulinaaa
2 miesiące temu
Ok lukne
ZielonoMi
miesiąc temu
https://m.cda.pl/video/266199882d/vfilm
Cain
miesiąc temu
Pulinaaa
miesiąc temu
Co to?;)za trailer
Cain
miesiąc temu
o supergurrrl. Może być nawet niezły akcyjniak bo zdaje się poprowadzą postać bardziej komiksowo/animacyjnie. No i aktorka jest dobra.
Pulinaaa
miesiąc temu
Chetnie bym obejrzała
Bettina
miesiąc temu
Muskuły?
Cain
3 tygodnie temu
zsrrknight
3 tygodnie temu
kostiumy nie wyglądają zachęcająco... I łodzie też nie takie, jakie powinny być
Cain
3 tygodnie temu
Mitologia nie musi być historycznie poprawna. Ale ta łódź 1:33 to faktycznie jakiś drakkar przypomina
Cain
3 tygodnie temu
W sumie design podobny, "Bireme" się nazywa
https://www.artsales.com/ARTistory/Ancient_Ships/10_greek_war_ships.html
zsrrknight
3 tygodnie temu
no w sumie to łodzie to może jeszcze ujdą. No wiadomo - o poprawność historyczną nie chodzi, bo to byłoby bez sensu, ale starożytna Grecja ma swoją konkretną estetykę i jak się robi Odyseję, to jednak lepiej żeby to było spójne i sensowne estetycznie. Wiadomo, trochę czepialstwo, ale jednak w medium wizualnym to ważne - to też jest bardzo ważna część opowiadanej historii
zsrrknight
3 tygodnie temu
mam też nadzieję, że w filmie będzie trochę koloru i słoneczka, bo w trailerze wszystko jest ciemne, szare, wypłowiałe, matowe... No właśnie - ta matowa zbroja wygląda najdziwniej - bardziej jak plastik niż metal
Alienator
3 tygodnie temu
Okręty jak najbardziej w porządku, zbroja faktycznie dziwnie wygląda, no i ciemno w chuj, ale może być dobre.
Bettina
3 tygodnie temu
Też tak mysle.
Cain
3 tygodnie temu
Też nie przepadam za trendem zaciemniania obrazu by było "poważniej".
Piotrek P. 1988
3 tygodnie temu
Ten świat jest w znacznej większości bardzo dziwny wobec mnie i wobec, mniej i bardziej 'moich' pozytywnych ludzi, żyjących dawniej i dzisiaj, więc ja temu światu odpłacę pięknym za nadobne tak bardzo jak umiem, i w taki sposób, w jaki umiem. Obecnie głównie w postaci opowiadań, ale dzisiaj, w wyjątkowy dzień, udostępnię coś specjalnego, na przykład to oryginalne znalezisko, które przed chwilą znalazłem, chociaż o niektórych z zawartych w nim motywów pierwszy raz przeczytałem już dawno, nawet kilkanaście lat temu:
Bettina
3 tygodnie temu
Friedhof des Satans. Stephen King
Krótki, niesamowicie nasycony film. Cały rozgrywa siẹ na cmentarzu...oprócz początku.
Bettina
3 tygodnie temu
Film jest nie adaptacją a czymś w rodzaju czołówki. Nie wiem jak sie fachowo nazywa, rodzaj ingerencji.
Bettina
3 tygodnie temu
,,teaser"
Piotrek P. 1988
3 tygodnie temu
W ciągu kilku dni, planuje udostępnić kolejny zaskakujący film, ale o tematyce zdecydowanie bardziej przyziemnej, materialnej i znacznie bliższej czasom współczesnym, a nie wybiegający aż tak bardzo w przeszłość, jak i w przyszłość.

Lubię rzeczy wielkie, przełomowe, robiące wrażenie, ale pod warunkiem, że uznam je za w miarę ciekawe. Często są to rzeczy związane z różnymi epokami, a także z fantastyką, ale nie zawsze. Czasami, niektóre realne sprawy postrzegam jako bardziej ciekawe i niezwykłe, niż fantastykę.
Piotrek P. 1988
3 tygodnie temu
*planuję
Cain
tydzień temu
Cain
tydzień temu
Xmeni znów na dużym ekranie. Fajnie
JagVetInte
tydzień temu
To już 3 zwiastun do doomsday

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji