![]() | wolfie 18.05.2015 Ja bardzo lubię marvelovskie produkcje (w szczególności te o Avengersach), komedie z udziałem Jackiego Chana, najnowszego Bonda z Danielem Craigiem, Piratów z Karaibów i produkcje dotyczące II wojny światowej ( Powstanie Warszawskie, Pianista, Zakazane piosenki) :) A Wy co najbardziej oglądać? Pochwalcie się swoimi ulubionymi tytułami, może coś wpadnie mi w oko! :D |
![]() | Willa 18.05.2015 A z moich ulubionych filmów to Nie kłam kochanie (widziałam tyle razy, ale jeszcze mi się nie uprzykrzyło ), seria Szybcy i wściekli, Step Up wszystkie części. |
![]() | Burton The Scribe 18.05.2015 |
![]() | Wałenza 18.05.2015 |
![]() | wolfie 18.05.2015 |
![]() | Sileth 18.05.2015 |
![]() | Wałenza 18.05.2015 Widziałaś wszystkie pozostałe filmy z kinowego uniwersum Marvela? |
![]() | NataliaO 18.05.2015 Filmy typu " Ukryty smok przyczajony Tygrys' Jet Li " Pocałunek Smoka " "Człowiek Pies" PolecaM :) " 13 Dzielnica" są dwie części tego filmu Polecam :)) SZYBCY i WŚCIEKLI Każdy film z Steven Seagal oraz Sylwetser Stallone ten grał też w dobrej komedii "Oskarze" ubawiłam się " UPROWADZONA " dwie części patrzyłam z Liam Neeson " ZEJŚCIE" polecam dwie pierwsze, kolejne to standard " Droga bez Powrotu" Uwielbiam BATMANA ale w wykonaniu Christiana Bale / ale jest batman gdzie role grała Michelle Pfeiffer jako kobieta kot bomba. " Powrót Batmana" Oraz Michell w " Młodych gniewnych" " CO KRYJE PRAWDA " MichellePfeiffer POLECAM ZASKOCZY " Wzgórza Nadziei" " NIGDY WIĘCEJ" " SYPIAJĄC Z WROGIEM" |
![]() | NataliaO 18.05.2015 |
![]() | Wałenza 18.05.2015 |
![]() | NataliaO 18.05.2015 |
![]() | Majeczuunia 18.05.2015 |
![]() | Burton The Scribe 18.05.2015 |
![]() | KarolaKorman 19.05.2015 ,,Ich oczy oglądały boga'' ,,biały oleander,, ,,w kręgu miłości'' - tytuł szmira, film świetny. Produkcja belgijska, nieznani aktorzy. ,,Moja lewa stopa'' nie wspominam o klasykach |
![]() | Anonim 19.05.2015 |
![]() | Vasto Lorde 19.05.2015 Wszystkie części Terminatora z Schwarzeneggerem :) Transporter także wszystkie części. Fantastyki mało oglądam >.< Horrory: Wzgórza mają oczy Droga bez powrotu Śmiertelna cisza Coś Prometeusz Klątwa Koszmar z ulicy wiązow Freedy vs Jason Piątek 13-ego Piła wszystkie części Grave Encouters Paranormal Activity REC I mogę tak wymieniać w nieskończoność, ale to tytuły, które zapadły mi w pamięci :) |
![]() | Vasto Lorde 19.05.2015 Król Lew itp. |
![]() | NataliaO 19.05.2015 |
Część postów została ukryta (352)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
![]() | paluszki z paczuszki 2 miesiące temu ![]() + https://www.filmweb.pl/film/%C5%BBe+%C5%BCycie+ma+sens-2000-1348 |
![]() | Aisak 2 miesiące temu David Lynch - reżyser min: "Dzikość serca" "Blue Velvet" "Głowa do wycierania" "Miasteczko Twin Peaks" |
![]() | Piotrek P. 1988 2 miesiące temu Piosenka z filmu "Blue Velvet": ![]() |
![]() | Bettina 2 miesiące temu |
![]() | ZielonoMi 2 miesiące temu |
![]() | Cain 2 miesiące temu ![]() Ostatnio mi wyskoczyło i wygląda ciekawie |
![]() | eyelesjackk 2 miesiące temu Nie potrafię powiedzieć czy wskazać jaki mam gust filmowy, ale mogę kilka pozycji podrzucić, które absolutnie kocham!! •Z filmów uwielbiam; Gnijąca panna młoda i ogólnie wszystkie filmy wyreżyserowane od Tima Burtona Seria jurassic world American psycho i wszystkie filmy z aktorką Anne Hathaway takie jak; diabeł ubiera się u prady • seriale; Absolutnie kocham The Flash i gilmore girls, ale znajdą się inne pozycje takie jak arcane, friends, santa clarita diet, the end of the f**king world, ninjago i gambit królowej •jeśli chodzi o anime to lubię oglądać filmy jak i seriale. Z filmów lubię; my oni girl, marnie przyjaciółka ze snu, bubble, a whisker away, words bubble up like soda pop, podniebna poczta kiki, narzeczona dla kota, szept serca i spy x family code; white Seriale anime; death note, forest of piano, blue period, Saiki Kusuo, akuma-kun, komi can't communicate i makabryczne japońskie opowieści. Teraz zaczęłam oglądać Violet Evergarden i bardzo mi się spodobało! :) |
![]() | Bettina 2 miesiące temu |
![]() | ZielonoMi miesiąc temu |
![]() | Cain miesiąc temu ![]() Polecam obejrzeć na walentynki <3 |
![]() | Cain miesiąc temu |
![]() | paluszki z paczuszki miesiąc temu Bardzo zabawny film, a Brus najlepszy na świecie😋 Piękna scena z Maślanym Paluszkiem🤣🤣🤣 |
![]() | Ojciec Ekler miesiąc temu ![]() |
![]() | Ojciec Ekler miesiąc temu |
![]() | Wianeczek miesiąc temu |
![]() | Roma miesiąc temu |
![]() | Roma miesiąc temu |
![]() | Vampire Fangs ponad tydzień temu ![]() |
![]() | SwanSong ponad tydzień temu |
![]() | Vampire Fangs ponad tydzień temu |
![]() | zsrrknight ponad tydzień temu |
![]() | Vampire Fangs ponad tydzień temu - Pasja (wstrząsająco i krwawo przedstawione ostatnie 12 godzin życia Jezusa przed ukrzyżowaniem) - Upadek (dramat oparty na autentycznych wydarzeniach oraz „cudowna” gra aktora wcielającego się w Hitlera) - Miasto 44 (najlepszy, polski film wojenny pełen okrucieństwa i cierpienia) |
![]() | SwanSong ponad tydzień temu Upadek dobry, to fakt. Miasto 44 mnie raczej śmieszy, ale ujdzie. Na pewno nie nazwałbym go najlepszym polskim filmem wojennym. Raczej pop-wojennym, bo dla młodych. |
![]() | paluszki z paczuszki ponad tydzień temu 🤔 |
![]() | ZielonoMi ponad tydzień temu https://www.filmweb.pl/film/Agora-2009-474708 |
![]() | Alienator ponad tydzień temu Jezus i Piłat to postaci historyczne, Naprawdę dobry żart. |
![]() | paluszki z paczuszki ponad tydzień temu |
![]() | paluszki z paczuszki ponad tydzień temu Albo i nie xd |
![]() | Alienator ponad tydzień temu |
![]() | Skrytokret ponad tydzień temu |
![]() | Alienator ponad tydzień temu |
![]() | droga_we_mgle tydzień temu https://contragentiles.pl/czytelnia/teizm-chrzescijanski/historycznosc-jezusa-i-zmartwychwstania/pozabiblijne-swiadectwa-historycznosci-jezusa/ https://pl.wikipedia.org/wiki/Historyczno%C5%9B%C4%87_Jezusa Jezus jest wspominany w źródłach historycznych pisanych przez nie-chrześcijan, i nie są to peany na Jego cześć (co niektórzy wykorzystaliby jako argument, że to manipulacja itp.) A jak ktoś się uprze przy swojej wizji, to cokolwiek zrobisz i przedstawisz, i tak wykręci na swoje. Z pozaportalowego doświadczenia. |
![]() | droga_we_mgle tydzień temu |
![]() | ZielonoMi tydzień temu |
![]() | droga_we_mgle tydzień temu |
![]() | paluszki z paczuszki tydzień temu Moim zdaniem jest ok, do obejrzenia. 6,5/10 |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji