wolfie 18.05.2015 Ja bardzo lubię marvelovskie produkcje (w szczególności te o Avengersach), komedie z udziałem Jackiego Chana, najnowszego Bonda z Danielem Craigiem, Piratów z Karaibów i produkcje dotyczące II wojny światowej ( Powstanie Warszawskie, Pianista, Zakazane piosenki) :) A Wy co najbardziej oglądać? Pochwalcie się swoimi ulubionymi tytułami, może coś wpadnie mi w oko! :D |
Willa 18.05.2015 A z moich ulubionych filmów to Nie kłam kochanie (widziałam tyle razy, ale jeszcze mi się nie uprzykrzyło ), seria Szybcy i wściekli, Step Up wszystkie części. |
Burton The Scribe 18.05.2015 |
Wałenza 18.05.2015 |
wolfie 18.05.2015 |
Sileth 18.05.2015 |
Wałenza 18.05.2015 Widziałaś wszystkie pozostałe filmy z kinowego uniwersum Marvela? |
NataliaO 18.05.2015 Filmy typu " Ukryty smok przyczajony Tygrys' Jet Li " Pocałunek Smoka " "Człowiek Pies" PolecaM :) " 13 Dzielnica" są dwie części tego filmu Polecam :)) SZYBCY i WŚCIEKLI Każdy film z Steven Seagal oraz Sylwetser Stallone ten grał też w dobrej komedii "Oskarze" ubawiłam się " UPROWADZONA " dwie części patrzyłam z Liam Neeson " ZEJŚCIE" polecam dwie pierwsze, kolejne to standard " Droga bez Powrotu" Uwielbiam BATMANA ale w wykonaniu Christiana Bale / ale jest batman gdzie role grała Michelle Pfeiffer jako kobieta kot bomba. " Powrót Batmana" Oraz Michell w " Młodych gniewnych" " CO KRYJE PRAWDA " MichellePfeiffer POLECAM ZASKOCZY " Wzgórza Nadziei" " NIGDY WIĘCEJ" " SYPIAJĄC Z WROGIEM" |
wolfie 18.05.2015 |
NataliaO 18.05.2015 |
wolfie 18.05.2015 |
Wałenza 18.05.2015 |
NataliaO 18.05.2015 |
Majeczuunia 18.05.2015 |
Burton The Scribe 18.05.2015 |
KarolaKorman 19.05.2015 ,,Ich oczy oglądały boga'' ,,biały oleander,, ,,w kręgu miłości'' - tytuł szmira, film świetny. Produkcja belgijska, nieznani aktorzy. ,,Moja lewa stopa'' nie wspominam o klasykach |
Anonim 19.05.2015 |
Vasto Lorde 19.05.2015 Wszystkie części Terminatora z Schwarzeneggerem :) Transporter także wszystkie części. Fantastyki mało oglądam >.< Horrory: Wzgórza mają oczy Droga bez powrotu Śmiertelna cisza Coś Prometeusz Klątwa Koszmar z ulicy wiązow Freedy vs Jason Piątek 13-ego Piła wszystkie części Grave Encouters Paranormal Activity REC I mogę tak wymieniać w nieskończoność, ale to tytuły, które zapadły mi w pamięci :) |
Vasto Lorde 19.05.2015 Król Lew itp. |
NataliaO 19.05.2015 |
Część postów została ukryta (697)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
JagVetInte 2 miesiące temu |
ZielonoMi 2 miesiące temu ![]() |
ZielonoMi 2 miesiące temu |
Diabelskie Muskuły 2 miesiące temu Ile waży szczęście? Bohaterka filmu Każda mała rzecz twierdzi, że od 2 do 20 gramów. Tyle waży przeciętny koliber ‒ najdrobniejszy ptak świata, który wciśnie się w każdą szczelinę. W swoim domu w Kalifornii Terry Masear prowadzi infolinię ds. wymagających pomocy kolibrów i przeznaczony dla nich ośrodek rehabilitacji. Jak sama twierdzi, na widok rannych ptaszków ludzie dokładają wszelkich starań, aby je ratować: wskakują w ubraniach do wody, rzucają się pod koła samochodu, wdają się w bójkę z rottweilerami. Następnie dzwonią pod całodobowy numer alarmowy i przywożą jej chore ptaki – święta nie święta, Terry zawsze jest na posterunku. Przez ponad 20 lat uratowała 20 tys. maleńkich pacjentów. Kolibry są dla niej cudem, który niezmiennie zachwyca i zadziwia. Mają rozliczne zwyczaje i niesłychany zmysł estetyczny – malują i dekorują swoje gniazda; tak jak my ozdabiają domy, by odróżnić się od innych. Ludzkie oko nie jest w stanie dostrzec ruchu ich skrzydeł, bo trzepoczą one 90 razy na sekundę. Terry nie robi jednak z pomocy kolibrom wielkiej sprawy. Lubi na nie patrzeć. Ciekawi ją moment, gdy podfruwają, śmiesznie zadzierają łebek, zawisają w powietrzu i patrzą na nią. Czemu ludzie je tak ciekawią? Jak wygląda nasz świat widziany oczami pierzastego stworzenia? I jeszcze jedno: co nam daje pomaganie tym maciupkim istotom? Odpowiedź, według Terry, jest prosta: „Wielkość człowieka objawia się wtedy, kiedy okazuje współczucie i miłość; wola pomagania jest najsilniejszym wskaźnikiem szczęścia”. |
Diabelskie Muskuły 2 miesiące temu ![]() |
ZielonoMi 2 miesiące temu ![]() |
C₁₂H₂₂O₁₁ miesiąc temu ![]() |
Diabelskie Muskuły miesiąc temu czekaj zaraz wrzucę coś koreańskiego :) |
Diabelskie Muskuły miesiąc temu ![]() |
Aisak miesiąc temu |
Antykryzys miesiąc temu |
Cain 3 tygodnie temu oglądaj/watch + nazwa filmu + internet archive Jest duża szansa że jak kiedyś było dostępny za free online to nadal jest zarchiwizowane i możliwe do obejrzenia przez internet archive właśnie |
JagVetInte 3 tygodnie temu |
Cain 3 tygodnie temu |
Cain 3 tygodnie temu |
Cain 3 tygodnie temu |
Cain 3 tygodnie temu |
Piotrek P. 1988 3 tygodnie temu Co bardzo ciekawe, najnowszy z nich jest z roku 1996 ✨🛬🌇🏙️🌟🤩🏖️🏝️📻🪩🥳🍸🛫🌆🌃✨ "Kapitan Ron" (1992) "Flipper" (1996) "Krokodyl Dundee" (1986) "Bogowie muszą być szaleni" (1980) "Klub Raj" (1986) "Golfiarze" (1980) "Zemsta frajerów w raju" (1987) "Chłopak z klubu Flamingo" (1984) "Zakład" ("Summer Rental") (1985) "Szalone lato" (1986) |
Notopech 3 tygodnie temu ![]() |
Notopech 3 tygodnie temu |
Ant 3 tygodnie temu |
Bettina 3 tygodnie temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 3 tygodnie temu |
Notopech 3 tygodnie temu Ant dzisiaj o 3:47 Jaki tytuł? ''12:01'' Sama fabuła filmu wydaje się być podobna do filmuv z Tomem Kruzem. |
Notopech 3 tygodnie temu https://archive.org/details/masters-of-the-universe-1987_202304 (dobra jakość) |
C₁₂H₂₂O₁₁ 3 tygodnie temu ![]() |
mamutaszukała 3 tygodnie temu ![]() |
Piotrek P. 1988 3 tygodnie temu |
mamutaszukała 3 tygodnie temu Bettina. ''A w tym stuleciu?'' — zdarzają się perełki. |
Notopech 3 tygodnie temu ''Przebudzeni'' ''Gattaca - Szok przyszłości'' (1997) ''Wyścig z czasem'' ''Dawca pamięci'' — podobna tematyka |
kigja 3 tygodnie temu też kiedyś miałam 😭 |
Vampire Fangs ponad tydzień temu ![]() |
Vampire Fangs ponad tydzień temu |
ZielonoMi 6 dni temu ![]() Ależ mocny film i się świetna gra aktorska. Polecam fanom dobrego horroru, były ciary. |
Notopech 5 dni temu ![]() |
ZielonoMi 5 dni temu |
Notopech 3 dni temu |
JagVetInte 3 dni temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji