wolfie 18.05.2015 Ja bardzo lubię marvelovskie produkcje (w szczególności te o Avengersach), komedie z udziałem Jackiego Chana, najnowszego Bonda z Danielem Craigiem, Piratów z Karaibów i produkcje dotyczące II wojny światowej ( Powstanie Warszawskie, Pianista, Zakazane piosenki) :) A Wy co najbardziej oglądać? Pochwalcie się swoimi ulubionymi tytułami, może coś wpadnie mi w oko! :D |
Willa 18.05.2015 A z moich ulubionych filmów to Nie kłam kochanie (widziałam tyle razy, ale jeszcze mi się nie uprzykrzyło ), seria Szybcy i wściekli, Step Up wszystkie części. |
Burton The Scribe 18.05.2015 |
Wałenza 18.05.2015 |
wolfie 18.05.2015 |
Sileth 18.05.2015 |
Wałenza 18.05.2015 Widziałaś wszystkie pozostałe filmy z kinowego uniwersum Marvela? |
NataliaO 18.05.2015 Filmy typu " Ukryty smok przyczajony Tygrys' Jet Li " Pocałunek Smoka " "Człowiek Pies" PolecaM :) " 13 Dzielnica" są dwie części tego filmu Polecam :)) SZYBCY i WŚCIEKLI Każdy film z Steven Seagal oraz Sylwetser Stallone ten grał też w dobrej komedii "Oskarze" ubawiłam się " UPROWADZONA " dwie części patrzyłam z Liam Neeson " ZEJŚCIE" polecam dwie pierwsze, kolejne to standard " Droga bez Powrotu" Uwielbiam BATMANA ale w wykonaniu Christiana Bale / ale jest batman gdzie role grała Michelle Pfeiffer jako kobieta kot bomba. " Powrót Batmana" Oraz Michell w " Młodych gniewnych" " CO KRYJE PRAWDA " MichellePfeiffer POLECAM ZASKOCZY " Wzgórza Nadziei" " NIGDY WIĘCEJ" " SYPIAJĄC Z WROGIEM" |
wolfie 18.05.2015 |
NataliaO 18.05.2015 |
wolfie 18.05.2015 |
Wałenza 18.05.2015 |
NataliaO 18.05.2015 |
Majeczuunia 18.05.2015 |
Burton The Scribe 18.05.2015 |
KarolaKorman 19.05.2015 ,,Ich oczy oglądały boga'' ,,biały oleander,, ,,w kręgu miłości'' - tytuł szmira, film świetny. Produkcja belgijska, nieznani aktorzy. ,,Moja lewa stopa'' nie wspominam o klasykach |
Anonim 19.05.2015 |
Vasto Lorde 19.05.2015 Wszystkie części Terminatora z Schwarzeneggerem :) Transporter także wszystkie części. Fantastyki mało oglądam >.< Horrory: Wzgórza mają oczy Droga bez powrotu Śmiertelna cisza Coś Prometeusz Klątwa Koszmar z ulicy wiązow Freedy vs Jason Piątek 13-ego Piła wszystkie części Grave Encouters Paranormal Activity REC I mogę tak wymieniać w nieskończoność, ale to tytuły, które zapadły mi w pamięci :) |
Vasto Lorde 19.05.2015 Król Lew itp. |
NataliaO 19.05.2015 |
Część postów została ukryta (621)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Aisak 3 tygodnie temu |
Aisak 3 tygodnie temu Wikipedia +2 Oto kluczowe informacje o Backrooms: Charakterystyka: To żółte tapety, wilgotne dywany, szumiące jarzeniówki i zapach starych dywanów. Przestrzeń jest nielogiczna, a pomieszczenia ciągną się w nieskończoność.Pochodzenie: Zaczęło się od jednego zdjęcia i krótkiej creepypasty na 4chanie w 2019 roku.Fenomen Kane Pixels: Youtuber Kane Parsons w 2022 r. stworzył popularną serię krótkich filmów found footage (stylizowanych na nagrania z kamery), które zdefiniowały nowoczesny wygląd Backrooms i przyniosły mu miliony wyświetleń.Adaptacja filmowa: Trwają prace nad pełnometrażowym horrorem Backrooms w reżyserii Kane'a Parsonsa.Wątki: W uniwersum tym, poza pustką, istnieją niebezpieczne, zniekształcone istoty (byty), przed którymi trzeba uciekać. Wikipedia +6 Backrooms to połączenie nostalgii za miejscami publicznymi po godzinach pracy z egzystencjalnym lękiem przed nieznanym. ![]() |
Aisak 3 tygodnie temu |
Cain 3 tygodnie temu ![]() |
Cain 3 tygodnie temu |
JagVetInte 3 tygodnie temu |
Aisak 3 tygodnie temu Jednak od dłuższego czasu faszerują widzów kopiami, jakby im mózgi zupełnie wysiadły. |
JagVetInte 3 tygodnie temu https://www.filmweb.pl/film/Wielkodupy+paj%C4%85k-2013-630795 To jest przynajmniej szczere. |
Aisak 3 tygodnie temu Tytuł przezabawny xd Ale trzech aktorów jest rozpoznawalnych i grają w TAKIEJ produkcji! |
Aisak 3 tygodnie temu |
Aisak 3 tygodnie temu Film 5/10 Ale... Końcówka filmu 9/10 Obcy, jak w Arrival. |
Aisak 3 tygodnie temu |
Aisak 3 tygodnie temu Dzięki wielkie!!! Łał. |
JagVetInte 3 tygodnie temu To seriale. Ale twórca to Kot. https://www.filmweb.pl/serial/Zag%C5%82ada+domu+Usher%C3%B3w-2023-10005539 |
Aisak 3 tygodnie temu Nie jestem w stanie obejrzeć. |
Aisak 3 tygodnie temu Wincej takich filmów mogliby robić. |
JagVetInte 3 tygodnie temu I to serial, mega. Barbarzyńcy mają klimat. Na początku to tylko manipulacja nastrojem. Kawały dobrej roboty. |
JagVetInte 3 tygodnie temu https://www.filmweb.pl/person/Mike+Flanagan-283347 |
Aisak 3 tygodnie temu |
Aisak 3 tygodnie temu |
Piotrek P. 1988 3 tygodnie temu Świat Według Kiepskich odcinek 27 Kreatura Mody ![]() |
Piotrek P. 1988 ponad tydzień temu Świat Według Kiepskich - Trendi (oglądaMY) ![]() Świat Według Kiepskich - Robochłop (oglądaMY) ![]() |
JagVetInte ponad tydzień temu |
Notopech ponad tydzień temu |
JagVetInte ponad tydzień temu |
Notopech ponad tydzień temu |
Piotrek P. 1988 ponad tydzień temu odcinek 26: Klątwa Tutenchama (autor recenzji: Ciekawostki) ![]() |
JagVetInte godzinę temu https://www.filmweb.pl/film/Id%C5%BA+i+patrz-1985-35185 |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji