wolfie 18.05.2015 Ja bardzo lubię marvelovskie produkcje (w szczególności te o Avengersach), komedie z udziałem Jackiego Chana, najnowszego Bonda z Danielem Craigiem, Piratów z Karaibów i produkcje dotyczące II wojny światowej ( Powstanie Warszawskie, Pianista, Zakazane piosenki) :) A Wy co najbardziej oglądać? Pochwalcie się swoimi ulubionymi tytułami, może coś wpadnie mi w oko! :D |
Willa 18.05.2015 A z moich ulubionych filmów to Nie kłam kochanie (widziałam tyle razy, ale jeszcze mi się nie uprzykrzyło ), seria Szybcy i wściekli, Step Up wszystkie części. |
Burton The Scribe 18.05.2015 |
Wałenza 18.05.2015 |
wolfie 18.05.2015 |
Sileth 18.05.2015 |
Wałenza 18.05.2015 Widziałaś wszystkie pozostałe filmy z kinowego uniwersum Marvela? |
NataliaO 18.05.2015 Filmy typu " Ukryty smok przyczajony Tygrys' Jet Li " Pocałunek Smoka " "Człowiek Pies" PolecaM :) " 13 Dzielnica" są dwie części tego filmu Polecam :)) SZYBCY i WŚCIEKLI Każdy film z Steven Seagal oraz Sylwetser Stallone ten grał też w dobrej komedii "Oskarze" ubawiłam się " UPROWADZONA " dwie części patrzyłam z Liam Neeson " ZEJŚCIE" polecam dwie pierwsze, kolejne to standard " Droga bez Powrotu" Uwielbiam BATMANA ale w wykonaniu Christiana Bale / ale jest batman gdzie role grała Michelle Pfeiffer jako kobieta kot bomba. " Powrót Batmana" Oraz Michell w " Młodych gniewnych" " CO KRYJE PRAWDA " MichellePfeiffer POLECAM ZASKOCZY " Wzgórza Nadziei" " NIGDY WIĘCEJ" " SYPIAJĄC Z WROGIEM" |
wolfie 18.05.2015 |
NataliaO 18.05.2015 |
wolfie 18.05.2015 |
Wałenza 18.05.2015 |
NataliaO 18.05.2015 |
Majeczuunia 18.05.2015 |
Burton The Scribe 18.05.2015 |
KarolaKorman 19.05.2015 ,,Ich oczy oglądały boga'' ,,biały oleander,, ,,w kręgu miłości'' - tytuł szmira, film świetny. Produkcja belgijska, nieznani aktorzy. ,,Moja lewa stopa'' nie wspominam o klasykach |
Anonim 19.05.2015 |
Vasto Lorde 19.05.2015 Wszystkie części Terminatora z Schwarzeneggerem :) Transporter także wszystkie części. Fantastyki mało oglądam >.< Horrory: Wzgórza mają oczy Droga bez powrotu Śmiertelna cisza Coś Prometeusz Klątwa Koszmar z ulicy wiązow Freedy vs Jason Piątek 13-ego Piła wszystkie części Grave Encouters Paranormal Activity REC I mogę tak wymieniać w nieskończoność, ale to tytuły, które zapadły mi w pamięci :) |
Vasto Lorde 19.05.2015 Król Lew itp. |
NataliaO 19.05.2015 |
Część postów została ukryta (516)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Pracownik lady mięsnej 4 miesiące temu |
Cain 4 miesiące temu ![]() |
JagVetInte 4 miesiące temu |
KuIfon 4 miesiące temu |
Bettina 4 miesiące temu |
Bettina 4 miesiące temu |
KuIfon 4 miesiące temu |
Jaga Banga 4 miesiące temu ![]() |
Smerfowa Stonoga 4 miesiące temu ![]() |
Gymli 3 miesiące temu ![]() |
Gymli 3 miesiące temu ![]() |
Gymli 3 miesiące temu |
Pracownik lady mięsnej 3 miesiące temu |
Pulinaaa 3 miesiące temu Najlepiej online zadarmo Jakies cda, you tube..? Bede wdzięczna |
Notopech 3 miesiące temu https://www.cda.pl/video/257141073f |
Pulinaaa 3 miesiące temu |
Cain 3 miesiące temu ![]() |
Cain 3 miesiące temu ![]() |
Cain 2 miesiące temu ![]() |
Notopech 2 miesiące temu ![]() |
Pulinaaa 2 miesiące temu |
Notopech 2 miesiące temu |
Notopech 2 miesiące temu |
Pulinaaa 2 miesiące temu |
ZielonoMi miesiąc temu |
Pracownik lady mięsnej miesiąc temu ![]() |
Cain miesiąc temu ![]() |
Pulinaaa miesiąc temu |
Cain miesiąc temu |
Pulinaaa miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Cain 3 tygodnie temu ![]() |
zsrrknight 3 tygodnie temu |
Cain 3 tygodnie temu |
Cain 3 tygodnie temu https://www.artsales.com/ARTistory/Ancient_Ships/10_greek_war_ships.html |
Alienator 3 tygodnie temu |
Bettina 3 tygodnie temu |
Cain 3 tygodnie temu |
Piotrek P. 1988 3 tygodnie temu ![]() |
Bettina 3 tygodnie temu Krótki, niesamowicie nasycony film. Cały rozgrywa siẹ na cmentarzu...oprócz początku. |
Piotrek P. 1988 3 tygodnie temu Lubię rzeczy wielkie, przełomowe, robiące wrażenie, ale pod warunkiem, że uznam je za w miarę ciekawe. Często są to rzeczy związane z różnymi epokami, a także z fantastyką, ale nie zawsze. Czasami, niektóre realne sprawy postrzegam jako bardziej ciekawe i niezwykłe, niż fantastykę. |
Piotrek P. 1988 3 tygodnie temu |
Cain tydzień temu ![]() |
Cain tydzień temu |
JagVetInte tydzień temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 6 dni temu ![]() |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji