| Jakie książki Wuxia polecacie? |
 | takie, żeby nauczyć się pisania scen walk |
 | do trzech tomów maksymalnie |
 | szukaj takich ze scenami walk, żeby nauczyć się pisania scen walk i wówczas nauczysz się pisania scen walk, gdy nauczysz się pisać... |
 | I tak oto wszyscy na świecie wiedzą, jak szukać tego, czego nie wiedzą, lecz nie wiedzą, jak szukać tego, co już wiedzą. Wszyscy wiedzą, jak negować to, co nie jest dobrem, lecz nie wiedzą, jak negować to, co jest dobrem. Oto wielki zamęt.
Zhuangzi
Prawdziwa księga południowego kwiatu |
 | Można stoczyć walkę, spróbować przeżyć i zapamiętać, większy realizm |
 | Pisałem tu kiedyś o walce zwykłego bandziorka z Kulejem, przegrał, bo Kulej był techniczny, bił nisko.
Poznałem także gościa, który położył na rękę Komara (pchnięcie kulą), zjebał go technicznie, niepozorny bokser. |
 | Kto może zebrać moje teksty w całość w jakimś programie i wysłać do jakiegoś wydawnictwa? Bo mój komputer w lombardzie. |
 | Przekopiuj wybrane do notatnika, sformatuj jak chcesz, przerzuć do maila i wyślij |
 | Nie mam sprzętu pożyczam tel od mamy na chwilę kilka razy dziennie |
 | Masz jakiś dobry program? Ściągnąłem notatnik ale jest jak niedokonany dzieciak |
 | Hm... No ja mam podstawy który był już w urządzeniu i daję |
 | *radę |
 | Już mi się udało. Wysłałem do świat książki. |
 | Karolu, ja tu tyle razy pisze, że kompy poleasingowe za - 200 - 300 zeta z allegro na rocznych gwarancjach (często z legalnym systemem) chodzą zazwyczaj jeszcze kilka lat, trzeba tylko sprawdzić opinię sprzedawcy na allegro, do gier i edycji video większość się nie nadaje, do netu, pracy biurowej i obróbki dźwięku są wystarczające |
 | Monitor i kable z dodatkowe 150 zeta, klawiatura, mysz, listwa ze 100 - jeśli to start od zera |
 | Ale są też (nieco słabsze) zestawy od czterech stów |
 | A, w lombardzie - to dlatego - to już inna sprawa |
 | Ja della wziąłem, tak by mieć w razie nagłych wypadków, 450 za wszystko, i se działa już 4 lata |
 | Czasem wyczyszczę go, zaktualizuję, i jest. Dzieci głównie korzystają. |
 | Dell i Hp się dobrze trzymają z takich |
 | Toteż własnie, to se chodzi, a ludzie myślą, że szrot za te kase |
 | No właśnie nie, czasem gram sobie w niego, co prawda w starsze gry (S. T. A. L. K. E. R. 🫶), ale się nie grzeje na najwyższych obrotach. Bo Dell i HP mają całkiem dobre bebechy.
Ludzie się nie znają.
Stąd takie rzucanie się na sprzęt.
Ja nie rozumiem fenomenu iPhone. Raz miałem i nigdy więcej. Tandeta. |
 | Był taki chyba węgierski film stalker tam wszystko w lesie się działo ale tematyka jakaś chyba ciekawa była |
 | "Stalker" A. Tarkowskyego. Produkcja ZSRR, działo się to w "Zonie". Gra zainspirowana tym dziełem, dorzucony jest w niej jeszcze motyw katastrofy w Czarnobylu. |
 | Sam film jest oparty na powieści "Pilnik na skraju drogi" braci Strugackich |
 | Struganie nawet bliskie pilnikowi |
 | Gdzie tu jeszcze chcą gadać bo mi z komentarzy pouciekali pod tekstem jednym u mnie było kilka osób ale już nie gadają z mną tam |
 | JagVetInte, Do HP 8300 elite za 180 zeta, dodałem kartę graficzną na niski profil 1 Giga leżak magazynowy za 120 zeta o ile dobrze pamiętam i dodatkowy dysk SD za 80 zeta i nawet niektóre współczesne gry by na nim poszły, ale na współczesne to jednak nie teges, niemniej takich sprzed dekady sporo da sie odpalić |
 | Sterowniki wciąż dostępne na stronie HP |
 | Jakiego chuja przeszkadzasz w czytaniu normalnych komentarzy? Myslałem że spoko jesteś a ty swirujesz |
 | Opowi u wielu powoduje stres pourazowy |
 | KarolKacperK, Bo to je tak, że trwa na opowi odwieczna wojna dobra ze złem i to zło powoduje, że dobro się demoralizuje |
 | I czasem je gorsze od tego zła, dzięki temu może je kopać po mordzie, ale różnie je |
 | Dzie ja miałem tekst o jedzeniu świni zamiast człowieka? |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji