| No. Tu będą moje myśli. |
 | I po co tak się sypiesz, tym bardziej że tak dobrze się zapowiadałeś...🤣🤣🤣🤣 |
 | ó! |
 | Kucharz... 🤣🤣🤣🤣 |
 | dzis jaduem do tego puatki z mlekiem |
 | potrfie jeszcze robic nalesniki i jajescznice |
 | ale najbarciej lubie jesc kebaby |
 | czasami czuje ze ludzie nierozumiejom co im chce pszekazac |
 | Ja rozumiem Wilku! A kebsa to stary, na ostro oczywiście! |
 | Kebsy są narodowym żarciem, wyparły czerninę, flaki, bigos, schabowe i żurki, nie należy zapominać o makaronach – pastafarianizm jest religią przyszłości, zastąpi kanibalistyczne rytuały wariatów. |
 | Chcę czerninę |
 | Serce masz rację, padlinożerstwo jest marnym przejściowym etapem, który moglibyśmy już dawno zakończyć, ale jeszcze rynek far,aceutyczny się nie napasl na tych swoich bublach kręcimy się w kółko struci marnymi mięsnymi alternatywami |
 | Tyle co stoimy po szyje w gównie i robimy przysiady? |
 | "i po co się tak sypiesz" xD żeby sypać, trzeba mieć |
 | Dubluje |
 | Co jest |
 | Padlinożercy gurom |
 | "Dobry wiersz... ludzie chcą zmieniać innych na swoje wyobrażenia, wzory... nienawidzę roszczeniowości, narzucania swojej wizji, dominacji... 6"
XD definicja Grafomanki xD |
 | A tę ''nówkę'' dupka boli... kucharz 🤣🤣🤣 |
 | A, no i definicja bólu dupy xD
https://zapodaj.net/upload |
 | Przepraszam
https://zapodaj.net/plik-UknNx5Id3H# |
 | Łukaszenko, ty to taki głupi jesteś, że czasami to mi nawet ciebie żal... szczerze |
 | Lukaszenko, ta cię woła. Ja to bym się obraził na twoim miejscu. |
 | świruj dalej, na pewno nikt się jeszcze nie zorientował... 🤣🤣🤣 |
 | taki kamuflaż, kto by tam odkrył pacana... 🤣🤣🤣 |
 | Na pewno, na pewno, na pewno. Taka wyedukowana, takie słownictwo wyszukane w utworach... A jak przychodzi do interakcji międzyludzkich to jedna chujnia w linii wypowiedzi xD ja się zaczynam zastanawiać czy ty nie ciśniesz przez AI swoich utworów, po pierwsze. A po drugie, czy Ty aby nie jesteś projektem doskonałym Łukaszenki. Ale by to był plot twist. |
 | ale najgorsze jest to, że ty możesz wierzyć w prawdziwość tych osobowości w tobie... i to już nie jest śmieszne |
 | Ale najgorsze, ale najgorsze, ale najgorsze xD |
 | no, i zaczynam skłaniać się do tej myśli, zresztą wszystko na to wskazuje |
 | Rób co chcesz Babciu, nikt ci nie zabroni. Pamiętaj tylko o geriavicie i węglu. |
 | widzisz, zdradzasz się w niektórych wpisach, złość powoduje odkrycie maski... nie trzeba nic robić, jedynie obserwować
mnie to w pewien sposób interesuje, w sensie psychika rozszczepienia osobowości... no cóż, na razie pa |
 | Ty może zacznij swoje zdrowie psychiczne monitorować, wszędzie klony widzisz itepe. Może jak z domu zaczniesz wychodzić to lepiej będzie? Tylko pamiętaj o balkoniku. |
 | Papatki |
 | raczej ty siedzisz w chałupie na dupie i stąd perspektywy ograniczone... nic ciekawego nie wymyślasz, jedynie tyle co internet ci zapewnia. ale co mnie to obchodzi... nie będę się przecież nad jakąś umysłową kaleką pochylać |
 | Nad sobą? Czemu Ty próbujesz pod swój tryb podporządkować innych xD ? |
 | Jak tu uroczo...😂 |
 | Klonazepam polecam na uspokojenie |
 | Klon, Zgaduję, że jesteś Klonem |
 | pewnie, że uroczo... jak zwykle pacan musi się uaktywnić w jedną stronę |
 | Szturmowcu, widzę że znasz się na rzeczy 😏 ooo, ile ludzi. Chyba że to klony |
 | Uroczo, uroczo 👌 |
 | Imaginanci? |
 | Niech migrują, tu jest dużo przestrzeni życiowej 😏 |
 | Myślałem o urojonych |
 | Im więcej, tym lepiej - tych nie eterycznych |
 | Muzyka identyfikuje |
 | Ja nie dyskryminuje. Niech będzie kto chce |
 | Ilu Ludzi tu zna Led Zeppelin, ilu słucha? |
 | Gitarniki to raczej, bo klasyk o qneserzy |
 | Jasne, byle znów nie nalot Faworkowców |
 | A nie wiem. Ten utwór też i moja lubi. A kto lubi... W cholerę osób. Klasyczek |
 | *i |
 | Where, a kim są ci faworkowcy? |
 | Młodzi w ogóle znają? |
 | To bardzo niekorzystna nacja dla opowi |
 | Kiedyś tu byli, potem wyemigrowali, a teraz okresowo wracają |
 | Ja myślę że tak. Marvel przez Thora go odświeżył |
 | A obecnie wyłapałeś jakiegoś reprezentanta tego gangu? |
 | Mam podejrzenia |
 | To chcą nam uczynić, byśmy podejrzewali się nawzajem a liczba ich i litera "t3" |
 | Myślę, że Konik Morski to Nuncjusz |
 | To się nie dziwię że atmosfera czasem gęstą tak, że można siekiery wieszać |
 | Tego delikwenta nie widziałem. T3? |
 | Ech... Dokumenciaromanka mnie dziś wymęczyła. Ale cóż, czuję że potrzebowała kontaktu z kimkolwiek. Wydaje mi się że mogę to pod dobry uczynek podpisać |
 | Co jeśli... Grafomanka to nie kobieta, tylko klon? Czy gdyby... O masz. Może jednak? Nie, na pewno nie... A może...? |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji