droga_we_mgle
dwa lata temu
Nowe tematy:

1. PREZENT - bardzo... okolicznościowy temat, może dzięki temu pomysły łatwiej napłyną do głowy :) Poza tym prezent może też być bez okazji, nieoczywisty, czy nawet niematerialny... Najważniejsze, żeby był trafiony i z serca🥰

2. KREW - ciepła, czerwona i życiodajna (przenosząca życie?). Znaczeniami w różnych kontekstach można sypać jak z rękawa, więc ufam Waszej pomysłowości :))

Termin: w okolicach świąt wszyscy mamy dużo roboty, więc może do 15 grudnia. Powodzenia :)
droga_we_mgle
dwa lata temu
Aha. Chciałabym dodać, że - na wszelki wypadek - NIE biorę udziału w tej edycji jako autor (komentować i głosować zamierzam). Jeśli coś napiszę, to poza konkursem (po oficjalnym rozpoczęciu głosowania albo w ogóle po rozstrzygnięciu tej edycji).
pitolik
dwa lata temu
Idź w pokoju Chrystusa, za pokutę wybiczuj się przy czterech zdrowaśkach, i polej pięty, stopionym woskiem z poświęconej świecy, możesz ucałować stułę
słone paluszki
dwa lata temu
Pijackie wybryki.
Obrzydliwość🤮
słone paluszki
dwa lata temu
Są tematy. Jest zabawa👍
LBnDrabble
dwa lata temu
fajno. Spoko tematy
słone paluszki
dwa lata temu
Trzeba wkleić linka pitolika, żeby utwór nie zaginął.
zsrrknight
dwa lata temu
pamiętam o nim - nie zaginie
Wianeczek
dwa lata temu
A ja chciałam tylko powiedzieć, że pomyliłam wątki z linkami. Sorry!
pitolik
dwa lata temu
Wianeczek, Chcesz o tym porozmawiać?
Margerita
dwa lata temu
Może coś napiszę
Aleks99
7 miesięcy temu
Podbijam, bo lud się domaga mięska
Aisak
7 miesięcy temu
No, coś by się mogło wydarzyć w tej materii.
Anonim
7 miesięcy temu
Tematów, tematów!
Anonim
7 miesięcy temu
Może na t3 polazł?
Aleks99
7 miesięcy temu
trzeba lecieć z prądem, drabble reaktywować, rymy i Niepowtarzalnego, a co tam. Póki ludzi w brud, póki nie spadnie na portal literek głód
zsrrknight
7 miesięcy temu
może być, jeśli jest wola. Może być numer 0. Co do tematów - mogę wziąć stare jak w bitwie na prozie albo czyjąś propozycję - o ile ktoś jakiś pomysł ma. Ja nic nie wymyślam tak czy owak
Aleks99
7 miesięcy temu
można wybrać stare na zerówkę
Aisak
7 miesięcy temu
Wola i Ochota.
Anonim
7 miesięcy temu
Mogą być, to znaleźć i pisać?
Anonim
7 miesięcy temu
"Temat pierwszy; Śmiech
Temat drugi; Sztorm"
zsrrknight
7 miesięcy temu
ok, to w takim razie zakładam wątek, skoro nie ma sprzeciwu. "Wolę i ochotę" też mogę dorzucić bonusowo
LBnDrabble
7 miesięcy temu
Aisak
7 miesięcy temu
Dziękujemy❤️

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji