Beloniusz 4 miesiące temu Tematy mam takie: 1. „Melancholia o smaku neonów” 2. „Trup, który nie chciał umrzeć” 3. „Tożsamość w stanie nietrzeźwym” Termin: niedziela 22.02.2026 do godziny dowolnej. |
zsrrknight 4 miesiące temu |
TOMMM 4 miesiące temu |
Beloniusz 4 miesiące temu |
NinjaC 3 miesiące temu |
JagVetInte 3 miesiące temu |
NinjaC 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu Kierownicy kompletnie osikali te bitwy. Ale kicha. |
Aisak 3 miesiące temu Czy konkurs na drabble zostanie przedłużony do 28.2.2026, bo jakby co, to mam pomysła na pisanko🤭 |
Aisak 3 miesiące temu I dziękuję. Chyba, że to nie o mnie, to chowam 2gr i idem w sinom dal. |
Beloniusz 3 miesiące temu Ogłaszam przedłużenie konkursu do pierwszej godziny, dnia pierwszego marca. Jak komu nie pasuje temat to niech sobie poskłada z tematycznych słów własny. Na przykład: Trup w stanie nietrzeźwym, Melancholia, która nie chciała umrzeć. itd. |
Aisak 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu Karne mandaty za brak udziału w konkursach😡 |
LBnDrabble 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu |
NinjaC 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu |
Alienator 3 miesiące temu |
Bettina 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu |
Bettina 3 miesiące temu Ja nie. |
Aisak 3 miesiące temu Bo przykład idzie z góry🫠 |
Bettina 3 miesiące temu Taki klimat stąd. |
Aisak 3 miesiące temu Piszcie, nie wstydźcie się i nie obawiajcie programu weryfikującego autora! 🤣🤣🤣 ZAORASZAMY! BUZI DAMY, JAK U MAMY! 🤣🤣🤣 |
Aisak 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu |
zsrrknight 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu Jeszcze jeden i jeszcze raz Napisz drabble, bo końca czas 🎶 |
Beloniusz 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu Niech będzie i 100 tekstów🤩 |
Aisak 3 miesiące temu I bawimy się! Cała sala tańczy🥳 |
Aisak 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu Jeszcze 3 i można odetchnąć z ulgą🤣 |
Aisak 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu Klony klonów posłuchały🤣 |
Aisak 3 miesiące temu |
Domi123 3 miesiące temu |
Dalia 3 miesiące temu instrukcja--> https://www.opowi.pl/konkursy/literkowa-bitwa-na-drabble/ |
Aisak 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu |
Niepowtarzalny Styl z Opowi 3 miesiące temu |
Aisak 3 miesiące temu Można lać wodę w prozie, ale spróbuj skondensować sens w 100 słowach, hę... Sprawdź swoje pióro i napisz najpiękniejsze drabble na świecie! Bez nagrody fizycznej, ale z dyplomen Mistrza, który można wydrukować i powiesić w salonie. A co niech podziwia rodzina🤣 |
Aisak 3 miesiące temu I mam nadzieję, że osoby, które postanowiły nie brać więcej udziału w żadnej Bitwie — zmienią zdanie. Każdy, kto bierze udział w Bitwie jest Zwycięzcą, niech wszyscy o tym pamiętają! Osiem osób napisało, dwadzieścia osiem rady nie dało💁🏻♀️🥳 |
Aisak 3 miesiące temu Dziewięciu uczestników. Coś ta ósemka mi padła na mózg 🤣🤣🤣 9>8 9 to prawie 10. Zatem prawie dziesięć ludzików wzięło udział w Bitwie o 100 słówek! 😆 |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji