Literkowa Bitwa na Prozę 64

Witam po krótkiej przerwie.
AriaSan, zwyciężczyni poprzedniej edycji, podaje temat:

WZGÓRZE WDZIĘCZNOŚCI - metaforycznie lub nie, oba słowa można brać osobno lub połączyć je tak, by były niemalże równoznaczne. Wzgórza są różne, wysokie, niskie, łagodne bądź nie, wdzięczność również przybiera różne kształty i można ją rozumieć na wiele sposobów. Ogólnie zachęcam do twórczej interpretacji, skojarzenia mogą być naprawdę luźne i biorąc to pod uwagę możliwości są niemalże nieskończone.

Piszemy do 8 SIERPNIA, do północy. W razie potrzeby termin zostanie przedłużony...

Połamania piór i mocy weny!
AriaSan
dwa lata temu
Czekam z chęcią na waszą interpretację ❤️🌻
Ja tym razem może napisze coś po za konkursem.
zsrrknight
dwa lata temu
Wznawiamy i nowy termin będzie do 29 WRZEŚNIA, do północy. Jeśli do tego czasu nie pojawią się teksty, to edycja przepada i robimy restart
Bettina
dwa lata temu
..........
.

.

.......
zsrrknight
dwa lata temu
wus wus
Sufjen
dwa lata temu
wus wus
Aleks99
dwa lata temu
zsrr, a może z profilu literkowej wrzucać link z zaproszeniem do komentów ludzi na głównej? Ci co wiedzieli jak tu trafić chyba się wykruszyli a nowi mają opory, więc może to jedyny ratunek przed anihilacją totalną
wikindzy
dwa lata temu
Napiszcie nowym, żeby się bali
wikindzy
dwa lata temu
Wchodzą tu, bo upadają inne portale, gdzie tylko się chwalili wzajemnie, nadajcie, że coś, że tu nie chwalą, ale warto pogadać
Aleks99
dwa lata temu
wikindzy, ochłoń, bo cię energia rozpiera, ale bez dobrych skutków
wikindzy
dwa lata temu
Aleks99,* Nie bali,
Mój umysł nie wciąż nie dział ugodowo, dobrze, że zrozumiałeś Bettinę
wikindzy
dwa lata temu
A swoja drogą robią, co chcą, asymilują się lub nie. Brak odpowiedzi na komentarze stwarza z nich zombie - nasza wina?
Aleks99
dwa lata temu
Może jak się zachęci to ożyją
Bettina
dwa lata temu
Otto e mezzo
wikindzy
dwa lata temu
Aleks99, Prądem ich, to może?
droga_we_mgle
dwa lata temu
"Zachęcam również do czytania i komentowania innych, zwłaszcza piszących podobne rzeczy - to zwiększa szansę na niezaginięcie w opowijskim morzu." - takie zdanie dorzuciłam na końcu komentarza do utworu nowego użytkownika. Przed chwilą. Możliwe, że zadziała. Tak czy siak lepiej robić, niż nie robić.
droga_we_mgle
dwa lata temu
Przepraszam, Aria. Temat był z potencjałem i chciałam coś napisać, a wyszło jak wyszło. Zachowuję go w pamięci (i w moim folderze na kompie) i być może coś napiszę "po czasie". (Kiedyś opublikowałam coś z tematami Bitwy z rok po tej Bitwie... nie wiem, czy to pocieszenie czy wręcz przeciwnie)

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji