Literkowa Bitwa na Prozę 64

Literkowa Bitwa na Prozę
9 miesięcy temu
Witam po krótkiej przerwie.
AriaSan, zwyciężczyni poprzedniej edycji, podaje temat:

WZGÓRZE WDZIĘCZNOŚCI - metaforycznie lub nie, oba słowa można brać osobno lub połączyć je tak, by były niemalże równoznaczne. Wzgórza są różne, wysokie, niskie, łagodne bądź nie, wdzięczność również przybiera różne kształty i można ją rozumieć na wiele sposobów. Ogólnie zachęcam do twórczej interpretacji, skojarzenia mogą być naprawdę luźne i biorąc to pod uwagę możliwości są niemalże nieskończone.

Piszemy do 8 SIERPNIA, do północy. W razie potrzeby termin zostanie przedłużony...

Połamania piór i mocy weny!
AriaSan
9 miesięcy temu
Czekam z chęcią na waszą interpretację ❤️🌻
Ja tym razem może napisze coś po za konkursem.
zsrrknight
7 miesięcy temu
Wznawiamy i nowy termin będzie do 29 WRZEŚNIA, do północy. Jeśli do tego czasu nie pojawią się teksty, to edycja przepada i robimy restart
Bettina
7 miesięcy temu
..........
.

.

.......
zsrrknight
7 miesięcy temu
wus wus
Sufjen
7 miesięcy temu
wus wus
Aleks99
7 miesięcy temu
zsrr, a może z profilu literkowej wrzucać link z zaproszeniem do komentów ludzi na głównej? Ci co wiedzieli jak tu trafić chyba się wykruszyli a nowi mają opory, więc może to jedyny ratunek przed anihilacją totalną
wikindzy
7 miesięcy temu
Napiszcie nowym, żeby się bali
wikindzy
7 miesięcy temu
Wchodzą tu, bo upadają inne portale, gdzie tylko się chwalili wzajemnie, nadajcie, że coś, że tu nie chwalą, ale warto pogadać
Aleks99
7 miesięcy temu
wikindzy, ochłoń, bo cię energia rozpiera, ale bez dobrych skutków
wikindzy
7 miesięcy temu
Aleks99,* Nie bali,
Mój umysł nie wciąż nie dział ugodowo, dobrze, że zrozumiałeś Bettinę
wikindzy
7 miesięcy temu
A swoja drogą robią, co chcą, asymilują się lub nie. Brak odpowiedzi na komentarze stwarza z nich zombie - nasza wina?
Aleks99
7 miesięcy temu
Może jak się zachęci to ożyją
Bettina
7 miesięcy temu
Otto e mezzo
wikindzy
7 miesięcy temu
Aleks99, Prądem ich, to może?
droga_we_mgle
7 miesięcy temu
"Zachęcam również do czytania i komentowania innych, zwłaszcza piszących podobne rzeczy - to zwiększa szansę na niezaginięcie w opowijskim morzu." - takie zdanie dorzuciłam na końcu komentarza do utworu nowego użytkownika. Przed chwilą. Możliwe, że zadziała. Tak czy siak lepiej robić, niż nie robić.
Literkowa Bitwa na Prozę
7 miesięcy temu
droga_we_mgle
7 miesięcy temu
Przepraszam, Aria. Temat był z potencjałem i chciałam coś napisać, a wyszło jak wyszło. Zachowuję go w pamięci (i w moim folderze na kompie) i być może coś napiszę "po czasie". (Kiedyś opublikowałam coś z tematami Bitwy z rok po tej Bitwie... nie wiem, czy to pocieszenie czy wręcz przeciwnie)

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji