![]() | Literkowa Bitwa na Prozę 8 miesięcy temu "1. Szacunek 2. Poważanie 3. Ostatnia godzina" A teraz trochę komentarza z mojej strony: SZACUNEK - w interpretacji dowolnej. Może odnosić się do rzeczy lub do osoby, grupy osób. Może być narzucony, naturalny, chciany lub niechciany. Możliwości są praktycznie nieskończone. POWAŻANIE - mówi się, że ma się kogoś w poważaniu, ale słowo to też może mieć pozytywny wydźwięk. Podobne do szacunku, a jednak inne, a odkrywanie subtelności różnic i podobieństw pozostawiam piszącym. OSTATNIA GODZINA - w ostatniej godzinie życia można wszystkiego żałować i próbować odwrócić los, cofnąć czas. Ostatnia godzina to też dosłownie, odnosząc ją do różnych sytuacji. Można poważnie, można humorystycznie, słowa to ogół, a z ogółu wyciągamy konkret, chcąc przekazać to i owo. Czas na pisanie to klasyczne dwa tygodnie, czyli do 25 LISTOPADA, do północy. Pozdrawiam i życzę połamania piór |
![]() | Aleks99 8 miesięcy temu |
![]() | zsrrknight 8 miesięcy temu |
![]() | Bettina 8 miesięcy temu |
![]() | Bettina 8 miesięcy temu Katolicyzm jest czymś kompletnie prostym jak miliony czynności, które są wykonywane. Jest połączony z praktyką, ale czy koniecznie dzieleniem sie wiedzą skoro zostala nabyta w czasie. Gdyby to bylo nawrócenie to co innego. Nawrócenie jest skojarzeniem wiary ale czy jej rozumieniem? |
![]() | pitolik 8 miesięcy temu |
![]() | pkropka 8 miesięcy temu |
![]() | słone paluszki 8 miesięcy temu Napisz i wzbogać swoją twórczością konkurs. Im więcej, tym lepiej. Admin jest upośledzony, ale może da radę przepuścić wszystkie teksty konkursowe w terminie. Może mops go wspomoże. |
![]() | słone paluszki 8 miesięcy temu |
![]() | słone paluszki 8 miesięcy temu To stara tradycja, więc uszanuj. |
![]() | słone paluszki 8 miesięcy temu Nie poddawaj się pkropka❗️ Napisz i wzbogać swoją twórczością konkurs. Im więcej, tym lepiej. Admin jest upośledzony, ale może da radę przepuścić wszystkie teksty konkursowe w terminie. Może mops go wspomoże. |
![]() | pkropka 7 miesięcy temu Szkoda mi się zastanawiać czy przejdzie. Już drugi tydzień mój tekst wisi w oczekiwaniu... |
![]() | Aleks99 7 miesięcy temu |
![]() | Bettina 7 miesięcy temu |
![]() | pitolik 7 miesięcy temu |
![]() | pitoIik 7 miesięcy temu |
![]() | słone paluszki 7 miesięcy temu Mogłabyś codziennie zgłaszać krótki tekst Tytuł ---> Miłego dnia Treść ---> Bardzo miłego dnia dla moich wiernych czytelników. Do przeczytania wkrótce. 😅 Dziadyga w końcu któryś tekst po 30 wysłanych opublikuje, a to będzie oznaczać koniec banicji☺️ |
![]() | Literkowa Bitwa na Prozę 7 miesięcy temu |
![]() | Literkowa Bitwa na Prozę 7 miesięcy temu |
![]() | droga_we_mgle 7 miesięcy temu A poza tym to trochę nie ogarniam. |
![]() | Literkowa Bitwa na Prozę 7 miesięcy temu Przedłużamy do 8 GRUDNIA |
![]() | słone paluszki 7 miesięcy temu |
![]() | słone paluszki 7 miesięcy temu Jeszcze dwa opowiadanka i będzie miła niespodzianka🙂 |
![]() | zsrrknight 7 miesięcy temu |
![]() | Literkowa Bitwa na Prozę 7 miesięcy temu Do pkropki napisałem na jej blogu, ale nie wiem, czy widziała... Też coś spróbuję napisać i oczywiście zachęcam innych. W zasadzie to brakuje tylko jednego tekstu, więc wiele nie trzeba |
![]() | Wianeczek 7 miesięcy temu |
![]() | pkropka pół roku temu Jeżeli faktycznie Piotruś karze mnie za usuwanie tekstów to wielkie gratulacje i dziękuję bardzo. Widać wielki wszechmogący admin uznał, że czymś zawiniłam i zamiast wyjaśnić to z użytkownikiem postanowił jak zawsze zadziałać po swojemu. Tak więc przykro mi bardzo, ale znikam z opowi na zawsze. Szkoda mi czasu i nerwów na głupie gierki. I serdecznie dziękuję za kopanie leżącego, Piotruniu. |
![]() | pitolik pół roku temu |
![]() | pitolik pół roku temu |
![]() | Aleks99 5 dni temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji