JagVetInte 2 miesiące temu Tematy do wyboru to: 1. "Ale ja nie zamawiałem" czyli, co oczekiwaliśmy, a co dostaliśmy. 2. Happy hour w barze w którym wszyscy skończymy. 3. Wkładka do menu życia, ułożonego zbyt wcześnie. 4. "Płacisz raz, pijesz ile chcesz", czyli czego nie należy robić. Piszemy do 21 marca, następnie głosujemy do 28 marca. Mam nadzieję że tematy się spodobają, bawcie się dobrze Pączusie 🖖 |
NinjaC 2 miesiące temu |
JagVetInte 2 miesiące temu Ale nie ukrywam, co nieco z niej zaczerpnąłem xD. Wiesz, tak tyci. |
NinjaC 2 miesiące temu |
JagVetInte 2 miesiące temu |
NinjaC 2 miesiące temu |
Domi123 2 miesiące temu |
zsrrknight 2 miesiące temu |
Alienator 2 miesiące temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 miesiące temu |
Część postów została ukryta (858)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
NinjaC miesiąc temu |
Anonim miesiąc temu |
Aleks99 miesiąc temu |
Anonim miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu NinjaC Swoją „prozę” napisałem, bo płakałaś, że jest nas tu mało. A kiedy już się odzywam, to słyszę, że jestem ignorantem, bo nie dopełniłem jakiejś świętej zasady Opowi i nie zostawiłem komentarza pod każdym tekstem. Teraz okazuje się jeszcze, że źle głosuję i źle komentuję, że chodzi tu tyko o mnie a inni mają czas. Weź się zastanów. __ NinjaC Nie pisz, że robisz coś dla mnie, bo to kłamstwo. Wszystko, co robisz, to robisz przede wszystkim dla siebie. Uczysz się, bawisz, czytasz, piszesz. Zostawiłeś komentarz(e) tylko Alienatorowi i zrobiłeś to również dla siebie w odwecie. Szukałeś dziury w całym tekście i nie bardzo potrafiłeś znaleźć... Inni mają czas, bo w przeciwieństwie do ciebie, nie zostawili punkcików z maszyny losującej, jakby czas na oddanie punkcików był tu najważniejszy. Nie jest. Moim zdaniem twoje działania nie są szczere. Agitowałam konkursy, żeby nie umarły, jak przed laty, żeby wena płynęła, główka od pomysłów płonęła, bo co tu można innego robić, jak nie pisać? Nudy na pudy. A żeby dobrze pisać, trzeba pisać. Dużo. Wtedy jest i wesoło i czytelnie i czas dobrze spożytkowany. Pogadać można i o tekście i na tematy okołotekstowe, okołospołeczne. Tworzy się społeczność. Panuje harmonia i akordeon. Następnym razem, kiedy będziesz biegł z punkcikami, to uważaj na siebie, żebyś się nie potknął i nie zarył zębami w posadzkę :) |
NinjaC miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu Poobserwuję kolejne części tego serialu i może przekonam się, że to tylko jednorazowa wtopa.] Niech zabawa trwa🥳 |
NinjaC miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu Cywilizowani ludzie potrafią rozmawiać nie tylko przy okrągłym stole, potrafią też wykrzeczeć, co ich boli, a później wspólnie wypić matchę i śmiać się z głupot. Tak robią politycy, to my też możemy, co nie💁🏼♀️ |
Beata miesiąc temu ![]() |
Beata miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu a moczybober uliczny bloger robi na szydełku czapki po niemiecku za to śnierzna spłynęła do kanału La Manche i twierdzi, że to blamaż |
Bora miesiąc temu |
Bora miesiąc temu ![]() |
Bora miesiąc temu |
Bora miesiąc temu |
Bora miesiąc temu |
Beata miesiąc temu |
Bora miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu Każdy jest malarzem swoich portalowych bytów i nikt nie ma mocy, by kogokolwiek stąd wyrzucić, więc... Blamaż🥳 Pasuje do «B» xd |
Anonim miesiąc temu |
Bora miesiąc temu |
Bora miesiąc temu |
Anonim miesiąc temu |
Bora miesiąc temu |
Bora miesiąc temu |
Bora miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu Piszę opowieści, bom osobą spod znaku małego 🪶 Za sto lat moją skamielinę odkryje archeolog z Pasu Oriona i zabierze mnie do domu🥳 |
Beata miesiąc temu Szkoda mi trochę suwaka, że tak nie umie. |
Beata miesiąc temu |
Beata miesiąc temu 👋 |
Beata miesiąc temu |
Bora miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu winiec po przekroczeniu progu zdjąć kapelutek i pięknie się przywitać z domownikami Zaś domownicy powinni przyjąć chlebem, ewentualnie kajzerką i silą Kłodawską Nie wywalam nikogo, bom niemocarna, a gdybym takoż była, to zapewniam, że pewnych bytów dawno by tu brakło... Bawimy się dalej, póki wojny nie ma🥳 |
Bora miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu uSzanuj mnie |
Bora miesiąc temu |
Beata miesiąc temu |
Bora miesiąc temu 🙂 |
Bora miesiąc temu |
Bora miesiąc temu |
Beata miesiąc temu |
Beata miesiąc temu |
Beata miesiąc temu |
Bora miesiąc temu |
Anonim miesiąc temu |