Where Is My Mind rok temu |
Werewolf Claws rok temu |
Maurycy Lesniewski rok temu https://www.opowi.pl/era-zimnych-ludzi-lbnp-xix-a47759/ |
TseCylia rok temu Dobrze byłoby, aby ktoś kilka słów słowa wstępnego skleił. |
Bettina rok temu |
Maurycy Lesniewski rok temu naprawdę wielu chętnych, mogę coś jeszcze wygrzebać |
Bettina rok temu |
Bettina rok temu |
Bettina rok temu |
Fortune cookie rok temu |
Część postów została ukryta (1323)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
TseCylia rok temu |
TseCylia rok temu |
TseCylia rok temu |
TseCylia rok temu A tak w ogóle b. elegancko skład zrobiłeś. |
Cain rok temu |
Cain rok temu |
Where Is My Mind rok temu Na szybko nic więcej nie wymyślę. Wianeczek zbyt ceni swoją sztukę lub nie docenia, Aisaczek udaje, że jej nie ma itd... Pies nie wyraził zgody na publikacje wizerunku z noktowizora |
Where Is My Mind rok temu "Cześć Krzysztow! Dziękujemy za szybkie opłacenie zamówienia. O postępach w jego realizacji będziemy informować Cię na bieżąco. STATUS ZAMÓWIENIA MOŻESZ ZAWSZE SPRAWDZIĆ W PANELU KLIENTA. Pozdrawiamy, Zespół Drukarni Sowa" |
Where Is My Mind rok temu Sowa - druk na życzenie Państwa zamówienia. Nr zamówienia: 197651 Tytuł: Mała Antologia Twórców Opowi Tom 1 Przyjęcie zamówienia do realizacji zostanie potwierdzone osobnym e-mailem." |
Where Is My Mind rok temu Serdecznie pozdrawiam, Iwona Kostrubiec Sowa Sp. z o.o. ul. Raszyńska 13 05-500 Piaseczno Kom: +48 606 212 954" Mam kurna nadzieję, że dobrze, to chyba kwalifikacja. Ciśka dałem na parzystej stronie, dziś zauważyłem, ile jeszcze pomyłek? - wyjdzie w druku |
Where Is My Mind rok temu Coś zrobiłem źle, ale chyba będzie czytelne, tylko estetyka pójdzie |
Where Is My Mind rok temu Tytuł pracy Mała Antologia Twórców Opowi Tom 1 Typ publikacji Książki - 5% VAT Numer ISBN/ISSN 978-83-945108-6-2 Nakład 46 Liczba stron 174 Format 148 x 210 Rodzaj oprawy klejona Rodzaj papieru offset 80g Liczba kolorów środka 1+1 dwustronnie cz-b. Okładka Rodzaj okładek do wykonania Rodzaj papieru karton jednostronnie kredowany z białym spodem 230 gm2 Liczba kolorów 1+0 Nakład okładki 46 Okładka ze skrzydełkami NIE Foliowanie jednostronne (folia błyszcząca) Lakier UV wybiórczy NIE Hot-stamping (złocenie) NIE Zadruk 3 boków (krawędzi) książki NIE Informacje dodatkowe Pakowanie w folię termokurczliwą NIE Sposób pakowania pakowanie standard drukarni Wysyłka nadwyżki egzemplarzy NIE ) Sposób odbioru zamówienia wysyłka kurierem (koszt: 25.00 zł za każdą paczkę do 30kg) " |
TseCylia rok temu świeży druk:) |
TseCylia rok temu |
TseCylia rok temu |