Where Is My Mind 10 miesięcy temu Mail: yanko_wojownik@protonmail.com I to by było tak: Numer ISBN/ISSN? Tak Numer ISBN/ISSN 9xx8xx4xx0x4x Podatek: VAT 5% - książki Nakład 100 Format Format A5 (148/210) Szerokość 148 Wysokość 210 Środek - Blok liczba stron: 128 Kolorystyka środka: (1+1) Druk czarny dwustronny Papier: 80g Offset standard ----------------------------------------- OkładkaFormat Format A5 (148/210) bez skrzydełek Kolorystyka okładki: (4+0) Druk kolorowy jednostronny Papier: 230g Karton z białym spodem Arktika Foliowanie: Folia błysk Lakier miejscowy UV: Brak Lakier UV oraz hot stamping ----------------------------------------- Cena netto 775,12 zł Cena brutto 813,88 zł Nakład 100 szt. Cena netto za sztukę 7,75 zł Cena brutto za sztukę 8,14 zł Waga 17.34 kg Cena dostawy . 25,00 zł ----------------------------------------- Jeśli userów będzie za mało na książeczkę, poproszę o pule ISSN i będzie sobie gazetka. Ktoś inny chce zarejestrować się jako wydawca - podałem jak, nie wyrywam się, że ja, liczyłem na chętnych - deficyt... :) Ważne sprawy drogą mailową, tak będzie korzystniej, mail jest wyżej, dodam na profil. |
Where Is My Mind 10 miesięcy temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji