| Kochajmy lokalne, piękne dziewczyny |
 | DO SKASOWANIA - Pomyłka i Błąd |
 | O proszę, wolny wątek, można zająć i wejść w ''pomyłka i błąd''
Yanko szukał pięknych dziewczyn i kto wie czy nie znalazł, bo znikł...
Będę tu sobie snuć... pod tę miłość opowijską |
 | Swoją drogą brakuje Yanka... ciekawe co z nim się dzieje. I JamCi nie ma od kiedy Yanka nie ma... |
 | takie wątki z historią najlepsze, takie bezpańskie psy |
 | fajne wykopalisko |
 | też mi się spodobało... i niczyje, nikt nie wskaże drzwi. można pisać, co się chce... |
 | w sumie, to Yanka, ale on by się cieszył, że ktoś to ciągnie... |
 | i nikt nie wygania xd |
 | dokładnie |
 | dokładnie... |
 | jakbyśmy się zmówili xD |
 | bez przesady, wystarczy zwykła ludzka relacja |
 | a, że przyspamiliśmy "dokładnie"? xd |
 | chodziło mi, że w tym samym czasie napisaliśmy ''dokładnie'' |
 | znowu... |
 | kumam ;) |
 | widzisz...takie wątki mają magie |
 | duch św. jana czuwa |
 | magiczne... lubię taki klimat |
Część postów została ukryta (509)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
 | Nie graj znowu ofiary losu!
Kłamczuchy
Niejednego tu już zmiotlas psychicznie…jakie to zakłamane
Brak słów |
 | *kłamczucho
Spoko karma ci i tak wróci niebawem… |
 | Sama szukasz zaczepki ,gdzie temat skończony ,a później wywijasz piórkami jaka to ty poszkodowana nie jestes …żenada |
 | Idę na główną, trzeba trochę komentarzy napisać. Szczerych... xD |
 | Grafka, na ósmym piętrze przebywałem, ale niezalogowany., Z ciekawości przeglądając wpisy znanych mi osób, natrafiłem na pewne komentarze pod treściami. |
 | Kiedyś ósme było portalem edukacyjnym, w sumie powstało po upadku Wrzeszczy... tam trzeba było szybko się uczyć,
nie było głaskania.
Jakby dzisiaj wróciło do dawnej roli, to by te wszystkie stokrotki i mimozy, na zawał zeszły xD |
 | Ale dzisiaj można wydawać własnym sumptem i obrodziło w ''poetki'' xD |
 | A ty jestes wiecznie niespełnioną poetką ,akurat wpadłam trafem na twój profil…bardzo mi przykro ,ze jestes taka niespelniona |
 | Nawet mi się żal ciebie zrobiło przez chwilę…i zmień te włosy ,bo są okropne…
Wyglądasz jak tęczówka |
 | Swoją drogą, to nawet miłe, kiedy spotykam się z zazdrością kobiet.
Nie dziwię im się, bo fajna jestem i nie mogą tego znieść.
Zawsze tak było. Przyzwyczaiłam się... |
 | Jako facet nie spojrzała bym na ciebie przez minutę-nie dziwi mi nie już fakt ze jestes taka wredna w stosunku do innych.. |
 | A oczy mówią same za siebie,, |
 | To się chyba już w podstawówce zaczęło. Byłam kujonem, nie patrzyłam na chłopaków.
Nie było kiedy. Później też olimpiady... dzisiaj jak oglądam swoje fotki, to nawet ładna byłam,
ale wtedy nie patrzyłam tak na siebie. Co innego miałam w głowie... |
 | Dlatego z lekka musisz popisywać się inteligencja ..tylko z natury jest tak ,ze jesli ktoś uważa innego za głupiego to nie wchodzi z nim w dalsza polemikę ;) a ty robisz to cały czas,,. |
 | Chociaż raz jesteś szczera ! |
 | I nie chciałam chłopaków, którzy widzieli we mnie tylko kogoś, z kim chcieli się pokazać.
Ja chciałam dużo więcej... |
 | Mimo wszystkiego przestań zaczepić pierwsza i nie łudź się ,ze zaraz jakiś facet przybiegnie z forum ratować cię z opresji!,bo święta nie jesteś i potrafisz sama kloc pierwsza |
 | Grafi, skoro była, bo nie sądzę, że nadal działa, edukacja pod nadzorem. Dzisiaj to dyżurka dla smakoszów i koneserów, będąca w stanie wszystkich ekspozycją... |
 | Ja jakoś mam wygląd ,charakterek i serce :) i nie umniejszam innych kobiet jak ty.. to ,ze czasami jestem w energi męskiej nie świadczy ,ze jestem chłopek - to tylko mój charakter obronny!cale życie radzę sobie sama i nie z jednego dołka wychodziłam ,wiec nie pozwolę zeby ktos ani po mnie ani po słabszych jechał ,tylko po to zeby dowartościowywać się na krzywdzie ludzkiej |
 | Idę spać. Zostało mi jeszcze trochę do zrobienia, ale jutro dokończę, bo to i tak na piątek... dzisiaj jakaś pogoda senna.
Tutaj i padało, i wiało, i jeszcze słońce wylazło... takie pomieszanie z poplątaniem
Pech, dzisiaj tam już nic nie ma. Za byle co się chwalą i to przykre, że taki koniec ósmego. Nie mogę na to patrzeć... |
 | Grafi, z urlopu skorzystałaś? Jak ostatnio pisaliśmy |
 | Tak, na dwa tygodnie wyjechałam. Zaszyłam się w domku, tylko z naturą... i marzyłam sobie |
 | Dwa tyg. Czemu tak mało, jeśli mogę zapytać? |
 | w domku nad jeziorem... dla mnie to dużo, i tak musiałam przekładać daty, bo musiałam być w pracy.
dużo pracuję... |
 | mam nadzieję, że nie wkradła się jakaś odmiana niedosytu... |
 | nie. lubię to miejsce... tam odpoczywam. ostatnio ludzi przybywa, kto raz był, ten wraca... i ściąga znajomych. |
 | A to co innego — Mazury😉 |
 | Uciekam, Grafi.
do ponownego popisania
Zdrówka życzę |
 | nie, na Mazurach za dużo ludzi, mnie to męczy zamiast relaksować... mam swoje miejsce, chyba powoli wyrastam z tego, żeby jeździć po najbardziej znanych...
Tobie też dużo zdrówka... |
 | Panie, kiedyś to było... Ludzie dzień dobry mówili i poetom w tramwajach miejsca ustępowali. A teraz? |
 | kiedy to było Aleks i gdzie? |
 | Lato 95, na Ząbkowskiej |
 | aaa, czyli to luźna refleksja, bo już myślałem, że to o opowi ;) |
 | NinjaC może |
 | Dzień dobry, już ustąpiłam miejsca. |
 | W poezji nie siedzę, może tak było, może poetom całowano sygnet pod komentarzami wierszy |
 | trzeba czołowych poetów Opowi zapytać. Tylko ktorzy to??????? |
 | czołowi poeci brzmi dumnie |
 | z wielką mocą wielki chuj, jak to powiedział pewien otyły wieszcz |
 | Ci na magnes. |
 | jednak coś tej poezji liznąłeś skromnisiu |
 | „wielki chuj ci na magnes” poezja powstaje na naszych oczach |
 | No. No. Odleglosc!!!! |
 | Bettina, ty może wypij kakao i wróć |
 | Dzisiaj aktywne czwartki na oddziale, ale spokojnie, jutro w kaftan i do karceru, będzie spokój |
 | Łukaszwnko |
 | Albo inny zryty beret |
 | Bettina to Łukaszenko? |
 | Aleks z jednej strony „zaciekawił mnie ten sygnet „😅😉
Przy każdym pocałunku ładowała by się literacka energia tworzenia hmm |
 | jakaś dziwna atmosfera się zrobiła… zawijam. |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji