![]() | Bojownik pół roku temu |
![]() | sunburst pół roku temu |
![]() | wikindzy pół roku temu |
![]() | Aleks99 pół roku temu |
Część postów została ukryta (5430)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
![]() | pitolik 4 miesiące temu A bliski ktoś, czy dalszy średnio? Źle, jak bachory śnią się i woda nieczysta |
![]() | pitolik 4 miesiące temu |
![]() | pitolik 4 miesiące temu Jak raz zła baba na mnie spojrzała przy robocie, to zasłabłem i roboty nie skończyłem, mnożyć można, a to tylko chwilowo bezpośrednio, a co w chałupach odprawiają? |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu W pierwszej chwili również ponyślałam o jakimś złorzeczeniu, jednak w dalszej części dnia okazało się, że to działanie Kosmosu. Tak, tak Kosmosu. Rozsupłało się wiele spraw, które ciążyły mi od dwóch tygodni. Odszedł leciwy Stryj. Napisz, co to za wiącha i gdzie ją można nabić. Wierzysz w Szeptuchy? One mają ogromną moc i nie każda może nią zostać. "Z tym" trzeba się urodzić. Choć nie jestem wierząca, to w niektóre namacalne rezeczy wierzę. Wierzę w działanie Kosmosu. Zabrał, by dać. Sny również mają moc i w ich moc równieź wierzę. Kiedyś śniiło mi się gówno. Zwyczajna kupa. Dużo kupy. Sen przełożył się w realne srebrniki. |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu Agresywne i żarte. Podobają mnie się Silki, obserwuję na ig jedną hodowlę. Ponoć są łagodne, przytulaśne i wogle bardzo milusińskie, no i są śliczne. Puchate kuleczki🥰 |
![]() | pitolik 4 miesiące temu Wiącha - w sensie całe garść symboli ochronnych na paluchy, na szyje, w kieszenie, np pentagram itd, nie bede wymieniał litanii. Zło i dobro da się generować i negatywne oddziaływanie faktem jest |
![]() | pitolik 4 miesiące temu Silki śliczne, tylko bywa, że łapią chorobę, która je wymęcza, charakterystyczna dla ich rasy, dlatego osobiście w karzełki łapciate na kwoki poszedłem |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu Mają nadzieję, że ludzie udławią się przy połykaniu? |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu Terrosta Obrzdęk został całkowicie spacyfikowany, choć pozostał po nim lekki ból. Może to z powodu syndromu sztokholmskiego. Dowódca jednostki antyterrorystycznej, McAntyBiotyk, twierdzi, że tak musi być, więc tak jest. Jeszcze kilka dni i będzie wspaniale. |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu Z połykaniem tabletek. |
![]() | Cain 4 miesiące temu |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu Do innego otworu są czopki. Ale to nie czopek, niestety :( |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu Masz cukrzycę? To niedobrze. Zamiast chlać musisz o się dbać. Ptactwo wszelakie posiadasz, a rogaciznę również? |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu Jak w Polsce, to bliziuchno, co to jest 600km? Może kurier do paczkomatu podrzuci jakie stadko😅 |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu Ale teraz to pewnie kuriery wszystko wożo, żeby zarobić na mesełko. Takie czasy. |
![]() | Wianeczek 4 miesiące temu ![]() |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu *****_**_**** |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu Niech dziadyga drży i dyga. **ój*** |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu Ale Dzisiesze dwie są w oczekiwaniu. Poczekamy, zobaczymy... |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu ![]() |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu Szkoda :( Se założę wontek, bo to nie ma sensu. |
![]() | słone paluszki 4 miesiące temu Bye Bye wontku Bojownika, co ze strachu w portki sika🤣 |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji