| Dla Ciebie, Szwagier, Ruda! Zdrowie!
Poproszono - założyłam. Witam i proszę się panie i panowie czenstujom. |
 | Odhaczam sie i idę spać. |
 | Miau. |
 | Witam koto. Zapraszam Noico'a kiedy będzie miał pochotę i innych także. Fajnie, że jesteście i że można się powygłupiać tu z wami. |
 | Nie ma sprawy, ale dziś już jestem padnięty na ryj. Ledwo zipię. |
 | Ale polityczne to sobie będziemy na polityczny dywaggować, coby Antoniego nie wnerwiać. |
 | No, dobrze trzymać się tematów.bo tu ma być luzik. |
 | Jeszcze tylko apropos tych dziwnych trunków (tytułowych), o jakie trunki chodzi? |
 | Dziwny trunek, który spożywałam przed dosłownie chwilą: mieszanka whiskey i amaretto w proporcji 1:1. Witam pitolących! |
 | Kurcze, szczerze żałuję i zazdraszczam że tego nie mam dzisiaj Vespero. |
 | Trunkiem tego pitolenia, w hołdziew mojemu Szwagrowi, ktłoremu zawdzięczam rózne takie - Whisky.
Młoda się napitoliła i na pitolenie przylazła. Pa młoda jak mie ubrały w zakładanie tego. A pam iętam jak się biły o setne :) |
 | Jest mi dobrze, jest mi ciepło, jest mi optymalnie, więc mogę sobie popitolić, a jutro zrobić ewentualnie powtórkę z rozrywki. |
 | Ja też pamiętam, a nawet sto pierwsze początkowo bojkotowały. Ale to już przeszłość i się nie wrati. |
 | Młoda czy - używając wyrażenia pana R. porucznika i niedoszłego pułkownika - prowokujesz mnie do mordobicia? |
 | Ale że ja? Ja przecież jestem niewinna jak, nie przymierzając, twój aniołeczek. Tylko stwierdzam fakty. A jak coś ci nie pasuje, to cho na solo, zrobimy walkę na gołe klaty. |
 | Ty dobrze wiesz o co loto - kurła, dobrze mi, ciepło, kanapki, kur... jakie to były? Wiosenne, ja prdle... Nawet nie pytam za co? I kto jest kogo synem. |
 | Sabatni dzień się zaraz kończy |
 | Ależ nie, Ant, bo jutro jest po tym, jak się śpi, wszyscy to wiedzą. A kanapki były z rzodkiewką i szczypiorkiem. |
 | To prawda, dla mnie też jutro zaczyna się jak wstaję |
 | Czyli na ostro, Młoda. To tak po tej Srebrenicy zostały akcje na ostro... |
Część postów została ukryta (4953)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
 | Piękna to jest Dancewicz Renata. A Wieniawa to był Długoszowski :D |
 | Amber jest bardzo ładna, tylko z charakteru monstrum. |
 | Wieniawa ładna, ale bez szału. Pełno takich. |
 | Dokładnie, nic nie mam do tej Julki (a co ja ja znam??), ani do jej wyglądu, ale jest tak szalenie zwykła z twarzy. Żadne cudo. Nie olśniewająca. Coś jak Borys Szyc :))))))))))) |
 | Witam |
 | Cześć, Kwiatuszku |
 | Hejka |
 | Dancewicz tak, kiedyś |
 | Takich jak Amber też jest pełno. I to takich bez mordy jak pies. |
 | Targówek, określając tak osoby, których nie lubisz lub, co gorsze, które Ci sie nie podobają, sam wydajesz sobie opinię osoby nie liczącej się z nikim, jak psychopata. |
 | nieliczacej* |
 | Bo to jest psychopata. |
 | O sobie mówisz świrze? |
 | Antoni, nie jestem pewna czy Targówka można uczłowieczać ? |
 | To raczej syndrom. I to chorobowy. |
 | Różnica między patologią a skrzywieniem bywa niezauważalna. |
 | Ale skończmy, bo go nie ma, a za plecami to wiadomo... |
 | Psychopata, bo powiedziałem o kimś że przypomina mi psa? |
 | Dobra,nie widzę sensu kontynuowania tematu przemiłej Amber. |
 | Nie, bo powiedziałeś "ryj" i "morda" o kimś, kogo nie lubisz. |
 | Mnoży się tu ostatnio psychopatów. Świat się zmienia?
Nie wystarczy nam już wiekontowy oszołom i specjalista od pierdzenia? |
 | Zwiększa sie ilość osób, które uważają, że nic złego nie robią. Bo m.in psychologia popularna mówi, żeby niczego nie żałować. |
 | Mirek wydaje mi się, że jako stary facet to ty wiesz lepiej o pierdzeniu. |
 | ;) |
 | Tylko się pierdzeniem nie fascynuję i nie piszę o nim jak ty :)
Czyli jestem stary facet, ale normalny, a ty młody, ale jebnięty :) |
 | Padam :/ |
 | 5000 |
 | 90125 |
 | Heh :) |
 | ktoś się odważy założyć nowe pitolenie? |
 | Żyje ktoś tu jeszcze? |
 | Pomarli |
 | Tjeri, Wzywałaś demony? |
 | To było jedno z najdłuższych pitoleń, błękitne płomienie mają trwalszy żar |
 | Cześć Marg, na fejsie po prostu jestem zdezaktywowany, męczy mnie już nowoczesność i współczesne trendy |
 | Ale w opku dałaś czadu z budowaniem zdań - kurdę, ja bym nie krytykował, bo jest może i niepoprawnie, ale jakże oryginalnie, nie do podrobienia |
 | Zapitoli się i zatnie, będzie nie rozwinięcia |
 | *nie do |
 | Elo elo 3 2 0 |
 | Niestety wibratory z wwryfikatorium zablokowały mi konto. W zasadzie za nic. Po prostu moje ostatnie opowiadanie im się bardzo nie spodobalo. I zamiast usunąć, ban na zawsze. |
 | Po co trzymać psychopatów na stanie?
To tylko tutaj możliwe. |
 | Poznalu się:)) |
 | *poznali |
 | Wolicie, by partner seksualny był traktowany jak ukochana osoba czy jak ścierwo służące jedynie przyjemności? |
 | Dziwne, że zablokowali Cię dopiero teraz? To portal dla piszących normalne teksty, a nie chore wynaturzenia.
A co do pytania, to jest to tak głupie pytanie, że głowa boli. |
 | Witam |
 | I o zdrowie pytam |
 | Ale gadacie! O, ja cię! |
 | Antoni Grycuk, Tu nikt się brakiem intelektu nie wykręca |
 | Niniejszym zamykam pitolenie. |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji