![]() | jerry 2 miesiące temu |
![]() | Harem Szejka 2 miesiące temu |
![]() | Harem Szejka 2 miesiące temu |
![]() | Szpilka 2 miesiące temu Czy wadera może dołączyć do watahy? |
![]() | Niepowtarzalny Styl z Opowi 2 miesiące temu |
![]() | Cygan 2 miesiące temu |
![]() | Dark Side 2 miesiące temu - O podgrzybek. Idzie dalej. - O maślak. Idzie dalej. - O gówno, dobrze, że nie wdepnąłem! |
![]() | jerry 2 miesiące temu @ HS jesteś mile widziany, tylko bez rozrabiania @Cygan Głuptaki są takie piękne i pod ścisłą ochroną @Dark Side opuść krainę lagodności i idź na rykowisko poryczeć |
![]() | jerry 2 miesiące temu @ Niepowtarzalny owszem, owszem zawitam u Ciebie i coś przeskrobię |
![]() | Belzebub 2 miesiące temu |
![]() | Belzebub 2 miesiące temu |
![]() | Taki jeden 2 miesiące temu |
![]() | Dark Side 2 miesiące temu Kobieta oburzona: NIE! Menel Belzepup na to: dobrze, to poczekam na dole... |
![]() | Dark Side 2 miesiące temu Szynka |
![]() | Słonina z tyłka 2 miesiące temu wychowałam się w dobrej katolickiej rodzinie dzień kiedy ojciec przyłapał mnie ubraną w sukienkę był przełomowy i bolesny - zlał mnie sprzączką od pasa matka ścierała krew z podłogi później był ksiądz egzorcysta i psycholożka która moje milczenie skwitowała chorobą psychiczną czasy gimnazjum były dość neutralne oprócz jednej imprezy na początku III klasy pijani idioci otoczyli mnie siłą zdjęli majtki dali nożyczki i głośno dopingując krzyczeli żebym to obcięła w liceum było gorzej musiałam być bardziej ostrożna nie zawsze z powodzeniem za to z wpierdolem ty jebana cioto ty pedale żryj kał jak chcesz się ruchać w dupę ale ja nie chcę! ruchać się w dupę tylko w cipę jak będzie gotowa przed siedemnastymi urodzinami prawie się zabiłam wylądowałam w psychiatryku na oddziale przepełnionym Pluszowymi bestiami w końcu poczułam że jestem w domu z rodziną matka cyklicznie zamawia msze w mojej intencji ojciec wyrzekł się mnie ale czasami po pijaku dzwoni i grozi że jak nie przestanę go ośmieszać to mnie zabije mam na imię Ola nie jestem dewiantem jestem człowiekiem i chcę być szczęśliwa proszę, pozwól mi |
![]() | Słonina z tyłka 2 miesiące temu piesek rastafarianina w kolorze piaskowym rozgląda się wściubia nosek dwa bursztynki błyszczą w kruczych wieńcach przesadne uszy jak skrzydła gotowe do startu pilotują wagonik więc ruszamy prawa dłoń wyciąga z kieszeni pyszne kąski dokładnie ta sama z czułością głaszcze zadowolony łepek obserwatorzy demonstrują nieśmiałe uśmiechy a ich prawe dłonie eksplorują kieszenie piesek rastafarianina beztrosko ułożony przy kolorowych skarpetkach śni czułe dłonie pełne przysmaków gdzieś na słonecznej plaży przy dźwiękach reggae dreadlocki przy akompaniamencie Boba śpiewają o piesku w metrze ____ 1 lipca obchodzimy Dzień Psa i Międzynarodowy Dzień Reggae |
![]() | Słonina z tyłka 2 miesiące temu jakie dobre dziecko oczko taty który uczy go być mężczyzną normalny chłopiec jak inni przedwczoraj rozpruł misia oderwał głowę lalce siostry moja krew! tata śmiał się i chwalił synka pokazywał lewy sierpowy i grappling * był takim dobrym dzieckiem rozrabiał jak każdy chłopiec oczko taty i mamy dzisiaj zabił dwóch kolegów i przyjaciółkę siostry twoja krew! ktoś krzyczy niedaleko pada pięść od twarzy ____ 1 czerwca obchodzimy Dzień Dziecka i Światowy Dzień Rodziców |
![]() | sloneczko 2 miesiące temu W sekretariacie zostali? |
Część postów została ukryta (1361)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
![]() | Akwadar miesiąc temu |
![]() | jerry miesiąc temu |
![]() | yanko wojownik 997 miesiąc temu |
![]() | Akwadar 3 tygodnie temu |
![]() | paluszki z paczuszki 3 tygodnie temu ![]() 🤣🤣🤣 |
![]() | Niepowtarzalny Styl z Opowi 3 tygodnie temu Myślałam przez całą noc o tym, co tu padło. Kaśka ma rację, roztrząsanie prywatnych spraw na forum, to skurwysyństwo. . Przyznaję, pogubiłam się, z jednej strony choroba, z drugiej ucieczka przed myśleniem o niej. Na pewno ktoś uzna, że to wszystko mi się należało. Nie przeczę. Byłam zimna i niezdolna do miłości, dlatego raniłam tych, którzy się do mnie zbliżali. Może w jakiś sposób zraniłam i Adama. Bo tak naprawdę ja go wcale nie znam, bo jak można poznać kogoś po kilku rozmowach tel czy wymienionych sms-ach. Może on i jest dobrym człowiekiem, a ja tylko nie potrafiłam mu zaufać. Ani go docenić. Zresztą nie miał ze mną lekko, jak wszyscy. Yanek też nie miał ze miał lekko. Często, nawet może nieświadomie, też go raniłam. Jedyne, co dzisiaj mogę, to przeprosić wszystkich za to całe zamieszanie. Jest mi bardzo wstyd, że doszło do czegoś takiego. Życzę wszystkim powodzenia i raz jeszcze przepraszam. |
![]() | Niepowtarzalny Styl z Opowi 3 tygodnie temu |
![]() | paluszki z paczuszki 3 tygodnie temu Puk puk do serduszka 😎 |
![]() | paluszki z paczuszki 3 tygodnie temu |
![]() | paluszki z paczuszki 3 tygodnie temu Baw się Łukaszenko w kopiowanie i wklejanie wierszyków userów, oraz dopieprzaniu MM z innych nicków i spełnianiu erotycznych fantazji z bettiną. To szczyt twoich możliwości na opustaszałym forum, tłuściutki pączusiu z infolinii dla zdesperownych kobicinek. |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji