słone paluszki dwa lata temu |
Cain dwa lata temu |
Wianeczek dwa lata temu |
Cain dwa lata temu ![]() |
Cain dwa lata temu ![]() |
słone paluszki dwa lata temu Tak bardzo lekko, że moja wyobraźnia przenosi mnie na plan wszystkich odcinków Piły. Ale nie dam za wygraną. Nigdy! |
słone paluszki dwa lata temu ![]() |
Proboszcz dwa lata temu |
słone paluszki dwa lata temu Patafianie. |
Proboszcz dwa lata temu Nie smuć się "dziewczyno" że już wchodzą tylko z śliną jutro mogą tam robaki pluć |
Proboszcz dwa lata temu że już wchodzą tylko z śliną jutro będą się robaki snuć |
Szpilka dwa lata temu Nie smutaj, chłopino! Weźże w rąsię ino i z Renią Rączkowską zabawiaj się bosko •ᴗ• |
Część postów została ukryta (3299)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Diabelskie Muskuły 3 dni temu |
Cain 3 dni temu |
Cain 3 dni temu |
Aisak 3 dni temu Moja prababka miała sześciu synów i jedną córkę. Synowie byli zdrowi, urodziwi i rozbestwieni, jak dziadowskie bicze. Najmłodszy potajemnie spotykał się z dziewczyną. Oboje piękni i młodzi. Ona miała włosy jak noc, a on jak przygaszone słońce. Spotykali się najczęściej wieczorami w ustronnych miejscach z daleka od wścibskich oczu i języków. Po jakimś czasie chłopak coraz częściej zostawał w domu i nie chciał nigdzie wychodzić i z nikim się spotykać. Minęło kilkanaście klepsydr i do domu chłopaka przyszli goście. Jego brzemienna ukochana z najbliższą rodziną. Chcieli wymóc na nim i jego rodzicach ślub, ale bałamut nie chciał się żenić, a i prababka także go nie zachęcała specjalnie. Czas spokojnie mijał, ale coś zaczęło dziać się z chłopakiem, nogi odmawiały posłuszeństwa, chudł, całkowicie zaniemógł. Dziewczyna była Cyganką, a w dniu, kiedy ukochany wyrzekł się jej i dziecka, jej matka lub inna krewniaczka rzuciła na chłopaka klątwę. Cyganie wyjachali, a chłopak nigdy w pełni nie wrócił do zdrowia. |
Aisak 3 dni temu Znam inną historię z naszych czasów. Najlepszy przyjaciel mojego kuzyna też poznał dziewczynę. Wielka Miłość buziaczki całuski przytulanki. Kiedy dziewczyna zaciążyła, to sprowadziła matkę, a ta jej przywiozła ziół. Niedługo potem dziewczyna poroniła. A później najlepszy przyjaciel mojego kuzyna powiesił się. Dziewczyna była ukrainką, a historia wydarzyła się ćwierć wieku temu... Nie napisałam wcześniej, że ten chłopak był bardzo dobrym, porządnym człowiekiem. Miał mieszkanie i pracę. Widziałam go dwa albo trzy razy, dziewczyny nie poznałam. Strasznie go szkoda, że tak młodo zakończył życie... |
Aisak 3 dni temu Kiedyś przyjmowała w Mińsku jakaś znana i bardzo polecana wróżka, więc w pociąg i w trasę. Nawet adresu nie trzeba było znać, bo wystarczyło taksiarzom powiedzieć wróżka i jechali w ciemno. W czasie sesji rozmawiała bardzo łamanym angielskim na kamerce z jakimś czarnym. Kazała nam zapisywać wszysto na kartce, a przy okazji chciała sprzefać 150 litrowe akwarium xd Aparatka. Od każdej zainkasowała coś ok 150 zł, a to było dawno temu ok 18 lat i tyla my o niej słyszały. Banialuki. |
Aisak 3 dni temu Chciałam jakiś wierszyk liryczny wakacyjny słoneczny, no ni huhu. Dramat😭 |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu Ai twierdzi, że można to obejść i ustawić przez przeglądarkę, ale nie łumiem takiego hakerowania😭 |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu Jestem na takim portalu, na któryn nikt już nie publikuje albo bardzo bardzo rzadko i zupełnie mi to nie wadzi. Jestem już chyba na innym levelu. |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu Najbardziej nowych zestawień znaczeń. |
Aisak 2 dni temu 🤣🤣🤣 |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu Am |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu Lipogram Pangram Heterogram |
Aisak 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
Starszy Woźny 2 dni temu może nie blokujesz, tylko nie mam możliwości kom. koniec świata. dałem ci pałę. NO! |
Aisak 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu https://dyskusje.radiokatolik.pl/viewtopic.php?f=16&t=30619&start=15 |
Aisak 2 dni temu |
Aisak 2 dni temu Heterogram – litery nie mogą się powtarzać (zdanie może być krótkie, np. „Wytnij gachom fliz”). Pangram – zdanie musi zawierać wszystkie litery alfabetu (litery mogą się powtarzać, np. „Mężny bądź, chroń pułk twój i sześć flag”). Pangram-heterogram (idealny) – zawiera wszystkie litery alfabetu i żadna się nie powtarza (to najtrudniejsza forma, jak wspomniane wcześniej zdanie z kormoranem). |
Aisak wczoraj o 8:34 🥵 |
Aisak wczoraj o 19:51 ![]() |
Aisak wczoraj o 19:52 ![]() |
Aisak wczoraj o 19:53 |
Aisak wczoraj o 19:53 |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji