słone paluszki 2 lata temu |
Cain 2 lata temu |
Wianeczek 2 lata temu |
Wianeczek 2 lata temu |
Wianeczek 2 lata temu |
Cain 2 lata temu ![]() |
Cain 2 lata temu ![]() |
słone paluszki 2 lata temu Tak bardzo lekko, że moja wyobraźnia przenosi mnie na plan wszystkich odcinków Piły. Ale nie dam za wygraną. Nigdy! |
słone paluszki 2 lata temu ![]() |
Proboszcz 2 lata temu |
Proboszcz 2 lata temu |
Proboszcz 2 lata temu |
słone paluszki 2 lata temu Patafianie. |
Proboszcz 2 lata temu |
Proboszcz 2 lata temu Nie smuć się "dziewczyno" że już wchodzą tylko z śliną jutro mogą tam robaki pluć |
Proboszcz 2 lata temu że już wchodzą tylko z śliną jutro będą się robaki snuć |
Szpilka 2 lata temu Nie smutaj, chłopino! Weźże w rąsię ino i z Renią Rączkowską zabawiaj się bosko •ᴗ• |
Część postów została ukryta (4418)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Aisak miesiąc temu To na pewno będzie szalony limeryk🤣 |
Notopech miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
Notopech miesiąc temu |
Domi123 miesiąc temu https://www.opowi.pl/limeryk-na-dzien-orangutana-a126782/ |
Aisak miesiąc temu Dziękuję Wam za uśmiech od ucha do brzucha🤣🤣🤣 |
kigja miesiąc temu |
kigja miesiąc temu ![]() 😆 |
Aisak miesiąc temu |
Domi123 miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
NinjaC miesiąc temu |
il cuore miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu — "warto było czekać" Złośliwy gnom. |
kigja miesiąc temu Międzynarodowy Dzień Pamięci i Hołdu dla Ofiar Terroryzm🗣🗣🗣 👤 Światowy Dzień Optymisty 😄 Międzynarodowy Dzień Seksu 🫂 |
kigja miesiąc temu ![]() |
Aeliora miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu 10 historii po 10 słów. Polecam😊 |
Aisak miesiąc temu Wontek o bogumile by się przydał. Jak wyglądałoby wszystko w Polsce, gdyby rządził bogumił? Internet Tylko po pielgrzymce do Częstochowy internet dostępny byłby przez 15 dni w miesiącu, co 4 dzień 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 |
JagVetInte miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
il cuore miesiąc temu |
Domi123 miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu I napisz ogłoszenie na pitoleniu, bo tu nie każdy zagląda. I napisz pierwsza i zaproś innych fo zabawy. To najlepiej działa. |
Aisak miesiąc temu |
Domi123 miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
kigja miesiąc temu |
kigja miesiąc temu Europejski Dzień Pamięci Ofiar Nazizmu i Stalinizmu😔 oraz Międzynarodowy Dzień Pamięci o Handlu Niewolnikami i jego Zniesieniu😔 |
Aisak miesiąc temu Taka mikra i blada Ledwo włóczę nogami Choć to na mnie cmokali Jestem cieniem człowieka Nic mnie w życiu nie czeka Szkoda moich bimbałów Apel dam do becwałów: Stoję nogą w zaświatach Z bimbałami lecz sama Piszę dziadku do ciebie: Chciałbyś być ze mną w niebie? Daj mi trochę rozkoszy Miły bądź mi najsłodszy Miski D już czekają Pranie zrób a herbatą Poczęstuję i różą Niech się głupie oburzą Niech zazdroszczą judaszki Funeralnej igraszki |
kigja miesiąc temu |
kigja miesiąc temu |
kigja miesiąc temu |
kigja miesiąc temu |
kigja miesiąc temu |
Diabelskie Muskuły miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
kigja miesiąc temu |
Domi123 miesiąc temu |
Notopech miesiąc temu |
kigja miesiąc temu Podczas planowania pierwszego wydarzenia, organizatorzy wymyślili, że będzie to zjazd bliźniąt, podczas, którego odbędzie się opiekanie w ognisku wielkopolskiej “pyry” czyli ziemniaczka. Właśnie stąd wziął się “spieczony bliźniak”. 🙂🙂 |
kigja miesiąc temu |
kigja miesiąc temu Dzień Solidarności i Wolności🤍❤️Święto Kawalerii Polskiej🤍❤️ |
kigja miesiąc temu Dzień Weterana Walk o Niepodległość Rzeczypospolitej Polskiej🤍❤️ Święto Wojsk Obrony Przeciwlotniczej🤍❤️ |
Aisak miesiąc temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji