Szykany i mobbing na portalu

Vampire Fangs
2 mies. temu
Postanowiłem zamieścić na Opowi ten wątek, bo uważam, że niestety nasz portal chamieje i traci na szacunku w porównaniu z porządnymi portalami literackimi. Największa część hejtu i gnojenia innych użytkowników jest „zasługą” trolli.

Po co zakładam wątek o mobbingu na portalu? Po prostu chciałbym z Wami stworzyć coś w rodzaju bazy informacyjnej o trollach i ich obraźliwych i złośliwych komentarzy (głównie to obelgi i zniesławianie).

Wspomniana baza o trollach i ich podłych komentarzach ma na celu ochronę nowych i obecnych użytkowników przed hejtem.

Wklejajcie wszyscy chętni komentarze trolli. Niech wszyscy widzą kto jest trollem i komu dokucza!

Im więcej nas pokrzywdzonych, tym mniej trolli, których warto zablokować.
Vampire Fangs
2 mies. temu
Lotos ponad tydzień temu
To świadczy, że jesteś chorym człowiekiem, co prawda tu tak niewinnie, opisujesz eksperymenty sado maso i ubolewasz, że nie możesz zrobić jakiegoś doświadczenia na twoim zwierzątku, rodzice się nie zgodzili. Skopiowałem to opowiadanko i prześlę je znajomemu psychologowi. Pamiętam, że pisałeś opowiadania o gwałceniu i torturowaniu, zapewne jesteś niezłym swirem, poczytaj co psychologia pisze o takich świrach jak ty. Niby tylko piszesz, ale chory umysł to chory umysł.
Robisz sobie reklamę?
Cain
2 mies. temu
NinjaC
2 mies. temu
Vampire, będziesz tu wklejał takie kwiatki?
Aisak
2 mies. temu
Vampire Fangs
2 mies. temu
C₁₂H₂₂O₁₁ - w pewnym sensie tak, ale działam w dobrej wierze.

Moja odp. do komentarza:
44 min. temu
Robisz sobie reklamę?
Vampire Fangs
2 mies. temu
NinjaC – mam nadzieję, że nie tylko ja. Liczę na innych, ale boję się, że oleją mój apel.

Moja odp. do komentarza:
29 min. temu
Vampire, będziesz tu wklejał takie kwiatki?
Vampire Fangs
2 mies. temu
Sprostowanie do pomyłki:

Im więcej nas pokrzywdzonych, tym WIĘCEJ trolli, których warto zablokować.
NinjaC
2 mies. temu
Te hasło nie brzmi dobrze.
il cuore
2 mies. temu
Dawniej takie wątki były usuwane – wystarczyło zgłosić adminowi 🚑
JagVetInte
2 mies. temu
Wpadłem, bo nazwa forum wskazuje na jakąś formę poradnika. Jak szykanować itepe
NinjaC
2 mies. temu
Raczej afiszowego słupu
NinjaC
2 mies. temu
Poradnik jak szykanować xd
A nie zdrowiej dla samego siebie, bo po prostu skorzystać z opcji blokady?
Alienator
2 mies. temu
To by było zbyt oczywiste.
NinjaC
2 mies. temu
Jak ktoś nie potrafi poradzić sobie z trollingiem pod swoim tekstem, to nie jest godny miana Opowijczyka Xd
NinjaC
2 mies. temu
Vampire, ty masz konflikt z pewnymi osobami, któż z nas nie ma. To już nie trolling, to codzienność ;)
Vampire Fangs
2 mies. temu
NinjaC – jeśli trolling, to codzienność, to już będzie koniec świata!
NinjaC
2 mies. temu
Trolling jest ok jak nie przekracza granic. Konflikty to już coś zupełnie innego i chyba naturalnego.
Vampire Fangs
2 mies. temu
Niestety granice zostały przekroczone i kilku trolli musiałem zablokować.
NinjaC
2 mies. temu
Rozumiem.
Vampire Fangs
2 mies. temu
Kolejny wredny troll do kolekcji:

ProzaicznaObława 7 godz. temu
Drogi grafomanku. Myślisz, że zablokowanie każdego, kto mówi ci, że beznadziejnie piszesz, sprawi, że będziesz pisał lepiej? To tak nie działa. Blokuj, blokuj, przynajmniej nie będzie mnie kusiło komentować pod twoją grafomanią, jak bardzo nie umiesz pisać.
Vampire Fangs
2 mies. temu
Do wiadomości użytkowników:

Osoby, które musiałem zablokować to tzw. trolle stosujące mobbing, szykany, zniesławianie oraz obraźliwe słowa skierowane do mnie. Moja godność i dobre imię zostały naruszone. Są pewne granice, których nie można przekroczyć, a niestety tak się stało. Natomiast wspomniane na początku trolle robiły mi przykrość i obrażały mnie. Jakbyście się poczuli, gdyby przez wiele miesięcy bylibyście wyzywani od grafomanów, świrów, zboczeńców i ostatnio przez Aisak chorych umysłowo (niedorozwiniętych) ?
Vampire Fangs
2 mies. temu
Apeluję do wspólnej walki z trollami. Jednak bez Waszej pomocy i zaangażowaniu będziemy bezradni. Zrozumcie, że mam dobre zamiary i pragnę Waszego dobra. Nikogo nie chcę zmuszać natrętnie do działania, ale bez walki trolle wygrają i będą czuć się bezkarnie. Wasza bierność to sytuacja, w której sami strzelacie sobie w stopę.
Vampire Fangs
2 mies. temu
Jak zablokować trolla na Opowi?

- musisz zalogować się na Twoje konto

- następnie klikasz pseudonim osoby, którą chcesz zablokować

- w prawym, górnym rogu znajduje się obok ikony „obserwuj” ikona „zablokuj użytkownika”

- teraz pozostaje tylko danego użytkownika zablokować

- w każdej chwili można wybraną osobę odblokować, jeśli jest taka potrzeba
Vampire Fangs
2 mies. temu
Wonzincelami 3 dni temu
Nawet tutaj roi się od błędów, ale czego spodziewać się po tobie spodziewać? Twoje utwory będą wieczne... będą wiecznie pokazywać, że każdy może pisać, ale nie każdemu wychodzi. A ponieważ wyzywasz od trolli ludzi, którzy wskazali ci ewidentne błędy (nie umiesz ich poprawić, bo o pisaniu nic nie wiesz), to ja nazwę cię zboczonym świrem-grafomanem. Pisz dalej w idiotycznym przeświadczeniu, że świetnie piszesz i nie potrzebujesz nauki.

Komentarz ode mnie:

Za nazwanie mnie zboczonym świrem-grafomanem zasługujesz na specjalną nagrodę, czyli tytuł TROLLA-PIJAWKI 2026 ROKU. Gratulacje i już mnie nie będziesz obrażał!
Vampire Fangs
2 mies. temu
„Co nas nie zabije, to nas wzmocni". To prawda, ale mobbing niszczy naszą psychikę i zdrowie psychiczne. Długotrwałe gnojenie osoby może wywołać zaburzenia psychiczne jak np. depresja czy schizofrenia, którym towarzyszą myśli samobójcze.

Czy mobbing ze strony trolli nas wzmocni? To zależy od siły naszej woli przetrwania. Ktoś może się załamać, inny będzie walczył jak ja o godność i nie podda się.
Vampire Fangs
2 mies. temu
Aisak 3 tygodnie temu
JEŚLI OSOBY PORÓWNUJĄ DZIAŁALNOŚĆ AK DO DZIAŁAŃ UPA, to wnoszę, by ODEBRANO IM POLSKIE OVYWATELSTWO I WYPIE*DOLONO Z MOJEGO KRAJU, POLSKI, NA FRONT UKRAIŃSKI, gdzie powinni pozdychać.

Mój komentarz:

Według mnie Aisak pokazała swoje prawdziwe oblicze osoby chamskiej, wulgarnej oraz prymitywnej. Aisak udowodniła, że potrafi zrobić komuś przykrość jak powyżej lub obrażać mnie od upośledzonych osób!

Przynosisz wstyd i obniżasz chamstwem poziom naszego portalu!
Vampire Fangs
2 mies. temu
Fragment wymiany zdań między trollami o mnie:

Aisak 2 tygodnie temu
Wszystko pięknie opisałeś, ale są osoby, które z nie swojej winy nie przeskoczą własnej poprzeczki...

SwanSong 2 tygodnie temu
Aisak Czyli po prostu mówisz, że jest niepełnosprawny intelektualnie.
Vampire Fangs
2 mies. temu
Wiersz dedykuję wszystkim trollom z Opowi

nic sami nie piszą
tylko bezczelnie krytykują
nie mają za grosz kultury
ich umysły opanowała pycha
zazdroszczą innym pióra
obrażają i nie mają wstydu
niestety nie da się ich wytępić
przypominają szczury
pieprzone pijawki
dające same jedynki
gdyby mogli daliby zera
sami są zerami na portalu
podłe trolle z Opowi
Vampire Fangs
2 mies. temu
Parafrazując cytat - „Problem z wyścigiem szczurów polega na tym, że nawet jeśli wygrasz, nadal jesteś szczurem” stwierdzam, że problem z mobbingiem trolli polega na tym, że nawet jeśli dopieprzą, to nadal będą trollami.
Vampire Fangs
2 mies. temu
UWAGA!!! W moim wątku nie odpowiadam na wszelkie zaczepki i głupie / chamskie / bezczelne uwagi oraz komentarze ze strony trolli, bo ich nie szanuję. Natomiast pozostałe osoby mogą liczyć na dialog i szacunek.
Gymli
2 mies. temu
o nim pseud
2 mies. temu
Brawo! Wreszcie ktoś się odważył i robi z tym porządek. Do listy dorzuciłbym jeszcze podżegaczy wojennych i krzyżowców cyfrowych. Oni też bardzo szkodzą naszemu portalowi. Czuwaj!
kasiaczek
2 mies. temu
Należałoby jeszcze sporządzić nowy wątek dla nowych użytkowników z imienną listą trolli, których należałoby banować na dzień dobry.
Aisak
2 mies. temu
JAKI ATENCJUSZ🤭
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aisak
2 mies. temu
Publikacje oraz ten wątek są świadectwem moich przypuszczeń💁🏼‍♀️
Aisak
2 mies. temu
JEŚLI OSOBY PORÓWNUJĄ DZIAŁALNOŚĆ AK DO DZIAŁAŃ UPA, to wnoszę, by ODEBRANO IM POLSKIE OVYWATELSTWO I WYPIE*DOLONO Z MOJEGO KRAJU, POLSKI, NA FRONT UKRAIŃSKI, gdzie powinni pozdychać.

Zapamiętajcie to!
Aisak
2 mies. temu
Vampire Fangs
2 mies. temu
kasiaczek – nie ma potrzeby sporządzić w nowym wątku imienną listę trolli. Ja dla nowych użytkowników polecam zablokować takich trolli jak:
- Lotos
- Aisak
- SwanSong

Moja odp. do komentarza:
3 godz. temu
Należałoby jeszcze sporządzić nowy wątek dla nowych użytkowników z imienną listą trolli, których należałoby banować na dzień dobry.
Vampyr Ty się opanuj na czas! Wiesz, że to co robisz jest tokxyk. Ja nie mam ochoty tego czytać, wystarczy na głównej ten koktajl nienawiści.
Aisak
2 mies. temu
🤭
Bettina
2 mies. temu
Hitler ma też swoich trolli.
Aisak
2 mies. temu
Wamp Ir zablokował trolli i z nudów na forum biadoli🤣🤣🤣
Gryzą Cię po dupce bo się dajesz gówniarzu!
Aisak
2 mies. temu
Piwniczny atencjusz😂
Stań z wypiętą klatą zamiast tyłka, męska pistawa i się skończy beczenie.
Nosz ile można!
Postawa*
Bettina
2 mies. temu
To czemu Byle kto ma nie mieć.
Aisak
2 mies. temu
Cienki bolek😁
Bettina Ty tu z wąsem nie wyjeżdzaj
Bettina
2 mies. temu
A taki
Bettina
2 mies. temu
Mam.
Bettina
2 mies. temu
Dwa Bolki.
Aisak
2 mies. temu
Fuhrer  5 min. temu

VAMPIRE FANGS śmierć poprzez seks analny z gorylem podczas gdy cała twoja rodzina patrzy
Aisak
2 mies. temu
Popieram😆
o nim pseud
miesiąc temu
Aisak czemu śmierdzisz?

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji