Vampire Fangs 2 mies. temu Po co zakładam wątek o mobbingu na portalu? Po prostu chciałbym z Wami stworzyć coś w rodzaju bazy informacyjnej o trollach i ich obraźliwych i złośliwych komentarzy (głównie to obelgi i zniesławianie). Wspomniana baza o trollach i ich podłych komentarzach ma na celu ochronę nowych i obecnych użytkowników przed hejtem. Wklejajcie wszyscy chętni komentarze trolli. Niech wszyscy widzą kto jest trollem i komu dokucza! Im więcej nas pokrzywdzonych, tym mniej trolli, których warto zablokować. |
Vampire Fangs 2 mies. temu To świadczy, że jesteś chorym człowiekiem, co prawda tu tak niewinnie, opisujesz eksperymenty sado maso i ubolewasz, że nie możesz zrobić jakiegoś doświadczenia na twoim zwierzątku, rodzice się nie zgodzili. Skopiowałem to opowiadanko i prześlę je znajomemu psychologowi. Pamiętam, że pisałeś opowiadania o gwałceniu i torturowaniu, zapewne jesteś niezłym swirem, poczytaj co psychologia pisze o takich świrach jak ty. Niby tylko piszesz, ale chory umysł to chory umysł. |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 mies. temu |
Cain 2 mies. temu ![]() |
NinjaC 2 mies. temu |
Aisak 2 mies. temu ![]() |
Vampire Fangs 2 mies. temu Moja odp. do komentarza: 44 min. temu Robisz sobie reklamę? |
Vampire Fangs 2 mies. temu Moja odp. do komentarza: 29 min. temu Vampire, będziesz tu wklejał takie kwiatki? |
Vampire Fangs 2 mies. temu Im więcej nas pokrzywdzonych, tym WIĘCEJ trolli, których warto zablokować. |
NinjaC 2 mies. temu |
il cuore 2 mies. temu |
JagVetInte 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
Jakub Andrzej Tomkiewicz 2 mies. temu |
Alienator 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
Vampire Fangs 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
Vampire Fangs 2 mies. temu ProzaicznaObława 7 godz. temu Drogi grafomanku. Myślisz, że zablokowanie każdego, kto mówi ci, że beznadziejnie piszesz, sprawi, że będziesz pisał lepiej? To tak nie działa. Blokuj, blokuj, przynajmniej nie będzie mnie kusiło komentować pod twoją grafomanią, jak bardzo nie umiesz pisać. |
Vampire Fangs 2 mies. temu Osoby, które musiałem zablokować to tzw. trolle stosujące mobbing, szykany, zniesławianie oraz obraźliwe słowa skierowane do mnie. Moja godność i dobre imię zostały naruszone. Są pewne granice, których nie można przekroczyć, a niestety tak się stało. Natomiast wspomniane na początku trolle robiły mi przykrość i obrażały mnie. Jakbyście się poczuli, gdyby przez wiele miesięcy bylibyście wyzywani od grafomanów, świrów, zboczeńców i ostatnio przez Aisak chorych umysłowo (niedorozwiniętych) ? |
Vampire Fangs 2 mies. temu - musisz zalogować się na Twoje konto - następnie klikasz pseudonim osoby, którą chcesz zablokować - w prawym, górnym rogu znajduje się obok ikony „obserwuj” ikona „zablokuj użytkownika” - teraz pozostaje tylko danego użytkownika zablokować - w każdej chwili można wybraną osobę odblokować, jeśli jest taka potrzeba |
Vampire Fangs 2 mies. temu Nawet tutaj roi się od błędów, ale czego spodziewać się po tobie spodziewać? Twoje utwory będą wieczne... będą wiecznie pokazywać, że każdy może pisać, ale nie każdemu wychodzi. A ponieważ wyzywasz od trolli ludzi, którzy wskazali ci ewidentne błędy (nie umiesz ich poprawić, bo o pisaniu nic nie wiesz), to ja nazwę cię zboczonym świrem-grafomanem. Pisz dalej w idiotycznym przeświadczeniu, że świetnie piszesz i nie potrzebujesz nauki. Komentarz ode mnie: Za nazwanie mnie zboczonym świrem-grafomanem zasługujesz na specjalną nagrodę, czyli tytuł TROLLA-PIJAWKI 2026 ROKU. Gratulacje i już mnie nie będziesz obrażał! |
Vampire Fangs 2 mies. temu Czy mobbing ze strony trolli nas wzmocni? To zależy od siły naszej woli przetrwania. Ktoś może się załamać, inny będzie walczył jak ja o godność i nie podda się. |
Vampire Fangs 2 mies. temu JEŚLI OSOBY PORÓWNUJĄ DZIAŁALNOŚĆ AK DO DZIAŁAŃ UPA, to wnoszę, by ODEBRANO IM POLSKIE OVYWATELSTWO I WYPIE*DOLONO Z MOJEGO KRAJU, POLSKI, NA FRONT UKRAIŃSKI, gdzie powinni pozdychać. Mój komentarz: Według mnie Aisak pokazała swoje prawdziwe oblicze osoby chamskiej, wulgarnej oraz prymitywnej. Aisak udowodniła, że potrafi zrobić komuś przykrość jak powyżej lub obrażać mnie od upośledzonych osób! Przynosisz wstyd i obniżasz chamstwem poziom naszego portalu! |
Vampire Fangs 2 mies. temu Aisak 2 tygodnie temu Wszystko pięknie opisałeś, ale są osoby, które z nie swojej winy nie przeskoczą własnej poprzeczki... SwanSong 2 tygodnie temu Aisak Czyli po prostu mówisz, że jest niepełnosprawny intelektualnie. |
Vampire Fangs 2 mies. temu nic sami nie piszą tylko bezczelnie krytykują nie mają za grosz kultury ich umysły opanowała pycha zazdroszczą innym pióra obrażają i nie mają wstydu niestety nie da się ich wytępić przypominają szczury pieprzone pijawki dające same jedynki gdyby mogli daliby zera sami są zerami na portalu podłe trolle z Opowi |
Gymli 2 mies. temu ![]() |
o nim pseud 2 mies. temu |
kasiaczek 2 mies. temu |
Aisak 2 mies. temu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 |
Aisak 2 mies. temu |
Aisak 2 mies. temu Zapamiętajcie to! |
Aisak 2 mies. temu ![]() |
Vampire Fangs 2 mies. temu - Lotos - Aisak - SwanSong Moja odp. do komentarza: 3 godz. temu Należałoby jeszcze sporządzić nowy wątek dla nowych użytkowników z imienną listą trolli, których należałoby banować na dzień dobry. |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 mies. temu |
Aisak 2 mies. temu |
Bettina 2 mies. temu |
Aisak 2 mies. temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 mies. temu |
Aisak 2 mies. temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 mies. temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 mies. temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 mies. temu |
Bettina 2 mies. temu |
Aisak 2 mies. temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 mies. temu |
Bettina 2 mies. temu |
Bettina 2 mies. temu |
Bettina 2 mies. temu |
Aisak 2 mies. temu VAMPIRE FANGS śmierć poprzez seks analny z gorylem podczas gdy cała twoja rodzina patrzy |
Aisak 2 mies. temu |
o nim pseud miesiąc temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji