Senograsta
4 dni temu
Mam takie pytanie, jestem tu nowy w miarę. Zauważyłem rozpanoszenie chamstwa. W związku z tym pytam, czy jest możliwość blokady prawa do oceny naszych utworów przez ludzi niekulturalnych? Nie, żebym uważał krytykę za niewskazaną. Ale niech ona jest z poszanowaniem godności piszących, których się ocenia. Sam mam taki stosunek do piszących , że nie bawię się w krytyka. Nie znam się, a poza tym, wyznaję zasadę, że komentuję i nagradzam to, co mi się podoba. Co nie leży, pomijam. I tyle. Uważam , że w wypadku, gdy nie jest się jakimś wielkim znawcą lepiej nie krytykować. A nuż kogoś zdołuję. Po co? Czasem staram się coś zasugerować, itd. , ale w krytyka utworów, które mnie się nie podobają, nie bawię się. Więc, czy jest możliwość blokowania trolli na tym portalu?
Dziękuję za odpowiedź
słone paluszki
4 dni temu
Nie ma takiej możliwości, bo to trolle admina. Bawi się w Rzym i wypuszcza swoje lwy, żeby bez skrupułów rozszarpywały Gladiatorów Pióra.
Masz trzy wyjścia:
1. Walczyć.
2. Odejść.
3. Zignorować.
Po czasie możesz dostrzec, że to tylko lewki z Biedronki, które w apce wydawały się super, ale w rzeczywistości wiele gałasu o NIC.
słone paluszki
4 dni temu
Hałasu o Nic, bo to nic i nikt.

Miłego.
pitolik
4 dni temu
słone paluszki
4 dni temu
Senograsta
ireneo nie jest trollem. To misjonarz🤣
pitolik
4 dni temu
Się nie chce asymilować?
Szpilka
4 dni temu
Elo, nowi userzy przybyli i niemal nikogo nie znam (。- .•)
pitolik
4 dni temu
Czeee! Szpilko!
pitolik
4 dni temu
Znajdują problemy zara
pitolik
4 dni temu
pitolik
4 dni temu
sunburst
4 dni temu
lajf is brutal jak to mówią
pitolik
4 dni temu
sunburst
4 dni temu
senograsta możemy ciebie jakoś pocieszyć?
pitolik
4 dni temu
Pewnie już mu troche lepiej, ale można bardziej
pitolik
4 dni temu
Śniła mi się Ritha, straszne, prowadziliśmy dysput o segregacji rasowej, i audik mi sie śnił i jacyś nieznani w tym duspucie o nacjach, co to bedzie?
sunburst
4 dni temu
szalej też był? xD
pitolik
4 dni temu
Na szczęście nie
pitolik
4 dni temu
Ze rozpoznawalnych tylko Majkelowa
pitolik
4 dni temu
Ale dziwny sen
słone paluszki
4 dni temu
pitolik
Ale wiesz, że to ukryte pragnienia? Lecisz na Rithę, a ona lleci w qlki xd
pitolik
4 dni temu
Nie lece na nią, nie lubie jej, ona klnie
pitolik
4 dni temu
Podświadomie to jednak nie wiem
pitolik
3 dni temu
Może SZalej. Czasnoł mie urokiem?
pitolik
3 dni temu
Łon może być czarownik...
słone paluszki
3 dni temu
Jesteś kłamcą. Sam siebie oszukujesz.
Ritha to bystrzacha z dobrym piórem, ciętym językiem, ładną buzią i całą resztą.
Jest jeden szkopuł putolku, Ritha, z tego co pamiętam, ma Menża. Mam, co prawda swoje zdanie w tym temacie, ale życie czasami ma inne zdanie, więc...
pitolik
3 dni temu
A co ma mąż do ewentualnych aktów nierządu? Tym bardziej dyskusji na tle rasowym...
pitolik
3 dni temu
słone paluszki 12 min. temu

"Ritha to bystrzacha z dobrym piórem, ciętym językiem, ładną buzią i całą resztą."

Je ładna?
pitolik
3 dni temu
Ale zła też
pitolik
3 dni temu
Oho, przyszed Szalej. Maczał we tym swoje złe magie...
Aleks99
3 dni temu
Nowy użytkownik, nieprzechodzony, raptem dwuletni.
Aleks99
3 dni temu
Jak się nie wchodzi na poletko religii to nie zaczepiają.
Senograsta
3 dni temu
Ok Dzięki. no cóż .Czyli ignorowanie. To nie będzie trudne. No , ale to trochę jak restauracja , gzie się wpuszcza żuli, żeby pluły do talerzy i popychali klientów:)Taka restauracja raczej przyszłości nie ma. Albo będzie dla określonej klienteli. Odzew duży. Dzięki. Oni mają jakiś uraz do Boga chyba. Jahwe to bym jeszcze zrozumiał ale jednak trzeba kultury. Pozdrawiam
pitolik
3 dni temu
Albo się asymilujesz, albo spadaj
pitolik
3 dni temu
Ja w twoim wieku, miałem już kilkanaście banów!
pitolik
3 dni temu
Mitem boga nie szpanuj, bo dawno obalony/..

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji