| Mam takie pytanie, jestem tu nowy w miarę. Zauważyłem rozpanoszenie chamstwa. W związku z tym pytam, czy jest możliwość blokady prawa do oceny naszych utworów przez ludzi niekulturalnych? Nie, żebym uważał krytykę za niewskazaną. Ale niech ona jest z poszanowaniem godności piszących, których się ocenia. Sam mam taki stosunek do piszących , że nie bawię się w krytyka. Nie znam się, a poza tym, wyznaję zasadę, że komentuję i nagradzam to, co mi się podoba. Co nie leży, pomijam. I tyle. Uważam , że w wypadku, gdy nie jest się jakimś wielkim znawcą lepiej nie krytykować. A nuż kogoś zdołuję. Po co? Czasem staram się coś zasugerować, itd. , ale w krytyka utworów, które mnie się nie podobają, nie bawię się. Więc, czy jest możliwość blokowania trolli na tym portalu?
Dziękuję za odpowiedź |
| Nie ma takiej możliwości, bo to trolle admina. Bawi się w Rzym i wypuszcza swoje lwy, żeby bez skrupułów rozszarpywały Gladiatorów Pióra.
Masz trzy wyjścia:
1. Walczyć.
2. Odejść.
3. Zignorować.
Po czasie możesz dostrzec, że to tylko lewki z Biedronki, które w apce wydawały się super, ale w rzeczywistości wiele gałasu o NIC. |
| Hałasu o Nic, bo to nic i nikt.
Miłego. |
| Senograsta
ireneo nie jest trollem. To misjonarz🤣 |
| Się nie chce asymilować? |
| Elo, nowi userzy przybyli i niemal nikogo nie znam (。- .•) |
| Czeee! Szpilko! |
| Znajdują problemy zara |
| A potem niech zapyta o swój aparat myślowy
https://www.youtube.com/watch?v=FSCgfI3OG7s
|
| lajf is brutal jak to mówią |
| senograsta możemy ciebie jakoś pocieszyć? |
| Pewnie już mu troche lepiej, ale można bardziej |
| Śniła mi się Ritha, straszne, prowadziliśmy dysput o segregacji rasowej, i audik mi sie śnił i jacyś nieznani w tym duspucie o nacjach, co to bedzie? |
| szalej też był? xD |
| Na szczęście nie |
| Ze rozpoznawalnych tylko Majkelowa |
| Ale dziwny sen |
| pitolik
Ale wiesz, że to ukryte pragnienia? Lecisz na Rithę, a ona lleci w qlki xd |
| Nie lece na nią, nie lubie jej, ona klnie |
| Podświadomie to jednak nie wiem |
| Może SZalej. Czasnoł mie urokiem? |
| Łon może być czarownik... |
| Jesteś kłamcą. Sam siebie oszukujesz.
Ritha to bystrzacha z dobrym piórem, ciętym językiem, ładną buzią i całą resztą.
Jest jeden szkopuł putolku, Ritha, z tego co pamiętam, ma Menża. Mam, co prawda swoje zdanie w tym temacie, ale życie czasami ma inne zdanie, więc... |
| A co ma mąż do ewentualnych aktów nierządu? Tym bardziej dyskusji na tle rasowym... |
| słone paluszki 12 min. temu
"Ritha to bystrzacha z dobrym piórem, ciętym językiem, ładną buzią i całą resztą."
Je ładna? |
| Ale zła też |
| Oho, przyszed Szalej. Maczał we tym swoje złe magie... |
| Nowy użytkownik, nieprzechodzony, raptem dwuletni. |
| Jak się nie wchodzi na poletko religii to nie zaczepiają. |
| Ok Dzięki. no cóż .Czyli ignorowanie. To nie będzie trudne. No , ale to trochę jak restauracja , gzie się wpuszcza żuli, żeby pluły do talerzy i popychali klientów:)Taka restauracja raczej przyszłości nie ma. Albo będzie dla określonej klienteli. Odzew duży. Dzięki. Oni mają jakiś uraz do Boga chyba. Jahwe to bym jeszcze zrozumiał ale jednak trzeba kultury. Pozdrawiam |
| Albo się asymilujesz, albo spadaj |
| Ja w twoim wieku, miałem już kilkanaście banów! |
| Mitem boga nie szpanuj, bo dawno obalony/.. |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji